דבר ראשון המנהל ערך ושם את המילה "אישור" בכותרת כי הכותרת הייתה קצרה מידיי אני לא צריך אישור מאף אחד... קוראים לזה התייעצות ובקשה לחוות דעת מקהילה... זה דבר נורמלי ומקובל מאוד לבקש, אולי הניסוח לא הייה במקום... נסעתי על 125 מהיום הראשון של הרישיון ולא התאכזבתי. הפעם היחידה הייתה כשקניתי דינק 50 סמק והוא נסע לאט כמו צב וזה ביאס אותי אבל מאז לא התקרבתי ל 50 סמק יותר... אז חזרתי ל 125 ואין לי שום חרטות... אני נוסע גג 5 ק"מ ביום בית עבודה בית עבודה סידורים וכו... עכשיו זה לא ששידרוג זה הוקוס פוקוס אתם יודעים, צריך שוב פעם להתחיל לימוד נהיגה ולעבור טסט שלא בטוח שאעבור מכה ראשונה וזה יכול להיות מסובך... אז מילא אם שידרוג היה פשוט יותר אז הייתי אומר "נו יאללה אז נשדרג" אבל זה לא המקרה... אתם מכירים את זה שאתם נוסעים על משהו וטוב לכם איתו ואתם מצד אחד סקרנים לנסות משהו יותר חזק אבל מצד שני טוב לכם עם מה שיש לכם כרגע? אז זה המצב...דילמה מסוימת... אבל בסך הכל טוב לי על מה שאני יכול לנסוע ו 125 בתוך העיר שירת אותי כמו בובה באמת אין תלונות... אז זה סך הכל אשכול שביקשתי חוות דעת והתייעצות איתכם... ומי שלא טוב לו פעם הבאה שלא יגיב, אין פה לאף אחד אפילו לא טיפה של זכות ללעוג בעניין...

ציטוט ההודעה בתגובה