עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 35

אשכול: מבקש המלצה למגני ברכיים/ברכיות לאופנוע כביש

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    ציטוט נכתב במקור על ידי xAmitx צפיה בהודעה
    נראה טוב אבל זה שהוא יחסית זול לא אומר שהוא פחות מגן או פחות נוח או מתבלה מהר? איך הנסיון שלכם איתו?
    אז ככה, מנסיון מצטבר שלי - אשתי ואני רוכבים עם כאלה כבר כעשור. הבד החיצוני כמעט ולא נשחק והמעטפת שלמה עדיין.
    את רצועות ההידוק קיצרנו ותפרנו בעצמנו פעם אחת (לפני כשנתיים) ומאז לא התארכו שוב הרצועות.
    מבחינת נוחות ויעילות - עוטפים את הרגל ונצמדים היטב (כל מגן ברך יכול להסתובב בעת מכה ורק מגף רכיבה שלם יקבע אותו למקומו באמת, גם כל הקשיחים).

אין פה צירים וHARD SHELL חיצוני, המוצר נמכר ע"י היצרן ואלו כנראה הסיבות לתמחור הזול שלו.

ועוד מילה על התיישנות החומר סופג האנרגיה שבתוך הכיס - ובכן, כמו גם במעילים וכל מיגון מוקצף אחר, ניתן ומומלץ להחליף כל 5-10 שנים, יש תקן וניתן לקנות בחנויות ולהחליף.
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Member
    אם כך עוד שאלה קטנה, האם זה שהכל מבד ואין פה בעצם מגן קשיח כמו למשל במוצר הזה:
    https://admotor-sport.com/product/%D...D-ce-knee-pro/
    אומר שזה פחות ממוגן? ואיך זה שהמוצר הזה עולה פי 4? והוא מכסה בכלל רק את הברך עצמה?

Senior Member הסמל האישי של rusty james
    ככלל מגיני ברכיים בנויים משני חלקים - מיגון פנימי (פולימר מוקצף EPS ודומיו) שתפקידו לרכך ולפזר את עוצמת המכה לפני שהיא מגיעה לגוף
    ומיגון חיצוני שנועד למנוע מהפולימר להפגע ממשטח ההחלקה ולכן לההרס או לזוז ממקומו.
    בתחום השטח, ממנו הגיעה הטכנולוגיה, מרבית הנפילות הן במהירות נמוכה יחסית והמשטחים בהם פוגעים מגוונים וכוללים סלעים ודרדרת ולכן הם עשויים פלסטיק קשיח.
    בד הקבלר אינו נקרע בשפשוף עם אספלט, גם במהירות גבוהה ולכן מספק לרוכב הכביש את ההגנה הנחוצה על המיגון הפנימי
    ובנוסף, מנסיוני, נוח יותר לשימוש וידידותי למיכל הדלק מאשר מגיני השטח למינהם (היו לי של UFO ולא התמדתי להשתמש כי לא היה נוח) מה שאומר שאני רוכב איתם תמיד והם לא מפריעים לי.

ומילה אחרונה בעניין תכנון רב המגינים הקשיחים להלבש מתחת למכנסיים ואילו מגן הקוולאר תוכנן להלבש מעל.
    יחי המלך המומנט
    גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו

Member
    אז למה מוצרים כגון http://www.kolbotex.co.il/product.php?id=76097
    וכגון https://admotor-sport.com/product/%D...D-ce-knee-pro/
    עולים יורת? מה היתרונות שלהם?

Member הסמל האישי של tree
    היה ברשותי:
    http://www.clover.it/eng/prodotti/pr...nee-pro_80.php - נזנחו כי הסקוצ'ים לא החזיקו, היו מסתובבים ומחליקים לי על הרגל ובמחשבה כללית לא נראים כל כך מגינים.
    יש ברשותי:
    https://www.revzilla.com/motorcycle/...knee-protector - קצת מגודלים ומגושמים לא נכנסו בצורה נוחה למגפיים והלוחית צד התפרקה מהבד (כנראה כתוצאה מכיפוף לפתיחת או נעילת שרשרת). הודבק בצד הפנימי פנימית אופניים למניעת שריטות של פלסטיקת המגן במיכל (משפר גם את האחיזה פלאים). לא נימכר יותר.
    http://www.alpinestars.com/vapor-kne...1#.WJeEYX-LXjw - נכנסים בצורה נוחה יותר לתוך המגפיים אך הרצועות שלהם לא היו הכי נוחות בעולם ואם הזמן קיבלו מבנה גלי. נראה שלוקים בקטנה בהגנה על הצד החיצוני של הברך. הודבק בצד הפנימי פנימית אופניים למניעת שריטות של פלסטיקת המגן במיכל. עדיין לא הבנתי אם יש הבדל מידות בין הנוער למידה הקטנה.
    http://www.dainese.com/row/en/easy-fit/201876056.html - אין הגנה על השוקיים אך יושבים הכי נוח על הברך קומפקטים כך שהארגז ירד במידה ולא עברו הדבקות פנימית :-). היחידים שראיתי שייצרו 4\3 מידות (חשוב לקטנים שבינינו), הייצור הופסק :-( אך ניתן להשיג עדיין חלק מהמידות.

