מכיוון ש125 סמק זה מנוע קטנטן, גם אם הוא שמור הקילומטרז' יכריע אותו מוקדם מאוד.
נשמע שאתה מחפש קטנוע במחיר ממש זול, מנסיון עדיף לחסוך ולא לאכול לוקשים מקטנוע חולה.
אהלן,
אני מתכנן לקנות קטנוע משומש 125. רציתי לשאול אתכם על כמה דברים שקצת מבלבלים אותי...
- קילומטרים. לא נורא אם הק"מ גבוהה אבל המצב המכני נהדר, למשל?
- טסט. יש כאלה בלי טסט, אבל שניתן להעביר אותם. משתלם לקנות אחד ללא ולהעביר בעצמי?
- פלסטיקה. יש הרבה כלים שבורים\סדוקים\עם אזיקונים אבל במחיר ממש יפה. זה רק קוסמטיקה באמת כפי שזה נראה, או שזה משפיע על משהו מעבר המראה החיצוני?
- קירור אוויר או נוזל. כמה זה משנה מבחינה כלכלית וטיפולים? ממה שהבנתי קירור נוזל נוטה להיות יקר יותר?
- התנעה. חלק מהכלים לא מניעים מהסטרטר אלא רק מהקיק או שמניעים מהסטרטר אבל לא תמיד. כמה זה קריטי?
מכיוון ש125 סמק זה מנוע קטנטן, גם אם הוא שמור הקילומטרז' יכריע אותו מוקדם מאוד.
נשמע שאתה מחפש קטנוע במחיר ממש זול, מנסיון עדיף לחסוך ולא לאכול לוקשים מקטנוע חולה.
כן הבנתי אותך, אבל אתה יכול להגיד לי כמה ק"מ זה נחשב גבוהה וכמה נחשב נמוך, וכמה תוחלת החיים של כלי מסוים?מכיוון ש125 סמק זה מנוע קטנטן, גם אם הוא שמור הקילומטרז' יכריע אותו מוקדם מאוד.
ראיתי גויי ריידים 125 שעשו בין 40 ל 60 אלף קמ והם בתקציב שלי. אין לי מושג אם זה הרבה או מעט.