תוצאות 1 עד 15 מ 25

אשכול: נרדמתי על ההגה ו... || תאונה - חשוב לקרוא

תצוגה בשכבות

Junior Member

נרדמתי על ההגה ו... || תאונה - חשוב לקרוא

אוקיי אז.. ככה, אני במקור חיפאי, והכרתי מישהי מדהימה מנתניה, לילה של חמישי ישנתי בסה"כ 3 שעות, יצאתי לעבודה, ובעצם לא ישנתי מאותו לילה ועד 5 לפנות בוקר של יום שבת
    כפי שציינתי, הכרתי מישהי מנתניה, נסעתי אליה, לאור השתלשלות של הדברים שקרו, יצא שנסעתי חזרה לחיפה רק ב 5 בבוקר ( מזכיר שאני למעלה מ 48 שעות בלי שינה בכלל )
    עליתי על ההגה, התחלתי את הנסיעה בתוך העיר ו 20 ק"מ בכביש 2 לכיוון צפון, הכל טוב ויפה עד שהתחלתי להרגיש במן.. עייפות שקשה לשלוט בה, עייפות שנובעת גם מחוסר שעות השינה וגם מזה שנסיעה ברכב לא יכלה להפוך ליותר משעממת ממה שהיא הייתה.
    אז בתור התחלה הרגשתי את העיניים שלי נורא נורא נעצמות ושאין לי שום יכולת לשלוט בזה, התחלתי להתעורר במן.. התקפים כאלה של התעוררויות תוך כדי שאני לא מפסיק לסטות בין הנתיבים.. במשך נסיעה של 35 ק"מ התפללתי לקב"ה שיתן לי שוליים רחבים יותר או תחנת דלק לעצור בו ופשוט לדפוק שינה בשביל להגיע הביתה בשלום.. אבל זה לא קרה
    כמעט 50 ק"מ בכביש 2 של נסיעה רצופה בלי שום תחנות דלק או שוליים רחבים שאפשר לרדת אליהם
    זה היה סיוט, לא הפסקתי להירדם ולהתעורר כל שנייה, וזה לא סתם לעצום תעיניים כי עייפים, אלא זה הרבה יותר חזק מזה, סוג של תחושת עייפות שהיא פשוט מאוד בלתי נתנת לשליטה !
    לא חוויתי דבר כזה מעולם ולכן לא חלמתי שזה בכלל הגיוני להירדם על ההגה
    אחרי כמה עשרות דקות שאני נלחם בעייפות.. נכנעתי, זה היה סוג של איבוד הכרה, הרגשתי שהעיניים שלי פקוחות ושמצד שני אני רואה דברים אחרים.. כמו חלומות, ממש מעבר בין תמונה אחת שהיא הכביש, ותמונה שנייה... סתם חלום, ואז הגיע הבום.
    סטיתי עם הרכב מהנתיב הימיני לשוליי הדרך עד שפגעתי בגדר הפרדה, הרכב התחיל להסתחרר מעט אבל מזל שהצלחתי להתייצב כשאני על מהירות של 120 קמ"ש.. כל תנודה הרגישה כאילו אני עולה לשמיים עם האוטו
    בסופו של דבר הגעתי הביתה בשלום.. ועם סוג של נזק מנטלי.. פגיעה באגו, איך קרה שאני? קיבינימט, אני !? נרדמתי על ההגה.. לא שתיתי, לא עישנתי כלום, כולה יצאתי עם מישהי לנתניה, אבל בסדר.. העיקר שאני בריא ושלם ושלא קרה לי כלום ( יכל להיגמר באסון מחריד )

דגשים בזמן נסיעה גם על האופנוע וגם ברכב
    מרגישים עייפים? לא משנה כמה אתם מתים לעוף הביתה, תעצרו בשולי הדרך, בתחנת דלק, דפקו שינה.. תשתו קפה, יודעים שיש לכם נסיעה ארוכה? קחו איתכם סטוקים של משקאות אנרגיה תאמינו לי שזה עוזר, פתחו את כל החלונות ברכב גם אם קופאות לכם הביצים, שימו מוסיקה על פול ווליום גם אם הלכו לכם האוזניים, העיקר !!!! לא להגיע למצב של להירדם על ההגה
    לי הסיפור הזה.. נגמר בזול, נהגים אחרים לא זכו להינצל !
    גם אם אתם ממהרים לאדע לאן, החיים יקרים מדיי בשביל לאבד אותם ברגע כזה טיפשי, מיותר וחסר אחריות
    אז נהגים יקרים, תנהגו בזהירות, ואם אתם עייפים ויש לפניכם נסיעה ארוכה... תוותרו מראש !
    שבוע טוב ומלא בבשורות טובות.

נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 28-02-2017 בשעה 10:58. סיבה: ה-BOLD המחריד ירד מההודעה