עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 21

אשכול: שתי אוזניות סקאלה ריידר דפוקות - מה הלאה?

Member

שתי אוזניות סקאלה ריידר דפוקות - מה הלאה?

קניתי את הסקאלה ריידר qz הראשונה ב2015 והיה איתה קטע מוזר. אני מתרחק מהקסדה כשהאוזנייה מחוברת לבלוטות', נגיד לטווח שבו ההתקן מתנתק, מתחבר שוב ושומעים רק ברמקול אחד.

כדי לתקן את זה מכבים ומדליקים את האוזנייה וזה מסתדר, אבל קורה בתדירות גבוהה מאוד.

סבלתי את זה כמה חודשים עד שאמרתי לעצמי אולי האוזנייה הספציפית הזו תקולה.
    הלאה- מכרתי אותה וקניתי אחת אחרת - את אותו הדגם.

וואלה, גם בשנייה אותו הדבר. יאללה.. סבלתי שוב, האוזנייה השנייה איתי פחות משנתיים ועדיין אני סובל את הניתוקי רמקול האלה + מאתמול הכבל שמתחבר מהרמקולים לאוזנייה כנראה איכשהו נדפק ולא שומעים בהם טוב (רעשים של קצר). כנראה צריך להחליף רק כבל, למרות שהאוזנייה הזו כבר נמאסה עליי.

למישהו כאן זה קרה בדגם הספציפי או עם סקאלה ריידר בכלל?

איך המידלנד בהשוואה אליהם?

Banned
    ההגדרה של טירוף היא לעשות את אותו הדבר כמה פעמים ולצפות למסקנה שונה.
    יש שיגידו שזו קארמה. מכרת למישהו ציוד לא תקין.

וחוץ מזה אתה לא ירדת מהתחום בעקבות איזו טרגדיה? עבר לך?

בכל אופן יש לי רק התנסויות שליליות עם שלל ציודים של מידלנד

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    סידרת הקיו של קארדו ידועה בכל מיני באגים מעצבנים זה רק אחד מהם חכה תחבר מכשיר שני לאוזניה היא תתחרפן סופית.

לי יש ניסיון מדהים עם מידלנד משנת 2011 עדיין עובדת עברה כמה פעמים החלפת גוף כי בדגמים הראשים הגומי של הגוף רך מאוד ונשחק עלה לי כ100 שקל.

סך הכל מידלנד מאוד פשוטות טכנית אבל בלי באגים עובדות מעולה שנים.

ובעיית חדירת המים בדגמים הראשונים נפתרה כליל מזמן היום סידרת הפרו מדהימה

Sent from my m3 note using Tapatalk
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Junior Member
    היית לי סקאלה ריידר דור ראשון הכי ישנה, כבר לא זוכר את השם, 0 תקלות. היום עם 2 סנה, smh5 ו..smh10. אין מילים, הרבה יותר נח לשימוש רגיל, הרבה יותר זול, אמינה מאוד. במיוחד היום שיש שוק אדיר לאוזניות האלה עם מוצרים מעולים למה לשלם מחיר כפול ומשולש על אותו המוצר?

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    ההגדרה של טירוף היא לעשות את אותו הדבר כמה פעמים ולצפות למסקנה שונה.
    יש שיגידו שזו קארמה. מכרת למישהו ציוד לא תקין.

וחוץ מזה אתה לא ירדת מהתחום בעקבות איזו טרגדיה? עבר לך?

בכל אופן יש לי רק התנסויות שליליות עם שלל ציודים של מידלנד
    "מכרת למישהו ציוד לא תקין".

התיאוריה שלך לא נכונה, האוזנייה הראשונה נמכרה כי חשבתי שאולי זה באג שאי אפשר לתקן וחשבתי שהאוזנייה השנייה תהיה בסדר,
    שאלתי באותו זמן הרבה בעלי QZ ואמרו לי שלא נתקלו בתופעה.
    התופעה הוסברה לבחור שקנה אותה ממני, והוא בדק שהיא תקינה לחלוטין חוץ מהעניין הזה שמדי כמה זמן שומעים רק ברמקול אחד והתיקון לזה
    הוא איפוס ז"א כיבוי והדלקה.
    אז זה הוסבר לבחור שקנה, הוא קיבל אותה במחיר פצצה ולא היו לו כמובן תלונות כי אולי לו יש עצבים לתופעה הזו, לי בתור שליח שמשתמש הרבה באוזנייה לא.

