תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: המלצה על קטנוע 125 סמק חוץ ממובי וגוי רייד?

Member

המלצה על קטנוע 125 סמק חוץ ממובי וגוי רייד?

אני מחפש משהו בסגנון מנהלים, משהו שיכול להיות גם עם פופולריות "בינונית" אבל עדיין עם שוק סביר וערך סביר, עם מרווח טוב שיתאים לאנשים גבוהים ורחבים(זה אני) ובעל תאוצות טובות. לא נורא אם טיפולים יקרים, העיקר שעומד בדברים האלה.

שקלתי גוי מקס 125, אבל אומרים לי שהוא לא "סוחב" את עצמו בגלל המשקל והגודל, ובהתחשב בעובדה שאני שוקל די הרבה, מעדיף לא להגיע לשם...

המלצות?

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אם תמצא אחד יש Xevo 125 שנחשב אמין. גם ה ג'ידינק של קימקו אמור לתת פייט לא רע לג'וירייד. אני רוכב על דיאלים S3 125 ומאוד מרוצה. החסרונות שלו הם בדיוק הדברים שציינת כחשובים (ערך כללי יחסית נמוך וכתוצאה מכך סחירות לא משהו). מבחינת תאוצות, ממה שיצא לי לראות כמעט כל ה 125'ים מגיבים דומה ביציאה מהרמזור

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    אני הייתי בודק את האופציות של הונדה. ה-PCX מצוין ואם אתה לא נעול על פוזת ה"מנהלים" אז ה-SH הוא קטנוע משובח (יש לי את האח הגדול שלו).

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אם תמצא אחד יש Xevo 125 שנחשב אמין. גם ה ג'ידינק של קימקו אמור לתת פייט לא רע לג'וירייד. אני רוכב על דיאלים S3 125 ומאוד מרוצה. החסרונות שלו הם בדיוק הדברים שציינת כחשובים (ערך כללי יחסית נמוך וכתוצאה מכך סחירות לא משהו). מבחינת תאוצות, ממה שיצא לי לראות כמעט כל ה 125'ים מגיבים דומה ביציאה מהרמזור
    שקלתי גם S3 והאמת שאהבתי את המחיר ההוגן שלו(ראיתי ב 4000 למודל 2014!) והוא יפה ומרווח, רק מה, אני מפחד שיהיה מצב שהמנוע פתאום נדפק לי ככה פתאום, כי אומרים את זה הרבה על דיאלים שהמנועים שלהם לא אמינים, ודברים כאלה, והאמת שאולי יש בזה קצת אמת... אתה גם חושב?

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    אני הייתי בודק את האופציות של הונדה. ה-PCX מצוין ואם אתה לא נעול על פוזת ה"מנהלים" אז ה-SH הוא קטנוע משובח (יש לי את האח הגדול שלו).
    הפיסיאקס יפה אבל אין לי כלכך הבנה בו... מה מצויין בו? העיצוב נראה מעניין, הונדה אחלה חברה(אמינים) אבל לא יודע עליו יותר מידיי. והאמת שמעדיף רק סגנון מנהלים, בגלל שאני בן אדם גבוהה ורחב, אני אוהב שיש לי יותר מרווח בנסיעה וכשצפוף לי(בין אם במשטח או במושב) זה פוגע לי בנהיגה.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    לרוכב בעל מידות גדולות לא כדאי לקנות 125 סמ"ק אלה מנועים חלשים.
    אאל"ט xmax הוא בעל המהירות הסופית הגבוהה בקטג'.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Tribalmistyc2 צפיה בהודעה
    לרוכב בעל מידות גדולות לא כדאי לקנות 125 סמ"ק אלה מנועים חלשים.
    אאל"ט xmax הוא בעל המהירות הסופית הגבוהה בקטג'.
    בשבילי "חלש" זה 50 סמק שאני הפסקתי להתקרב אליהם. אני שוקל 95 ואני מטר תשעים. אני קצת יותר דואג למצוא משהו שיגרום לי להרגיש בנוח בזמן הנסיעה כי חוסר נוחות מובילה לטעויות בנהיגה בשלב מסוים.

