עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 29

אשכול: התלבטות בנוגע לדגם של מצלמת GoPro לקסדה

צפייה משולבת

Member

התלבטות בנוגע לדגם של מצלמת GoPro לקסדה

שלום לכולם, זאת השאלה הראשונה שלי בפורום.
    אני רוכב חדש שבקרוב קונה אופנוע(בהמשך אעלה גם שאלה לגבי התלבטות שיש לי עם סוג האופנוע) ומתכוון לקנות מצלמת GoPro לקסדה, השאלה מה אתם ממליצים:
    GoPro Hero 5 Session
    GoPro Hero 5
    GoPro Session

הכי חשוב לי זה איכות צילום, זמן צילום(או אפשרות נורמלית להחלפת בטריות), במידה וארצה בעתיד אז שיהיה אפשרות לחבר מיקרופון ושתהיה אפשרות לצלם בלופים.
    תודה מראש לכולם.

Member
    אם אני זוכר נכון לדגמי ה-SESSION אין אפשרות להחליף בטריה עקב העובדה שאמרת שזה חשוב לך זה משאיר רק דגם אחד, אולי שווה אבל לבדוק גם אפשרויות מיצרנים אחרים.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Member
    אם כך זה ממש משנה מכיוון שאני מניח שאהיה חייב להחליף בטריות ולכן לפי מה שאתה אומר ה Session לא מעניין.
    יש לך עוד מצלמות שאתה ממליץ אולי מיצרנים אחרים? מה לגבי הGoPro Hero 5? ראיתי שהיא קצת יותר גדולה וגם קצת יותר יקרה.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    גופרו 4 סילבר ואם בא לך להתפנק אז 5, קיט סוללות מאיביי ואתה מסודר.

1080/60

4K/30

זה דיי והותר.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Member
    תודה,
    מה בדיוק כולל הקיט סוללות איזה ציוד עזר מקבלים עם הגופרו סילבר 4? למשל מה לגבי מדבקה לקסדה? מתאם? כיסוי נגד גשם?

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי xAmitx צפיה בהודעה
    תודה,
    מה בדיוק כולל הקיט סוללות איזה ציוד עזר מקבלים עם הגופרו סילבר 4? למשל מה לגבי מדבקה לקסדה? מתאם? כיסוי נגד גשם?
    ברכישה של גו פרו 4 סילבר חדש אתה תקבל כיסוי נגד מים ומדבקה לקסדה בערכה, הייתי מזמין מאיביי קיט של 2 סוללות חילופיות
    פלוס מטען חיצוני כדי שתמיד תיהיה סוללה מלאה בהישג יד.

ובקשר לשאר האביזרים יש מלא אופציות באיביי, אני קניתי ב 350 ש"ח בערך מזוודה מלאה בכל טוב שמשמשת אותי בעיקר בטיולים בחו"ל, ממליץ.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

Member
    תודה רבה על ההמלצות.
    כמו כן אתה יכול קצת לפרט מה הזמנת מאייבי(מזוודה מלאה בכל טוב...)? או אם יש לך קישור עוד יותר טוב.

Junior Member
    תכתוב באיביי Gopro hero 4 accessories או 5 מה שאתה מתכוון לקנות
    ואז תקבל מגוון של אביזרים עם מזוודה, תראה יש כאלה עם פחות דברים וכאלה עם יותר
    רצועות לראש,חזה,פרק כף יד, תופסנים לכידון, מדבקות ומתאמים וכו'
    תעשה חושבים תראה אם אתה צריך את הכל, מקסימום תקנה בנפרד דברים שאתה רוצה יעלה לך פחות

Member
    היתרונות מול חסרונות
    סשן- גודל גודל גודל גודל ושוב גודל, היה לי גם את ה4 וגם את ה5, ההבדל מינורי אבל אם אתה שרוט אז לך על ה5
    חסרונות? סוללה לא ניתנת להחלפה- מצד שני מה השימוש שלך מהמצלמה? אם זאת מצלמת דרך אז יש טובות יותר, אם זאת מצלמת אקשן אני אישית לא מכיר בישראל
    ״פס״ שלוקח יותר משעה (זה הזמן סוללה על 1080 60 fps) לרכב אותו ושאר הדרך לא כזה מעניינת אותי באופן אישי, יותר חשוב לי שתיהיה כמה שפחות התנגדות רוח
    ואפשרות יותר ורסטילית להתקין את הגו פרו בגלל הגודל שלה- לדעתי- המצלמה המנצחת לרוכב

