האם יצא למישהו לערוך רכיבת ניסיון על הנינג'ה 650 החדש?
נראה אופנוע מגניב ובמחיר טוב.
קראתי וראיתי מבחני רכיבה וסקירות אונליין לרוב, ועדיין אשמח לקרוא על כל ניסיון של מי מאנשי הקהילה היקרה כאן.
מידד
האם יצא למישהו לערוך רכיבת ניסיון על הנינג'ה 650 החדש?
נראה אופנוע מגניב ובמחיר טוב.
קראתי וראיתי מבחני רכיבה וסקירות אונליין לרוב, ועדיין אשמח לקרוא על כל ניסיון של מי מאנשי הקהילה היקרה כאן.
מידד
בכל זאת קיבל את השם המחייב נינג'ה.. האם זה שיווקי בלבד?
בסה"כ הביקורות עליו באתרים הרציניים (MCN, Visor Down) הן טובות.
http://www.motorcyclenews.com/news/f...ride-incoming/
http://www.visordown.com/road-tests-...nja-650-review
ביחס לדגם הקודם יש שיפורים בזמינות הכח, תנוחת הישיבה, תוספת של Slipper clutch ו-clutch-assist, לוח מחוונים חדש עם תצוגת הילוך, ועוד.
הביקורות נגעו לכך שהוא טיפה קטן ונמוך (דורש הגבהת מושב לרוכבים גבוהים), חוסר בידיות אחיזה למורכב, ושלמרות שהוא אופנוע כיפי הוא לא נינג'ה אמיתי.
הנקודה המרכזית שרלוונטית לדעתי לנו כאן בלבנט היא העובדה שהתמחור של הדגם הזה בארץ יותר אגריסיבי ביחס למתחרים לעומת אירופה וארה"ב. בעוד ששם הוא יקר יותר מה-MT07 ועוד יותר מה-SV650, כאן הוא עולה בדיוק כמו ה-SV וזול יותר מה-MT. לא דבר של מה בכך.
תודה חברים, אעדכן אם וכאשר אעשה רכיבת מבחן
דווקא לא בדיוק ER6. לפי המבחנים בחו"ל המון דברים שונו, ובראשם המנוע הוא לא אותו מנוע 650 ארור של קאוואסאקי.אך עדיין הוא לא סוחט ביקורות מעולות, וביחס
למתחרים הוא דיי פושר.
הSV משום מה קוצר שבחים, אבל לטעמי למעט מתלים טיפה יותר טובים הMT07 עדיף עליו בכל פרמטר.
לא אני רושם "לטעמי" בהקשר של מתלים על בסיס קריאת מבחנים וצפיה ברשת.
וברצינות. אני בעלים של 07 כבר שנתיים וחצי, המחיר המפתה של הSV קרץ לי וחשבתי לבצע טרייד.
מנסיעת המבחן:
עיצוב- לא משהו. אני אוהב פנס עגול אבל הרסו אותו עם פלסטיקה מכוערת. זנב שמן מדיי וטנק דלק עם עיצוב פושר.
מנוע- דיי משעם. רעש נחמד, אבל לא יותר מזה.
טכנולוגיה- צג נחמד עם כל האינפורמציה. וסיוע בתחילת נסיעה- פיצ'ר מגניב ומיותר כיוון שהבעיה הזו בקרב רוכבים חדשים עוברת
תוך כמה ימים ולומדים איך להתחיל נסיעה בכל אופנוע עם כל קלאץ.
תחושה כללית- עייפה. פחות זריז, פחות ידידותי ויותר כבד מהMT.
החלטתי לבנתיים להשאיר את ה07.
יאמר לזכות עופר אבניר ירושלים שהם אחלה שירות. הלוואי והם היו היבואנים של ימאהה, לרוע המזל אלו מטרו עם היחס המתנשא
והזלזול...
לגביי הZ650. לא משנה ER6 או ER7. עוד שחקן בשוק, עוד סיבה להורדת מחירים ומלחמה, והריי זה מבורך.
הכותרת נערכה. "נינג'ה 650" אינה כותרת אינפורמטיבית.
וחוץ מזה: למה שלא תיקח רכיבת מבחן בעצמך?
תודה על התיקון, בהחלט מתכנן לקחת רכיבת מבחן