כן ולא, כן צריך אבל לא חובה.
בלי קשר לנ"ל אגזוזי אקראפוביץ עם הDB KILLER בפנים לא מהווים שינוי דרסטי מהמקור בכל הקשור בזרימת הגזים ככה שלפי דעתי ומכוון שגם אתה מחפש רק את האסטטיקה תשאיר ככה ללא חשש.
היי,
התחדשתי באיקמקס 400 חדש מהסוכנות עם אגזוז אקרפוביץ שנוסף במעבד הרכישה והורכב ע"י מטרו.
מקריאה כאן בפורום הבנתי שלפעמים החלפת האגזוז המקורי באגזוז אחר מצריכה גם התאמות של מערכת ניהול הדלק (כולל בדיקה של דינמומטר?).
לצערי אני לא ממש מבין בזה, ולא הצלחתי למצוא הסברים נוספים ברשת..
אשמח לעוד קצת הבהרות בנושא הזה, והאם הייתי צריך לוודא שנעשו ההתאמות הללו או אחרות.
חשוב לי לציין שהוספת האגזוז היתה מטעמים אסתטייים לחלוטין (האגזוז המקורי הוא בגודל של נושאת מטוסים לדעתי), ולשיפור השימושים העירוניים (השתחלות בין מכוניות למשל).
תודה מראש.
כן ולא, כן צריך אבל לא חובה.
בלי קשר לנ"ל אגזוזי אקראפוביץ עם הDB KILLER בפנים לא מהווים שינוי דרסטי מהמקור בכל הקשור בזרימת הגזים ככה שלפי דעתי ומכוון שגם אתה מחפש רק את האסטטיקה תשאיר ככה ללא חשש.
קודם כל תודה על התשובה.
האם מטרו (שהתקינו את האגזוז) היו צריכים גם לבצע את התאמות הללו, או שזה מתבצע בנפרד?
אם אני אכן אשאיר את זה כך, זה יכול להשפיע ולזרז את הבלאי של הקטנוע, והמנוע בפרט?
אם זה כלי חדש לא נדרש כלום ההזרקה חכמה מספיק לעשות לבד את הכיוון הנדרש שים לב שזה יקח כשבוע לעסק להתכוונן
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor