הסקאלה ריידר PACKTALK החדשה מציעה רשת תקשורת בין 10 רוכבים, בנוסף לכל מה שהיכרנו עד עכשיו
http://wheelz.co.il/?p=95276
הסקאלה ריידר PACKTALK החדשה מציעה רשת תקשורת בין 10 רוכבים, בנוסף לכל מה שהיכרנו עד עכשיו
http://wheelz.co.il/?p=95276
רציתי להוסיף ששידרגו גרסא ועכשיו זה 15 רוכבים ו6 מדברים בו זמנית במצב DMC
רכשתי ערכה זוגית והדיבוריות באמת מתאימות יותר לאדם מנוסה או גיק טכנולוגי מרוב פיצ'רים לוקח הרבה זמן ללמוד את העסק
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אנחנו אמנם לא מגיעים לקבוצה של 15 רוכבים, אבל בתור קבוצה (4-6 רוכבים) שרוכבת קבוע עם packtalk מהשבוע הראשון שהערכה יצאה לשוק, אני יכול להגיד שאנחנו באופן כללי מאוד מרוצים. התחברות סופר מהירה, התנתקות מהקבוצה בלי בעיות. טווח קליטה לא רע בכלל ואיכות קול ומוזיקה מעולים.
כן, יש עוד גליצ׳ים פה ושם, גם במצב dmc, אבל תפעול הקול עובד בצורה חלקה, ואם שיננת את הפקודות שאתה משתמש בהן רוב הזמן ההפעלה סופר פשוטה.
רק בזהירות עם האנטנה... סופר עדינה.
אם אני משווה אותה ל g9x שהייתה לי, ה g9x הרגישה קצת יותר מאסיבית ופחות פלסטיקית, אבל זה כבר עניין של טעם אני מניח.
דווקא אני אחרי סבל שבוע ביטלתי לחלוטין פקודות קוליות וואוו כמה שאני מרוצה.
לנסות DMC עוד לא יצא לי אבל בנתיים אחרי מידלנד מה שאני יכול להגיד שהתפעול מאוד מסובך יחסית. והדבר דורש שלט יעודי שיקל על החיים , מקווה שיצא בקרוב.
למעט זאות הדיבורית היא הטופ שיש היום וזה לאחר נסיון עם הרבה דיבוריות. מוצר פרמיום עתיר טכנולוגיה לכל דבר ועיניין. אבל בהתחלה אחרי הנוחות של מידלנד כשקיבלתי את הPACKTALK הרגשתי כמו סבא שלי כשלימדתי אותו לעבוד במחשב. היא כלכך משוכללת שדרש הרבה זמן להבין אותה , אישתי לאחר שבוע הצליחה להיסתדר עם המוזיקה והדברים הבסיסיים.
אה ושכחתי בנוגע לאנטנה יש 2 גירסאות של הדיבורית האחת עם אנטנה 2 חלקים שמודבקת באמצע שהיא העדינה יותר והקליטה שלה פחות טובה בקצת.
ויש דגם עם אנטנה שלמה מחלק אחד יצוק שהיא הדגם הטוב יותר
אני גם אוסיף שהrds כרגע לא מתפקד ואני על 2.2 נקווה שבהמשך יתוקן
גם החיוג הקולי ל8 אנשים שיש כרגע עובד אבל תוקע את הדיבורית בסוף השיחה, זה יתוקן בגירסא הקרובה.
אחיה את השרשור כי שבוע שעבר יצא עידכון נוסף לדיבורית.
אז ככה הגירסא מעכשיו 2.5.
הדיבורית עובדת סופר מהר!
אין תקיעות
אין באגים
עכשיו בdmc ברגע שאף משתמש לא מדבר הוולים של המוזיקה מגביר וכשמשהו מדבר הוא יורד וחוזר חלילה.
הפשיטו וקיצרו את התפריט הקולי
שינו במקצת את הקול באנגלית לדעתי זה מבורך.
שיפרו טווח עוד יותר בdmc
Sent from mTalk using windows 10 mobile
והמחיר ???
כן זה משפר אך לא שיפור אדיר.
לדעתי עדיף ספיקרים של טורק או איאסוס יקר יותר אך באמת מורגש הבדל
היתרון של ה40 זה אם אין לך אופציה לשים אותם בול מול האוזן הם חזקים מספיק לפצות על זה וגם ירדתי מ80% ווליום ל50%
כשהאוזניות מול האוזן עם אטמים
Tork
Iasus concepts
הטורק סביב ה300
האיאסוס סביב ה400-450 אבל אתה מקבל רמקולים ברמה סופר גבוהה