אני לא יודע מה מומלץ לקנות אבל אני יכול להגיד שאחרי שתי דיבוריות של סקאלה/cardosystems אני יכול להמליץ לא לקנות דיבוריות שלהם.
הראשונה הייתה G4 והיא הייתה פשוט נוראית. עשתה המון בעיות עם החיבוריות BT והיה לה גם בעיות מגעים.
לפני שקניתי את השניה (Q3 אם אני זוכר נכון) רציתי משהו של חברה אחרת אבל שוכנעתי שהדגם הקודם שהיה לי היה נפילה וזה לא מיצג את המוצרים של החברה.
אז נפלתי למלכודת וקניתי שוב מוצר שלהם. כמובן שגם שם יש בעיות מגעים. שזה אומר שכל תחילת נסיע אני צריך "לשחק" עם הדיבורית עד שאני שומע כמו שצריך משתי האוזניות.
בנוסף יש להם איזה קטע עם השקע הטענה שיש איזה סוגר גומי שאמור להגן עליו מגשמים. הבעיה היא שהוא אף פעם (בשתי הדיבוריות) זה לא ניסגר כמו שצריך. וכמובן שהם רושמים שאם זה לא סגור כמו שצריך אז אין אחריות על נזק שנגרם ממים (פשוט הנדסה גרוע ומגלגלים את האחריות ללקוח).
וכמובן שתמיד הגעתי לחנות עם בעיות חיבור לטלפון גילגלו את הבעיה לזה שהטלפון שלי לא תואם והבעיה היא אצלי (מדברים פה על אנדואיד ולא על איזה משהו לא נפוץ).
מה שכן, פעם אחת היה לי בעיה עם אוזניה שנדפקה והשתמשתי באחריות והטיפול היה מעולה. פשוט בא משהו ואחרי בדיקה קצרה פשוט החליף את החלק.
אבל עדיין, בסופו של דבר. אם הייתי קונה היום דיבורית לא הייתי בודק אפילו מה יש לcardosystems להציע בכלל.
עפר