אני בכל מקרה חיפשתי משהוא שנוח להתנייד איתו ביום יום ואפשר להלביש על המכנס (למרות שזו לא הדרך המומלצת לשימוש ולפיכך אי הרצון שלי לנסות מגני גרב). אני מאוד אוהב את הדיינזה אבל יש כנראה מה לאמר בעד מוצרים שהייצור שלהם נמשך.

Member
    נשלחה הודעה בפרטי.

Senior Member
    ממה שראיתי הכי ממוגן ונפוץ הוא ה-Thor force. הבעיה איתם זה שהם מסורבלים, ענקיים ויקרים.
    הפשרה שלי הייתה ללכת על Thor static שזו גרסה פחות משוריינת אבל הם המגנים הראשונים שבאמת יושבים צמוד ונוח לאורך כל הנסיעה בלי לעשות נמק.

אני אישית ממליץ לוותר על מגני ברכיים ולהשקיע טיפה יותר במכנס overpants ממוגן. הוא מתלבש מעל כל מכנס רגיל שתלבש והוא מוסיף הגנה משפשופים ומגני אגן וברכיים.
    קניתי בזמנו את ה-revit airwave ואני רוכב איתו כבר די הרבה זמן. הוא לא מושלם אבל ההבדל במיגון הוא די משמעותי.
    זה ההבדל בין רכיבה עם מעיל רכיבה לבין רכיבה עם מגני מרפק בלבד, רק לרגליים.

Member
    אני גם לא פוסל שימוש באוברפאנטס, העניין הוא שאני לא בטוח כמה זה נוח ללבוש מכנס כזה כל בוקר בדרך לעבודה ולהוריד אותו ואז בערב שוב ללבוש אותו, מה אתה אומר?
    כמו כן יש לך המלצה על דגם טוב ומומלץ יותר מRevit Airwave?
    דרך אגב בטיולים בסופשים וכדומה אני מאמין שמכנס כזה או אפילו חליפה מלאה תהיה מאוד שימושית לי.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אני משתמש גם ב Thor static. מתיישבים טוב מאוד על הרגל ולא זזים במהלך כל נסיעה שהיא. מספקים תחושת הגנה על הברך והשוק, וסוג של שמץ איוורור בימים חמים. לא נוחות בכלל להליכה (אפילו כדי למלא דלק, או כדי לבדוק אם נעלת את הדלת של הבית) כי נוטות 'לנזול' למטה והחוצה. מתלבשים יופי על המכנסיים, ואפילו לא דופקות את הגיהוץ
    ועדיין, מסכים לגמרי עם alexsupreme, נראלי ש overpants יהיו טובות יותר מכל בחינה- הן מבחינת המיגון הכללי, הן מבחינת ההתמודדות עם תנאי מזג האוויר, והן מבחינת הנוחות לבישה. אני מתכנן לקנות זוג (או שניים) שימצא מתאים לשימושים שלי ברגע שאצא מגבולות הקלחת הישארלית.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    ממה שראיתי הכי ממוגן ונפוץ הוא ה-Thor force. הבעיה איתם זה שהם מסורבלים, ענקיים ויקרים.
    הפשרה שלי הייתה ללכת על Thor static שזו גרסה פחות משוריינת אבל הם המגנים הראשונים שבאמת יושבים צמוד ונוח לאורך כל הנסיעה בלי לעשות נמק.

