נכתב במקור על ידי
Liran92
היתרונות מול חסרונות
סשן- גודל גודל גודל גודל ושוב גודל, היה לי גם את ה4 וגם את ה5, ההבדל מינורי אבל אם אתה שרוט אז לך על ה5
חסרונות? סוללה לא ניתנת להחלפה- מצד שני מה השימוש שלך מהמצלמה? אם זאת מצלמת דרך אז יש טובות יותר, אם זאת מצלמת אקשן אני אישית לא מכיר בישראל
״פס״ שלוקח יותר משעה (זה הזמן סוללה על 1080 60 fps) לרכב אותו ושאר הדרך לא כזה מעניינת אותי באופן אישי, יותר חשוב לי שתיהיה כמה שפחות התנגדות רוח
ואפשרות יותר ורסטילית להתקין את הגו פרו בגלל הגודל שלה- לדעתי- המצלמה המנצחת לרוכב
הגופרו 4 סילבר או ה5 בלק, הן אחלה מצלמות, ניתן להחליף סוללה, איכות צילום מעט יותר טובה משל הסשן אבל כמעט פי 3 בגודל! קח בחשבון של4 אתה תצטרך כיסוי (האוסינג)
בעוד של5 אפשר רק עם מסגרת
לא הייתי ממליץ בגודל שלהן לחבר לקסדה כי חלילה במקרה תאונה זה חתיכת מסה, אפשרויות ״הדבקה״ פחות ורסטיליות על האופנוע
אני לא יודע באיזה אופנוע אתה הולך לרכב אבל אם זה יהיה אופנוע עם חיבור usb קח בחשבון שתוכל לטעון את הסוללה ואם ממש ממש קריטי לך אתה יכול לקנות סוללה
ניידת ולזרוק אותה מתחת למושב של האופנוע ובעצירות לטעון את הסוללה (זה מה שאני עושה אם אני חרד לסוללה אבל עוד לא יצא לי להשתמש, משמש גם כגיבוי למקרה שתיגמר הסוללה בסלולרי)
אני עכשיו ״חוסך״ והולך לקנות עוד גו פרו סשן כדי למקם על עוד איזור באופנוע ביחס לגודל האיכות פשוט מעולה ועם קצת יצרתיות האפשרויות כמעט אינסופיות בזכות הגודל שלה
בנוגע לאביזרים, גם אני הזמנתי כמה אביזרים מאיביי ושות׳ מיותר לציין שאני בצחוק לא הולך להשתמש בהם, רק לדוגמא המדבקת עיגון של הגו פרו שזה על פניו חתיכת פלסטיק פשוטה
עם מדבקת 3m הדבקתי, חיכיתי כמה שעות, בדקתי כמה טובה המדבקה, נפלה כמו כלום
בניגוד למדבקה של הגו פרו שמחזיקה כמו בטון ושרוצים להסיר אותה היא לא משאירה סימנים, ממליץ כן להשקיע באיבזרים שלהם הם יותר איכותיים, מחזיקים יותר וגם ישמרו על המצלמה