ממה שהבנתי לא מומלץ לרוכב מתחיל נפח כזה גדול של 450cc. מדובר בכלים עם הרבה כוח ותגובות מנוע די אלימות.
בנוסף: ממה שהבנתי אפילו לרוכבים לא מתחילים - יהיו אופציות טובות יותר מהדגמים שציינת - אם כל מה שמעניין אותם זה בעיקר טיולים ושטח קל.
אהלן חברים
השבוע ארכוש אחד חדש מהיבואן ומתלבט ומתחבט בין 2 דגמים
Kl450 או ה rmx450 או הסקי fe450 עם 20 שעות מנוע יד שניה
הירוק יעלה 55 או קצת פחות
ההסקי בסביבות ה53 והסוזוקי בסביבות ה 50
לרכיבות שטח קלות, טיולים בעיקר. לשימוש שטח בלבד.
מה עדיף לדעתכם ? מה היתרונות/חסרונות הבולטים בין הכלים?
אודה לכל עזרה.
ממה שהבנתי לא מומלץ לרוכב מתחיל נפח כזה גדול של 450cc. מדובר בכלים עם הרבה כוח ותגובות מנוע די אלימות.
בנוסף: ממה שהבנתי אפילו לרוכבים לא מתחילים - יהיו אופציות טובות יותר מהדגמים שציינת - אם כל מה שמעניין אותם זה בעיקר טיולים ושטח קל.
אני לא דחליל
שוקל 87 על 1.75 אז 450 זה בסדר. 250 יתקשה
כמו כן אנחנו מדברים על 4 פעימות ולא 2 ככה שאלימות לא תהיה (בתקווה). אני מדבר על אנדורו ובגלל זה הקוואסקי בעדיפות אחרונה.
איזה אופציות טובות יש לדעתך?
אני עם קוקוריקו....
לא חושב שזה נכון לאף אחד להתחיל עם אחד מהאופנועים הללו...
פשוט לא.
אנשים גדולים וכבדים ממך התחילו על 250 ולא הצטערו לרגע.
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
לפות''ש: בלי קשר לשאלה אם 250 מתאים למשקל שלך - דע לך שיש גם מבחר דגמים של הרבה מותגים בקטגוריית ביניים 300-350 סמ''ק.
אני לא בא להוציא לך את הרוח מהמפרשים. מקווה שאתה מבין שאני רק מנסה לעזור. פשוט הדגמים שציינת, מהידע המועט שלי, לא מתאימים לך - לא מבחינת נסיון ורמת רכיבה בשטח, ולא מבחינת שימושים ומה שאתה מתכוון לעשות עם הכלי (טיולים ושטח קל).
אין לי מושג איך הגעת לצמצום שלושת הדגמים האלו, עם 450 מקצועי בתור רוכב מתחיל אתה תסבול כהוגן.
אם אתה בכל זאת מתעקש ללכת בדרך הזו ולמכור תוך חודש חודשיים, אל תקח ירוק, ההאסקי עם השוק הכי פחות גרוע וטרייד יקח אותו ממך כשתרצה להחליף לנפח שיותר מתאים לך (למשל קטום 350).
כל האופנועים שהצגתה מצויינים. במוטוקרוס הבולמים קשים ולכן מתאים יותר לגרזנים. אם אתה מתכוון להתגרזן קח דגם מוטוקרוס אם טיולים רגועים יחסית אנדורו
אני לא נעול עליהם. פשוט עם התייעצות עם כמה מהתחום נאמר שבהתאם לנתונים הפיזיים שלי אני אהנה יותר עם 450 מאשר 250. אני כמובן מחר בסוכניות אז אבדוק את שאר האופציות
ליאור,
חשוב וחשוב מאוד, לך תעשה נסיעות מבחן. נכון שזה משהו שקורה בתדירות נמוכה יחסית אצל היבואנים אבל מעבר לבחירה בנפח (שהיא בעייתית מלכתחילה לאופנוע ראשון - 250 - 350 יותר מתאימים להתחלה).
אתה תלמד הרבה יותר את ההבדלים בין הדגמים השונים ומה מתאים לך יותר - במיוחד שאתה הולך להוציא סכום לא מבוטל עבור כלי לסופי שבוע.
חבל לקנות כלי חדש ולגלות בסוף שיש כלים אחרים שיכולים לתת לך יותר פאן ואופי שמתאים לך ספציפית.
אופנוע בוחרים לפי התאמה אישית לא לפי יצרן..
אשמח לדעת מי החבר'ה מהתחום שהמליצו לך להתחיל עם האופנועים האלה...
הנתונים שלך (87 קילו על 1.75) הם פחות או יותר הנתונים של רוכב אינדורו ממוצע. אתה לא חריג לא במשקל ולא בגובה.
אצלנו בחבורה יש שלושה 125ים, אחד 200, אחד 290 (שתי פעימות), אחד 350 ושניים 390. כולנו פחות או יותר במידות שלך ויש גם יותר גבוהים/כבדים.
כל אופנוע אינדורו מקצועי כולל ה-125 ממש ממש לא יתקשה לסחוב אותך.
לגבי ה-450ים הנ"ל - הם בהחלט יכולים להיות אלימים ומתפרצים, בעיקר השניים שמובססים על מוטוקרוס. כמו שכבר כתבו לך, הם לא מומלצים לרוכב המתחיל. אתה תהיה עסוק כל הזמן בלנסות להשאר על האופנוע ולא תלמד איך לרכב.
אם כל מה שאתה מכוון אליו זה רכיבות שטח קלות וטיולים, אולי בכלל עדיף לך ללכת לכיון היותר גדולים (500ים או אפילו 690) שיהיו יותר נוחים ומתונים.
אם אתה לא ממש יודע מה הכיוון, ורוצה להשאיר פתח להתפתחות לכיוון סינגלים וכאלה, תלך על 250/350 שיהיו בהחלט חזקים מספיק, וסלחניים הרבה יותר.
עשיתי לעצמי טובה ידידי
ירדתי לfe350 אחרי נסיעת מבחן התחברתי לחלוטין
שמעתי על השרקו 300 המרובע דברים ממש טובים. כדאי לך לבדוק אותו גם.