אני אישית ממליץ לוותר על מגני ברכיים ולהשקיע טיפה יותר במכנס overpants ממוגן. הוא מתלבש מעל כל מכנס רגיל שתלבש והוא מוסיף הגנה משפשופים ומגני אגן וברכיים.
    קניתי בזמנו את ה-revit airwave ואני רוכב איתו כבר די הרבה זמן. הוא לא מושלם אבל ההבדל במיגון הוא די משמעותי.
    זה ההבדל בין רכיבה עם מעיל רכיבה לבין רכיבה עם מגני מרפק בלבד, רק לרגליים.
    וגם

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אני משתמש גם ב Thor static. מתיישבים טוב מאוד על הרגל ולא זזים במהלך כל נסיעה שהיא. מספקים תחושת הגנה על הברך והשוק, וסוג של שמץ איוורור בימים חמים. לא נוחות בכלל להליכה (אפילו כדי למלא דלק, או כדי לבדוק אם נעלת את הדלת של הבית) כי נוטות 'לנזול' למטה והחוצה. מתלבשים יופי על המכנסיים, ואפילו לא דופקות את הגיהוץ
    ועדיין, מסכים לגמרי עם alexsupreme, נראלי ש overpants יהיו טובות יותר מכל בחינה- הן מבחינת המיגון הכללי, הן מבחינת ההתמודדות עם תנאי מזג האוויר, והן מבחינת הנוחות לבישה. אני מתכנן לקנות זוג (או שניים) שימצא מתאים לשימושים שלי ברגע שאצא מגבולות הקלחת הישארלית.
    האם יש לכם המלצה על דגמים ספציפיים של אובר פאנטס? והאם זה נוח להוריד/ללבוש?

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי xAmitx צפיה בהודעה
    וגם

האם יש לכם המלצה על דגמים ספציפיים של אובר פאנטס? והאם זה נוח להוריד/ללבוש?
    לצערי לא מצאתי הרבה דגמים של מכנס overpant לקיץ. במיוחד לא בארץ.
    המתחרה הגדול ב-airwave הוא ה-Olympia Airglide 4. שאר המכנסיים שראיתי, פשוט לא מאווררים מספיק לקיץ הישראלי.

פתרון נוסף שיכול להיות מעניין הוא ג׳ינס קוולאר.
    ניתן לרכוש אחד מוכן באחת החנויות ציוד הגדולות, כמו כולבוטקס או שתוכל להביא ג׳ינס רגיל לחברת ברוש והם תופרים מיגוני קוולאר לתוך הג׳ינס.

Senior Member
    המיגון ברכיים של אובר פנטס הרבה פחות טוב ממגיני ברכיים יעודיים.
    יש למיגון ברכיים נטיה ללכת לטייל בזמן תאונה.
    הייתה תקופה שרכבתי עם אובר פנטס של ספארקס אבל הייתה לי החלקה במהירות נמוכה והברכה חטפה שפשפוף למרות המכנס.
    מאז אני עם מגיני ברכיים מתחת לאובר פנטס.

Member
    nihrider, באיזה אובר פנטס אתה משתמש כיום? ובאיזה מגיני ברכיים?

כמו כן שאלה גם לך וגם ל

ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    לצערי לא מצאתי הרבה דגמים של מכנס overpant לקיץ. במיוחד לא בארץ.
    המתחרה הגדול ב-airwave הוא ה-Olympia Airglide 4. שאר המכנסיים שראיתי, פשוט לא מאווררים מספיק לקיץ הישראלי.

פתרון נוסף שיכול להיות מעניין הוא ג׳ינס קוולאר.
    ניתן לרכוש אחד מוכן באחת החנויות ציוד הגדולות, כמו כולבוטקס או שתוכל להביא ג׳ינס רגיל לחברת ברוש והם תופרים מיגוני קוולאר לתוך הג׳ינס.
    קניתי גם ג'ינס קבלר ובפנים יש ברכיות השאלה האם הברכיות האלו הן מספיקות ובאותה רמה של ברכיות רגילות? ובנוסף לזה הם מגינים רק על הברך ולא גם על השוק.

Senior Member
    אני רוכב עם המכנס הזה בחורף:
    http://www.motorcyclegear.com/street...ise_pants.html
    אבל הוא לא עמיד במים (מפשעה נרטבת) למרות שהוא אמור להיות

בקיץ עם ספארקס

מגיני ברכיים:
    http://www.clover.it/eng/prodotti/pr...nee-pro_80.php
    הם קצת מחליקים מהרגל כשעומדים והם חמים מאוד בקיץ. חוץ מזה בסדר...
    אולי הסקוץ קצת נחלש גם

Member
    המגיני ברכיים האלו נמצאים אצלי ברשימת ההתלבטות שלי אבל אין להם הגנה לשוק(על אף שאני לא בטוח שזה כזה נוח ובכל מקרה הכי חשוב לי זה הברך).
    לגבי המכנס חורף האם נוח להוריד ולשים את המכנס למשל בעבודה או בבית?
    האם אתה גם רוכב עם זה בטיולים? או שלטיולים אתה מרשה לעצמך מכנס יותר ממוגן(ופחות נוח להליכה כי גם כך אתה באופנוע רוב הזמן)?