אני דווקא חובב מאוד את כל הז'אנר הזה וכל תוספת מבורכת.
אם בזמנו היה לי קצת יותר כסף הוולקן היה יכול להיות אצלי במקום הsv.
אני דווקא חובב מאוד את כל הז'אנר הזה וכל תוספת מבורכת.
אם בזמנו היה לי קצת יותר כסף הוולקן היה יכול להיות אצלי במקום הsv.
לשאלתך למה..
אני עדיין עם 0 ניסיון רכיבות מוטוריות אך נראה לי הרעיון של תנוחת ישיבה של bobber קלאסי או קרוזר לא משרות קלות היגוי כמו אופנוע סטנדרטי. אני טועה ?
אומנם ככל הנראה ההונדה כנראה שמרה על קלות היגוי גם בbobber החדש שלה...
מצחיק אותי כל פעם מחדש לראות שני אנשים עם טעמים שונים, צרכים שונים וסדרי עדיפויות שונים, בטח בנושא כ"כ סובייקטיבי כמו אופנוע, מתווכחים בינהם איזה אופנוע עדיף...
זכותו של פות"ש להתלהב מאופנוע ש"עושה לו את זה" גם אם מישהו חושב שהקריטריונים שלו צריכים להיות שונים לגמרי.
המלצתי היחידה - לקבל את ההחלטה על סמך נסיעות מבחן ולא רק על סמך תמונות, מפרט טכני או חוות דעת של אחרים.
ואם הוא יהיה מרוצה מהרכיבות של על האופנוע הנבחר אז בהכרח הוא יעשה את הבחירה הנכונה.
בהחלט נכון
ממתין בקוצר רוח לרכיבת מבחן. הכלים ראשונים צפויים להגיע ארצה במהלך אפריל...
הייתי מעדיף הונדה על גוצי או כל פח זבל איטלקי בכל יום בשנה. (והכלי הנוכחי שלי כיום הוא איטלקי כך שאי אפשר להאשים אותי בנאמנות כלשהי).
ואם כבר מדברים על איכס, הרי שכל אופנוע שהוא לא המקור (הארלי ), הוא איכס (לא באמת, רק להבהיר נקודה).
זה המקור
86 Honda CMX450C Rebel_3.jpg
אני בד"כ לא מגיב לענייני טעם וריח אבל זה כנראה האופנוע המכוער ביותר בייצור היום.
נראה אם מישהו מצליח לאתגר את הסברה הזו
ולגבי מי שהשווה לגוצי...רכבת על גוצי מעבר לנסיעת מבחן? משדר דברים שונים לחלוטין, עבור קהל יעד שונה לחלוטין.
מברוק, אני כנראה אשריין למשלוח של יוני, עם הצבע האפור. מעניין בכמה יתמחרו את האיבזור לדגם הזה?
Send from my OnePlus 3T
תודה, בקרוב אצלך
הלכתי על שחור,למרות הקלישאות...:-)
חיםשתי גם אביזרים,נראה לי אין עדיין תמחור בארץ...אשאל שוב את היבואן
איזה אביזרים אתה שוקל להוסיף ?
רציתי את השחור, אבל אזל, וברגע שהבנתי שיגיע האפור העדפתי להמתין ולקחת אותו (עדיף מאשר האדום שלא ממש מתחבר למראה)
אביזרים : כסא מורכבת (שאחבר רק כשצריך) , אולי תיק צד לכיסוי/ווסט זוהר. שוקל ברצינות מגן מנוע.
בחו"ל נמכרת גרסה מאובזרת ביותר , עם המון תוספות יפות. (נגיעות כרום , מגן מנוע מובנה, מדבקות מיכל דלק עם לוגו הדגם, ידיות שונות וכו)
Send from my OnePlus 3T
אהא
אני גם מכוון למגן מנוע ואולי תיקי צד
כאשר הזמנתי היו סביבות 4-5 כלים שחורים זמינים במשלוח של אפריל, לא חשבתי שאנשים ימהרו לשריין כל כך מהר...זה היה לפני 3 שבועות בערך. בדיעבד טוב שלא הססתי יותר מדי...
לטעמי מעדיף תצורה ערומה כמה שיותר למעט איבזור פונקציונאלי הנדרש ומעדיף פחות כרום, מדבקות וכו...:-)
כמו שאומרים..לריח וטעם...:-)