אם אתם ממשיכים לקנות משם כלים ו/או להחזיק כלים שצריכים את מחסן החלפים שלהם שאתם מתלוננים לגביו, אז לא - אין גבול, ולמה שיהיה בעצם.
הסיפור המלא בפוסט הבא: https://www.facebook.com/photo.php?f...0265552&type=3לכל ציבור הלקוחות של מטרו, שימו לב לסיפור הבא... כנראה שהוא יגרום לכם לחשוב פעמיים לפני שאתם רוכשים את הכלי הבא שלכם ממטרו!!
אם חשבתם שזכותכם לטפל באופנוע שלכם באיזה מוסך שתרצו - תחשבו שנית!
"אם הלקוח היה מטפל במוסך מטרו זה לא היה קורה" - זאת הייתה תשובת המשנה למנכ"ל חברת מטרו על מחדלי "מחסן החלפים" הבזיוני אשר בניהולו!
במילים אחרות - לא מטפל במוסך מטרו? אתה לקוח סוג ב' ולכן תקבל שירות מתחת לכל ביקורת!
מוזמנים להגיב כאן או בפייסבוק!
אם אתם ממשיכים לקנות משם כלים ו/או להחזיק כלים שצריכים את מחסן החלפים שלהם שאתם מתלוננים לגביו, אז לא - אין גבול, ולמה שיהיה בעצם.
אצטט בחור שהגיב לי בפוסט: "אופנועים חבל על הזמן, יבואן פח אשפה".
זה עצוב שבגלל יבואן עם רמת שירות כזאת עלובה אני צריך לוותר על מותג אופנועים שאני מאמין בו.
ואני ממש לא חושב שכלקוחות אנחנו צריכים לסבול רמת שירות כזאת. צריך למצוא פתרון, בין אם זה לעבוד עם יבואן מקביל, לא לטפל במוסכים שלהם, או להזמין חלקים באופן עצמאי כי גם ככה המחירים שלהם מופקעים בצורה בלתי נסבלת.
אני באתי למוסך כדי שיכבו לי מנורת מנוע, "לך למי שעשה לך טיפול 20,000"...
כאילו את החלקים הוא הזמין מהירח.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
להזמין לבד זו הדרך היחידה להינות מכלי מסויים ולא למנוע מעצמך אותו בגלל יבואן פח אשפה, אבל הנה סתם רעיון מהראש איך תוכלו לעשות את זה וגם להצליח במידה ואתם מספיק מגובשים-
מספר חברים עם כלי זהה או דומה עם חלקים מכנים זהים יתאגדו לקבוצה פרטית. בקבוצה הזו יוחלט יחד איזה חלפים דרושים באופן שוטף לכלי המדובר (למשל רגלית הילוכים אחת ספייר, רגלית בלם אחת ספייר, ידיות קלאץ' וברקס 2 סטים ספייר, פילטרי שמן, פילטרי אויר, פלאגים, וכל דבר אחר שהחברים חושבים שמוצדק להחזיק ממנו מלאי לתפיסתם) ובאיזו כמות ביחס לכמות החברים בקבוצה.
לאחר שנבחרה רשימה יוערך מחיר עלות כל החלפים מהרשימה יחד כולל משלוח ומיסוי, והוא יחולק שווה בשווה במספר החברים בקבוצה שישימו את הכסף מראש ויזמינו את כל המלאי הדרוש עליו הוסכם בין כולם, כלומר רשימת החלפים.
כשאחד החברים צריך חלק מהמחסן הפרטי של הקבוצה, הוא משלם את העלות לקופה המשותפת/ למי שאחראי על ההזמנות ובכסף של החלק מזמינים אחד נוסף במקומו.
זה סתם דוגמה מהרגע ואפשר לשנות/ לשדרג/ לעשות דברים דומים ו/או אחרים כדי לבטל את הצורך להיות תלוי ביבואן זבל מכל הבחינות.
אישית אני מחזיק גרמני ולא קונה חלפים בארץ אלא אם אלו חלקים מתכלים ובסיסיים שאני יכול לרכוש מחוץ לחברה במחירים מציאותיים כמו רפידות ברקס מאותו יצרן (ברמבו), שמן, פילטרים וכדומה.
חלפים ממטרו קונים רק שממש אין ברירה. 7 שנים על קוואסקי בלי להזדקק למוסכים שלהם
אני ממזמן הפסקתי לרכוש חלקים פה בארץ , המחירים פה מוגזמים ,ממש גנבה לאור יום, אני גם מחזיק קוואסקי וביקשתי להחליף חלק מהפיירינג אמרו לי שאין בארץ וצריך להזמין , נראה לך שחיכתי להזמנה של מטרו ?!???! הזמנתי בעצמי והרכבתי בעצמי! תלמדו שום חלקים לא לקנות בארץ ! מוכן לחכות גם חודשיים העיקר לא לקנות שום חלק בארץ
Sent from my iPhone using Tapatalk
נו, מטרו
הבעייה שיש חלפים שבלי מטרו לא יעבדו. דוגמה: טרנספונדר (fob) ל GTR1400. לפי הידוע לי חייב לעבור קידוד במטרו, אחרת זה עוד פלסטיק עם סוללה.
מיותר לציין שמחיר החלק בחו'ל נמוך פי 4 לערך ממחירו במטרולנד.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
ככה זה שיש קרטל
הם יכולים לעשות מה שהם רוצים
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
קרה לי מקרה דומה עם הונדה.
זה ידוע שאם במסגרת האחריות לא תטפל במוסך יבואן הם יכולים להתנער בקלות על סעיף שהטיפול בוצע לא לפי הוראות יצרן
Sent from my m3 note using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
סטאר הם מתנערים מאחריותם לספק חלפים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כמו הונדה שעשו לי בזמנו
Sent from my m3 note using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor