עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 82

אשכול: איך הדיאלים מניסיון שלכם?

צפייה משולבת

Member

איך הדיאלים מניסיון שלכם?

אהלן,

אז כפי שבטח שמעתם על דיאלים, נכנסו לארץ כמו בפריצה ב 2013 ומאז מייבאים דרך אלבר כל מיני כלים שונים ומשונים. עכשיו, חבר טוב הלך לפני כשבועיים ובחר את מה שהם קוראים לו ארומה. הוא לא מתלונן בינתיים...אבל מה שמסקרן אותי זה כמה הכלים שלהם באמת טובים?

אני שומע דעות מאוד חדות, או שהם מדהימים או שהם פשוט חרא אחד גדול. לא שומע משהו באמצע "הם סבירים" וכאלה.

יש למישהו ניסיון איתם? ודרך אגב, התגי מחירים שלהם ממש נמוכים ככה שזה מה שגם משך אותי...

Member
    יש איזה עשרים שרשורים בנושא הזה, מעריך שעניתי בעשרה מתוכם.
    חפש.

Member
    לא יודע מה עם הארומה ומה עם שאר הדגמים לי יש s3 250 והוא לא פחות ממדהים. משאיר אבק לכל ה250 האחרים נוח חסכוני ולפי השמועות גם אמין מאוד שלי עם 36K בלי שום תקלה בכלל,(הבעיה היחדה שהייתה לקטנוע מיום הליעתו
    חיסרון משמעותי יחיד שישנו זה השוק שלו אתה יכול למצוא כלים שנת 2014 ב 7k חיסרון למוכר ייתרון לקונה.
    שורה תחתונה אחלה כלי בתמורה למחירו .

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי israel צפיה בהודעה
    לא יודע מה עם הארומה ומה עם שאר הדגמים לי יש s3 250 והוא לא פחות ממדהים. משאיר אבק לכל ה250 האחרים נוח חסכוני ולפי השמועות גם אמין מאוד שלי עם 36K בלי שום תקלה בכלל,(הבעיה היחדה שהייתה לקטנוע מיום הליעתו
    חיסרון משמעותי יחיד שישנו זה השוק שלו אתה יכול למצוא כלים שנת 2014 ב 7k חיסרון למוכר ייתרון לקונה.
    שורה תחתונה אחלה כלי בתמורה למחירו .
    עשיתי נסיעה קצרה(מבחן) על S3 אבל על גרסת ה 125, הייה מדהים תאמת אגיד לך. אבל מצד שני הוא מרגיש קצת בומבסטי ושמן מידיי, לא מתמרן בקלות ויש לו משקל לא קטן. אני שומע דברים ממש נוראיים על הדיאלים, אבל מצד שני זה מגיע מילדים קטנים 16 - 20 שלא כ"כ מבינים וסתם אומרים שהם לא טובים מתוך דעה אישית.

הארומה יצא לא מזמן לפי שראיתי, נראה קטן וחמוד, מכניקה בסיסית לפי המפרט. חבר שלי משבח ומשבח אותו אחרי שקנה תארומה, אבל וואלה לא יודע אם למישהו יש ניסיון עם הכלי הזה באופן ספציפי במיוחד שהוא הגיע לארץ ממש עכשיו.

S1 ראיתי כמה שליחים איתם, נראה סבבה

ביבון הוא בכלל נראה גועל נפש, מוזר שקוראים לדבר הזה קטנוע, מעניין איך נוסע

סטיזר נראה גדול ומעניין.

מיותר לציין שזאת חוות דעת שטחית מאוד...

Banned
    זה מצחיק אבל כל מי שענה לך, ותבדוק אותי ותציץ בהודעות שלהם - מדברים רק על דיאלים.

לשאלתך - כשסקאלה של קטנוע מזוייפת ב40 אחוז זה חרא אחד גדול וגם מסוכן.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    זה מצחיק אבל כל מי שענה לך, ותבדוק אותי ותציץ בהודעות שלהם - מדברים רק על דיאלים.

לשאלתך - כשסקאלה של קטנוע מזוייפת ב40 אחוז זה חרא אחד גדול וגם מסוכן.
    אני אחד מאלה שענו לו ומדבר על דיאלים יותר מפעם אחת כי יש לי אחד כיום וזה השני שלי(היה לי גם בעבר) ורק בגלל זה, אני לא עובד שם לא מטפל אצלם במוסך ולא מכיר אף אחד שקשור איך שהוא לדיאלים.

אין לי נסיון אישי איתם, אבל כששאלתי מישהו שנושם אופנועים מה דעתו, הוא אמר 'אל תגע, זה דרק.' אני מאמין לו.

Sent from my T5 using Tapatalk

Member
    אני מכיר הרבה אנשים שאומרים את זה, באופן מעניין לאף אחד מהם אין שום נסיון עם דאלים.
    לא יודע מה האיכות ואני גם לא אנסה לקבוע כי לא רכבתי על אחד מעולם.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Member
    יש לי s3250 כבר שנתיים.קטנוע מצויין !
    וכן,מי ששואל על דיאלים אז מן הסתם בעלי הדיאלים יתנו את חוות דעתם..

Member
    אני כבר חצי שנה עם s3 250
    אחלה קטנוע לקטגוריה שלו,לא מצאתי משהו לא בסדר בו או כושל.
    קטנוע נוח,יש מקום לאיחסון.
    אני מאוד נהנה ממנו ובמחיר שלו הוא משתדל מאוד אפילו.
    רוצה להחליף אותו כרגע בגלל שירדתי מאופנוע 750 לקטנוע וחסר לי כוח

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אני רוכב על דיאלים S3 125 כבר שנה וחצי ומאוד מרוצה ממנו. נכון שהוא פשוט ובסיסי, ולא בסקאלה של קטנועים יפנים/איטלקים/שקר כלשהו אחר, אבל מצד שני הוא זול משמעותית מהם הן במחיר הקניה והן במחיר הטיפולים (700/1000 ₪ לגדול/קטן בהתאמה). נכון שהספידומטר שלו מזייף יותר מאשתי בערב קריוקי, אבל במבחן התוצאה הוא מחזיק אצלי יפה קו ראשון-ת"א-הרצליה על בסיס יומי ולא נופל משאר ה 125'ים על הכביש. בלי תקלות משמעותיות ונכנס למוסך לטיפולים שגרתיים (ופעם אחת להחלפת נורת לוחית אחרי שנכשלתי בטסטס).

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אני רוכב על דיאלים S3 125 כבר שנה וחצי ומאוד מרוצה ממנו. נכון שהוא פשוט ובסיסי, ולא בסקאלה של קטנועים יפנים/איטלקים/שקר כלשהו אחר, אבל מצד שני הוא זול משמעותית מהם הן במחיר הקניה והן במחיר הטיפולים (700/1000 ₪ לגדול/קטן בהתאמה). נכון שהספידומטר שלו מזייף יותר מאשתי בערב קריוקי, אבל במבחן התוצאה הוא מחזיק אצלי יפה קו ראשון-ת"א-הרצליה על בסיס יומי ולא נופל משאר ה 125'ים על הכביש. בלי תקלות משמעותיות ונכנס למוסך לטיפולים שגרתיים (ופעם אחת להחלפת נורת לוחית אחרי שנכשלתי בטסטס).
    אמרת הכל...
    סוזוקי/ימאה/אפריליה (פיאג'ו) כרגע עם הכלים הכי טובים שיש - תלוי באיזו קטגוריה.

הדיאלים אלו כלים לשנה וחצי שנתיים... מעבר לזה בממוצע מתחילות איתן בעיות.

הכלי 250 הכי טוב לדעתי זה xevo והוא הכי חזק בקטגוריה.
    125 אני אלך על ימאה.
    ו400 על סוזוקי.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Member
    תגידו לי, אלה מכם שאמרו שהמד מהירות מזייף, הוא מזייף בכוונה או שזאת תקלה בייצור הכלים?

והוא מזייף יותר או מזייף פחות? כלומר מראה יותר מכמה שנוסעים באמת או מראה פחות מכמה שנוסעים באמת.

גם המד דלק שלהם מזייף?

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי noamkepf צפיה בהודעה
    תגידו לי, אלה מכם שאמרו שהמד מהירות מזייף, הוא מזייף בכוונה או שזאת תקלה בייצור הכלים?

והוא מזייף יותר או מזייף פחות? כלומר מראה יותר מכמה שנוסעים באמת או מראה פחות מכמה שנוסעים באמת.
    גם המד דלק שלהם מזייף?
    בכל הקטנועים 125-250 מד המהירות מזייף וזה בכוונה לא תקלה.
    מד דלק לא מזייף.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי noamkepf צפיה בהודעה

גם המד דלק שלהם מזייף?
    הוא מראה 130 כשאתה על 90 וקצת.
    זה יצן לך ביטחון לעלות על כבישים מהירים שאין לך שום עסק להיות עליהם עם כלי כזה.
    אם אתה מתכוון לעלות ולרדת מהמדרכה איתו תיזהר.
    שמעתי גם שהקרטר פריך. לפחות כמו בmt