אבל איזה כיף לך להוציא אותי שקרן/רמאי/נוכל על כלום אה?

ומהתחום לא ירדתי, רק מהרעיון של לקנות אופנוע בזמן הקרוב.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    סידרת הקיו של קארדו ידועה בכל מיני באגים מעצבנים זה רק אחד מהם חכה תחבר מכשיר שני לאוזניה היא תתחרפן סופית.

לי יש ניסיון מדהים עם מידלנד משנת 2011 עדיין עובדת עברה כמה פעמים החלפת גוף כי בדגמים הראשים הגומי של הגוף רך מאוד ונשחק עלה לי כ100 שקל.

סך הכל מידלנד מאוד פשוטות טכנית אבל בלי באגים עובדות מעולה שנים.

ובעיית חדירת המים בדגמים הראשונים נפתרה כליל מזמן היום סידרת הפרו מדהימה

יצאו עכשיו דגמים חדשים למידלנד, בינתיים אני אמשוך עם הסקאלה.. כשיגיע זמנה אחשוב על להחליף למידלנד. נתנו להן לוק פצצה.
    תודה רבה על העזרה!

ציטוט נכתב במקור על ידי or10cohen צפיה בהודעה
    היית לי סקאלה ריידר דור ראשון הכי ישנה, כבר לא זוכר את השם, 0 תקלות. היום עם 2 סנה, smh5 ו..smh10. אין מילים, הרבה יותר נח לשימוש רגיל, הרבה יותר זול, אמינה מאוד. במיוחד היום שיש שוק אדיר לאוזניות האלה עם מוצרים מעולים למה לשלם מחיר כפול ומשולש על אותו המוצר?

תודה על הייעוץ, מעריך את זה.

Junior Member
    אני דווקא קיבלתי את אותו הרושם של אברי. "שתי אוזניות דפוקות", "מכרתי את הראשונה"
    מה זה אומר?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shlomo צפיה בהודעה
    אני דווקא קיבלתי את אותו הרושם של אברי. "שתי אוזניות דפוקות", "מכרתי את הראשונה"
    מה זה אומר?
    לא אומר שום דבר. די לקפוץ למסקנות לגביי אנשים, מה קורה לכם?

קניתי את הראשונה, מכרתי אותה עם ה"תופעה" שהוסברה לקונה + זה שהוא קנה אותה עם התופעה כי הצעתי אותה במחיר טוב בגלל זה, מלבד זה היא נמכרה תקינה לחלוטין. בסה"כ מדי כמה זמן רמקול אחד מתנתק והתיקון לזה הוא כיבוי והדלקה של האוזנייה וזהו.

הלאה.. קניתי את אותו הדגם (שאני איתו עד עכשיו) - יש את אותה התופעה.

Member
    אני לא יודע מה מומלץ לקנות אבל אני יכול להגיד שאחרי שתי דיבוריות של סקאלה/cardosystems אני יכול להמליץ לא לקנות דיבוריות שלהם.

הראשונה הייתה G4 והיא הייתה פשוט נוראית. עשתה המון בעיות עם החיבוריות BT והיה לה גם בעיות מגעים.

לפני שקניתי את השניה (Q3 אם אני זוכר נכון) רציתי משהו של חברה אחרת אבל שוכנעתי שהדגם הקודם שהיה לי היה נפילה וזה לא מיצג את המוצרים של החברה.
    אז נפלתי למלכודת וקניתי שוב מוצר שלהם. כמובן שגם שם יש בעיות מגעים. שזה אומר שכל תחילת נסיע אני צריך "לשחק" עם הדיבורית עד שאני שומע כמו שצריך משתי האוזניות.
    בנוסף יש להם איזה קטע עם השקע הטענה שיש איזה סוגר גומי שאמור להגן עליו מגשמים. הבעיה היא שהוא אף פעם (בשתי הדיבוריות) זה לא ניסגר כמו שצריך. וכמובן שהם רושמים שאם זה לא סגור כמו שצריך אז אין אחריות על נזק שנגרם ממים (פשוט הנדסה גרוע ומגלגלים את האחריות ללקוח).