ציטוט נכתב במקור על ידי noamkepf צפיה בהודעה
    שקלתי גם S3 והאמת שאהבתי את המחיר ההוגן שלו(ראיתי ב 4000 למודל 2014!) והוא יפה ומרווח, רק מה, אני מפחד שיהיה מצב שהמנוע פתאום נדפק לי ככה פתאום, כי אומרים את זה הרבה על דיאלים שהמנועים שלהם לא אמינים, ודברים כאלה, והאמת שאולי יש בזה קצת אמת... אתה גם חושב?
    לא הייתי קורא למחיר שלו 'הגון' אלא נמוך. קח בחשבון שאם בקניה המחיר שלו נמוך, אז במכירה המחיר יהיה נמוך יותר, ובאופן כללי המחיר מעיד על מצב השוק החלש שלו (לראיה ב.מ.וו בני 15 עולים כמו קוואסאקי בני 4-5).
    לגבי המנוע של דיאלים, אני לא יודע מה 'אומרים' כאלה ואחרים, אני רוכב על הקטנוע הזה כבר מעל שנה וחוץ מעניינים סתמיים כמו נורת לוחית רישוי, ניקוי מצערת והחלפת מצבר הוא לא עשה לי שום בעיה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    לא הייתי קורא למחיר שלו 'הגון' אלא נמוך. קח בחשבון שאם בקניה המחיר שלו נמוך, אז במכירה המחיר יהיה נמוך יותר, ובאופן כללי המחיר מעיד על מצב השוק החלש שלו (לראיה ב.מ.וו בני 15 עולים כמו קוואסאקי בני 4-5).
    לגבי המנוע של דיאלים, אני לא יודע מה 'אומרים' כאלה ואחרים, אני רוכב על הקטנוע הזה כבר מעל שנה וחוץ מעניינים סתמיים כמו נורת לוחית רישוי, ניקוי מצערת והחלפת מצבר הוא לא עשה לי שום בעיה.
    אז השאלה שלי היא כזאת - כמה זה משנה לך או משנה באופן כללי (בהתחשב בעובדה שזה אכן משנה כי הזכרת את זה כבר כמה פעמים) שהמחיר שלו נמוך או שהשוק שלו חלש? בהנחה ואתה קנית אותו ואתה מתכוון להישאר איתו לעוד כמה שנים טובות או אפילו לנצח - לא תהיה לעולם במצב שתצטרך או שתרצה למכור אותו ואז העובדה שהשוק שלו חלש, או שהמחיר נמוך, לא תשנה בכלל.

למה אני אומר את זה? כי תכלס S3 הוא נראה לי אחלה כלי, ודיאלים לדעתי הם לא כאלה מחורבנים כפי שכמה פעמים שמעתי שאנשים אומרים עליהם, וכשאני אומר "אומרים" אני מתכוון לכל חבורת אופנוענים ממוצעת בארץ או אפילו החברים שלך בתחום - תעלה את השם "דיאלים" איתם ותחזור לפה ותאמר לי איך היו התגובות. רוב הסיכויים שהן יהיו רעות למדיי - ומסיבה לא ברורה, אך מחשידה בהחלט.

ציטוט נכתב במקור על ידי noamkepf צפיה בהודעה
    אז השאלה שלי היא כזאת - כמה זה משנה לך או משנה באופן כללי (בהתחשב בעובדה שזה אכן משנה כי הזכרת את זה כבר כמה פעמים) שהמחיר שלו נמוך או שהשוק שלו חלש? בהנחה ואתה קנית אותו ואתה מתכוון להישאר איתו לעוד כמה שנים טובות או אפילו לנצח - לא תהיה לעולם במצב שתצטרך או שתרצה למכור אותו ואז העובדה שהשוק שלו חלש, או שהמחיר נמוך, לא תשנה בכלל.

למה אני אומר את זה? כי תכלס S3 הוא נראה לי אחלה כלי, ודיאלים לדעתי הם לא כאלה מחורבנים כפי שכמה פעמים שמעתי שאנשים אומרים עליהם, וכשאני אומר "אומרים" אני מתכוון לכל חבורת אופנוענים ממוצעת בארץ או אפילו החברים שלך בתחום - תעלה את השם "דיאלים" איתם ותחזור לפה ותאמר לי איך היו התגובות. רוב הסיכויים שהן יהיו רעות למדיי - ומסיבה לא ברורה, אך מחשידה בהחלט.
    צ'מע, לי הקטנוע הזה היה הכלי לבדיקת היתכנות לחזרה לעולם הדו''גי אחרי תקופה של פחיות. אני חיפשתי כלי זול שיוכל לעמוד בנסועה יומית של 30-50 ק"מ, יתאים לדרגת A2 ויירכש בתשלומים, מה גם שלא היה לי זמן או אפשרות לעשות סקר שוק מקיף בין כל אפשרויות המכירה, לכן יש סיכוי טוב שהיום הייתי מחליט אחרת. לא אומר בהכרח שהייתי קונה קטנוע אחר, אבל בטוח שהייתי מתנהל אחרת. משזה נאמר, הקטנוע התאים לי מבחינת כל הנ''ל, הגיע עם ק"מ נמוכים והיה בשנתון הגבוה מכל שאר האופציות האחרות (כנראה בגלל הערך שוק שלו...). אני בניתי לסחוב עם הקטנוע שנה פלוס, בזמן הזה לשכנע את האישה שדו''ג זה הפתרון בשבילי ואז להחליף לאופנוע בהתאם לשדרוג הרישיון, אך כמו רוב הדברים אצלי, לוחות הזמנים התארכו משהו, והיום, שנה ושליש אחרי הקניה, אני עדיין איתו, עדיין עם A2 (בתקווה לא לעוד הרבה זמן). הקטנוע החזיר את הערך שלו, וזה מבחינתי מספק. כשאמכור אותו אני יודע שלא אקבל עליו סכום דומה למקבילים, אבל כמו שציינתי, הוא כבר החזיר את ההשקעה מבחינתי (20 דק' נסיעה ל ומהעבודה במקום שעה ומעלה לכיוון, זה לבד שווה הכל) כך שכל מה שאקבל ממנו זה בונוס שילך ליישור הקו לכלי העתידי.