הגופרו 4 סילבר או ה5 בלק, הן אחלה מצלמות, ניתן להחליף סוללה, איכות צילום מעט יותר טובה משל הסשן אבל כמעט פי 3 בגודל! קח בחשבון של4 אתה תצטרך כיסוי (האוסינג)
    בעוד של5 אפשר רק עם מסגרת
    לא הייתי ממליץ בגודל שלהן לחבר לקסדה כי חלילה במקרה תאונה זה חתיכת מסה, אפשרויות ״הדבקה״ פחות ורסטיליות על האופנוע

אני לא יודע באיזה אופנוע אתה הולך לרכב אבל אם זה יהיה אופנוע עם חיבור usb קח בחשבון שתוכל לטעון את הסוללה ואם ממש ממש קריטי לך אתה יכול לקנות סוללה
    ניידת ולזרוק אותה מתחת למושב של האופנוע ובעצירות לטעון את הסוללה (זה מה שאני עושה אם אני חרד לסוללה אבל עוד לא יצא לי להשתמש, משמש גם כגיבוי למקרה שתיגמר הסוללה בסלולרי)

אני עכשיו ״חוסך״ והולך לקנות עוד גו פרו סשן כדי למקם על עוד איזור באופנוע ביחס לגודל האיכות פשוט מעולה ועם קצת יצרתיות האפשרויות כמעט אינסופיות בזכות הגודל שלה

בנוגע לאביזרים, גם אני הזמנתי כמה אביזרים מאיביי ושות׳ מיותר לציין שאני בצחוק לא הולך להשתמש בהם, רק לדוגמא המדבקת עיגון של הגו פרו שזה על פניו חתיכת פלסטיק פשוטה
    עם מדבקת 3m הדבקתי, חיכיתי כמה שעות, בדקתי כמה טובה המדבקה, נפלה כמו כלום
    בניגוד למדבקה של הגו פרו שמחזיקה כמו בטון ושרוצים להסיר אותה היא לא משאירה סימנים, ממליץ כן להשקיע באיבזרים שלהם הם יותר איכותיים, מחזיקים יותר וגם ישמרו על המצלמה

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Liran92 צפיה בהודעה
    היתרונות מול חסרונות
    סשן- גודל גודל גודל גודל ושוב גודל, היה לי גם את ה4 וגם את ה5, ההבדל מינורי אבל אם אתה שרוט אז לך על ה5
    חסרונות? סוללה לא ניתנת להחלפה- מצד שני מה השימוש שלך מהמצלמה? אם זאת מצלמת דרך אז יש טובות יותר, אם זאת מצלמת אקשן אני אישית לא מכיר בישראל
    ״פס״ שלוקח יותר משעה (זה הזמן סוללה על 1080 60 fps) לרכב אותו ושאר הדרך לא כזה מעניינת אותי באופן אישי, יותר חשוב לי שתיהיה כמה שפחות התנגדות רוח
    ואפשרות יותר ורסטילית להתקין את הגו פרו בגלל הגודל שלה- לדעתי- המצלמה המנצחת לרוכב

הגופרו 4 סילבר או ה5 בלק, הן אחלה מצלמות, ניתן להחליף סוללה, איכות צילום מעט יותר טובה משל הסשן אבל כמעט פי 3 בגודל! קח בחשבון של4 אתה תצטרך כיסוי (האוסינג)
    בעוד של5 אפשר רק עם מסגרת
    לא הייתי ממליץ בגודל שלהן לחבר לקסדה כי חלילה במקרה תאונה זה חתיכת מסה, אפשרויות ״הדבקה״ פחות ורסטיליות על האופנוע

אני לא יודע באיזה אופנוע אתה הולך לרכב אבל אם זה יהיה אופנוע עם חיבור usb קח בחשבון שתוכל לטעון את הסוללה ואם ממש ממש קריטי לך אתה יכול לקנות סוללה
    ניידת ולזרוק אותה מתחת למושב של האופנוע ובעצירות לטעון את הסוללה (זה מה שאני עושה אם אני חרד לסוללה אבל עוד לא יצא לי להשתמש, משמש גם כגיבוי למקרה שתיגמר הסוללה בסלולרי)

אני עכשיו ״חוסך״ והולך לקנות עוד גו פרו סשן כדי למקם על עוד איזור באופנוע ביחס לגודל האיכות פשוט מעולה ועם קצת יצרתיות האפשרויות כמעט אינסופיות בזכות הגודל שלה

