חברים, הגיע היום בחור מפיסגת זאב בירושלים ליראות את האופנוע והוא הסכים לקחת ב 3250 אחרי שהוא הציע 3000 וביקשתי ממנו שיתפשר על 3500 ואז סגרנו 3250 ובשבוע הבא הוא התחייב לבוא לקנות אותו.
מה דעתכם 3250?
אה, ראיתי שפרסמת כאן בפולגז את הקטנוע. "6 - גמיש לרציניים".
שכחת רק להוסיף "בגבולות הטעם הטוב, עד 4 אלף שקל או 66.6% גמישות".
בהצלחה
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual

חברים, הגיע היום בחור מפיסגת זאב בירושלים ליראות את האופנוע והוא הסכים לקחת ב 3250 אחרי שהוא הציע 3000 וביקשתי ממנו שיתפשר על 3500 ואז סגרנו 3250 ובשבוע הבא הוא התחייב לבוא לקנות אותו.
מה דעתכם 3250?

תיפטר מהנבלה כמה שיותר מהר

יאללה בהצלחה מחזיקים לך אצבעות
חבל אל תתפשר, אולי תקבל עליו 3260..
Sent from my T5 using Tapatalk

אתם בטוחים שכדאי? כי זה נשמע לי קצת נמוך ואולי אם אחכה קצת יציעו לי יותר. מצד שני, זה סיכון כי יכול להיות שאמשיך להיתקע איתו ואף אחד לא יבוא לקחת, אבל אולי לא. אני עייף מהמכירה ואין לי כוח להמשיך ולהמשיך לנסות אבל מצד שני, לא יודע, הסכום 3250 מצלצל לי מעט מידיי בהתחשב בכמה שאני קניתי...

אז תמכור ב3250 ותגיד לעצמך ולסובבים אותך שמכרת ב4500. ככה תרגיש יותר טוב.
סתם עכשיו ברצינות, תסתכל כמה זמן ועצבים ולבטים אתה מבזבז על זה, בשביל מה? בכמה היית מרגיש "שלם"? 4500? 5000? נניח ההפרש הוא באמת 1500 שקל, בזבזת כבר יותר משבוע על המכירה הזאת. בשבוע אפשר להרוויח 1500 שקל. אז לא חבל על הזמן?

העניין הוא פשוט - שאני מפחד שאמכור ב 3250 ואז יום למחרת מישהו יתקשר ויציע 4500...
...
אתה מבין? אני בדילמה כי מצד אחד אני הייתי מעדיף למכור עכשיו ב3250 ולסגור את הסיפור הזה, אבל מצד שאני אני ארגיש ממש חרא עם עצמי במידה ומישהו אחר יתקשר יום יומיים אחרי ויציע הרבה יותר, ואז כשאאלץ להגיד לו "נמכר" זה יהיה הסיוט שלי...ארגיש פראייר אבל ממש...

נראה לי שתרגיש יותר חרא אם תמצא את עצמך עוד חודש עדיין עם הקטנוע הזה בלי שום הצעה

אתה מוזמן לשלוח אותו אלי, עלות גרר עליך.
אני אחזיק אותו בחצר עד שתחליט.
אתה רוצה כ''כ למכור, ויש לך קונה שמציע מחיר סביר מינוס, תעיף את הנבלה מהר, כל רגע שאתה שורף עולה לך כסף ויותר גרוע עולה לך אנרגיה שאתה משקיע על לחשובמעל הנבלה. לא תצליח להשיג הרבה יותר, וגם אם כן, כל האשך.

תעיף קיבינימט. אם נשקע כל החיים במחשבות מה יכולנו להוציא ופחות להפסיד או יותר להרוויח.. נהפוך למשוגעים.