וכמובן שתמיד הגעתי לחנות עם בעיות חיבור לטלפון גילגלו את הבעיה לזה שהטלפון שלי לא תואם והבעיה היא אצלי (מדברים פה על אנדואיד ולא על איזה משהו לא נפוץ).

מה שכן, פעם אחת היה לי בעיה עם אוזניה שנדפקה והשתמשתי באחריות והטיפול היה מעולה. פשוט בא משהו ואחרי בדיקה קצרה פשוט החליף את החלק.
    אבל עדיין, בסופו של דבר. אם הייתי קונה היום דיבורית לא הייתי בודק אפילו מה יש לcardosystems להציע בכלל.

עפר

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של nimi9
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    קניתי את הסקאלה ריידר qz הראשונה ב2015 והיה איתה קטע מוזר. אני מתרחק מהקסדה כשהאוזנייה מחוברת לבלוטות', נגיד לטווח שבו ההתקן מתנתק, מתחבר שוב ושומעים רק ברמקול אחד.
    לא הבנתי - אתה מתרחק מהקסדה? או מהטלפון?

האם דיווחת לחברת קארדו על התקלה? מה לגבי אחריות?

הסקאלה ריידר מאכזבים.
    לצערי רכשתי את ה Q1 וחשבתי שיהיו לי חיים שקטים כמו עם הסולו...אך זה התברר כסיוט ועם המון כאבי ראש ותקלות.
    במעבדה ברעננה אשכרה אמרו לי ש הQ1 דגם לא מוצלח ועם הרבה בעיות ואם אני רוצה שקט אני צריך לקנות את הדגם שואי שעולה כמעט 2000 שקל.....
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    ציטוט נכתב במקור על ידי johnny drama צפיה בהודעה
    הסקאלה ריידר מאכזבים.
    לצערי רכשתי את ה Q1 וחשבתי שיהיו לי חיים שקטים כמו עם הסולו...אך זה התברר כסיוט ועם המון כאבי ראש ותקלות.
    במעבדה ברעננה אשכרה אמרו לי ש הQ1 דגם לא מוצלח ועם הרבה בעיות ואם אני רוצה שקט אני צריך לקנות את הדגם שואי שעולה כמעט 2000 שקל.....
    סידרת הקיו אכן נוראית הטובות זה הגי9 והשואי שזה אותה חומרה בחבילה שונה והפאקטאק והסמארטפאק מעולות.

בדגמים הזולים יש אחלה מבחר למתחרות

Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

יכול להגיד גם,שהתחילו לי בזמן האחרון בעיות שמע באחת האזניות שפשוט לא פועלת בזמן נסיעה,אחרי כמה מכות עדינות למוח שומעים בשתיהן ובתזוזה אחת של הראש שוב איבוד שמיעה באחת האזניות, הלכתי לחנות שקניתי ממנה הכל עבד תקין בבדיקה שם עשו, התקלה רק בנסיעה ככל הנראה. נלך שוב ונבקש להחליף את המוח.
    אולם חשוב לציין שהבעיה הנ"ל התחילה אחרי שימוש מסיבי בדיבורית של כמעט שלוש שנים כבר.
    שיגיע הרגע להחליף דיבורית,אשקול האם לקנות את הדגם החדש שלהם שיצא או לעבור לחברה אחרת,זה בטוח.

Junior Member
    אמרת שאתה שליח, אז אני רק אוסיף שעבדתי בתור שליח והסנה הייתה סופר נוחה. לחיצה לענות, לחיצה לנתק, גילגול ימינה ושמאלה לווליום, זהו, יש רק "מקש" אחד.

Member
    אני עם הQ3 וחבר עם הQ1, שנינו בינתיים מרוצים ואין תלונות, אף אחת מהתופעה שצוינה כאן לא קרתה לנו...