בנוגע לאביזרים, גם אני הזמנתי כמה אביזרים מאיביי ושות׳ מיותר לציין שאני בצחוק לא הולך להשתמש בהם, רק לדוגמא המדבקת עיגון של הגו פרו שזה על פניו חתיכת פלסטיק פשוטה
    עם מדבקת 3m הדבקתי, חיכיתי כמה שעות, בדקתי כמה טובה המדבקה, נפלה כמו כלום
    בניגוד למדבקה של הגו פרו שמחזיקה כמו בטון ושרוצים להסיר אותה היא לא משאירה סימנים, ממליץ כן להשקיע באיבזרים שלהם הם יותר איכותיים, מחזיקים יותר וגם ישמרו על המצלמה
    איפה התקנת את שלך?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי סער666 צפיה בהודעה
    איפה התקנת את שלך?
    רוב הזמן שלי מותקנת מבסנטר של הקסדה, אני רוכב על אופנוע נייקד וככה היא לא מורגשת
    לא ניסיתי על הצד כי לא רציתי על הצד מכיוון שאז אני מאבד את כל הזווית הרחבה של הגו פרו

שוב, לא יודע מה השימוש שלך, אבל קשה לי להאמין שיום יום אתה נוסע שעה לכל כיוון... נסעת לעבודה? חבר למטען, קח אותה שסיימת...
    הגודל מבחינתי הוא הקובע בנושא
    קח בחשבון גם שהסשן יותר קלה לתפעול מה4, רק לחיצת כפתור, ב5 עשו את זה כמו בסשן
    וגם האפליקציה של הגו פרו ממש ממש נוחה

Sent from my iPhone using Tapatalk

Member
    תכלס אני מחפש מצלמת דרך אבל אני מבין שהרבה מתלוננים על זה שאין אפשרות להחליף בטריות בסשן, דווקא הרעיון של המטען הנייד נשמע לי טוב אבל לא יודע כמה זה פרקטי...
    אילו עוד חסרונות יש לסשן?
    ומצד שני היא באמת קטנה יותר, אני באופן אישי חשבתי לקנות אותה או את הגופרו הרגיל ולהדביק בסנטר או בצד ימין של הקסדה.
    כרגע אני רוכב מתחיל וכנראה אקנה CB500F או CB500X או אולי בכלל Z300 או משהו בסגנון.

Member
    ומה אתה עושה בטיולים ארוכים?
    כרגע אני רוכב מתחיל וכנראה אקנה CB500F או CB500X או אולי בכלל Z300 או משהו בסגנון.
    דרך אגב אפשר לחבר לה מיקרופון? מה בעצם האפשרויות על מנת שישמעו אותי במידה וארצה לדבר?

Member
    יש אפשרות למיקרופון, אבל זה אומר שהשקע טעינה ואיפה שהכרטיס זיכרון נכנס יהיו פתוחים גם כן
    וכמו שציינתי, אני לא מעוניין לצלם טיול שלם מא׳ עד ת׳ זה משעמם ואין עניין (זה בעיני לפחות, יש לי גו פרו מהדגמים הראשונים ועד האחרון)
    מה שמעניין אותי זה רגעי ה״אקשן״ שבטיול ממוצע לא עולים על שעה-שעה ו20 שזה זמן הצילום...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Liran92 צפיה בהודעה
    יש אפשרות למיקרופון, אבל זה אומר שהשקע טעינה ואיפה שהכרטיס זיכרון נכנס יהיו פתוחים גם כן
    וכמו שציינתי, אני לא מעוניין לצלם טיול שלם מא׳ עד ת׳ זה משעמם ואין עניין (זה בעיני לפחות, יש לי גו פרו מהדגמים הראשונים ועד האחרון)
    מה שמעניין אותי זה רגעי ה״אקשן״ שבטיול ממוצע לא עולים על שעה-שעה ו20 שזה זמן הצילום...
    אני האמת פתחתי כאן שרשור מאוד דומה לא מזמן - http://fullgaz.co.il/forums/showthre...A1%D7%93%D7%94

וגם אני מתכוון להזמין השבוע מצלמה(דרך חבר שטס לארצות הברית) ועדיין אני לא בטוח האם להזמין את הגופרו סשן 5 או את הגופרו 4 סילבר, כמו שכתבת לכל אחת יש יתרונות וחסרונות. לי אישית לא יפריע שהשקע טעינה וכרטיס זיכרון יהיו פתוחים כי לא רוכב כמעט בגשם ומקסימום אם יורד קצת גשם אז פשוט סוגר ואז לא מטעין אלא "מסתפק" בזמן הצילום שהוא בהחלט לא רע. הבעיה בצרכים שלי עם הסשן 5 זה שאני לא חושב שאפשר לסדר מיקרופון חיצוני.