יש איזה עשרים שרשורים בנושא הזה, מעריך שעניתי בעשרה מתוכם.
חפש.
אהלן,
אז כפי שבטח שמעתם על דיאלים, נכנסו לארץ כמו בפריצה ב 2013 ומאז מייבאים דרך אלבר כל מיני כלים שונים ומשונים. עכשיו, חבר טוב הלך לפני כשבועיים ובחר את מה שהם קוראים לו ארומה. הוא לא מתלונן בינתיים...אבל מה שמסקרן אותי זה כמה הכלים שלהם באמת טובים?
אני שומע דעות מאוד חדות, או שהם מדהימים או שהם פשוט חרא אחד גדול. לא שומע משהו באמצע "הם סבירים" וכאלה.
יש למישהו ניסיון איתם? ודרך אגב, התגי מחירים שלהם ממש נמוכים ככה שזה מה שגם משך אותי...
יש איזה עשרים שרשורים בנושא הזה, מעריך שעניתי בעשרה מתוכם.
חפש.
לא יודע מה עם הארומה ומה עם שאר הדגמים לי יש s3 250 והוא לא פחות ממדהים. משאיר אבק לכל ה250 האחרים נוח חסכוני ולפי השמועות גם אמין מאוד שלי עם 36K בלי שום תקלה בכלל,(הבעיה היחדה שהייתה לקטנוע מיום הליעתו
חיסרון משמעותי יחיד שישנו זה השוק שלו אתה יכול למצוא כלים שנת 2014 ב 7k חיסרון למוכר ייתרון לקונה.
שורה תחתונה אחלה כלי בתמורה למחירו .
עשיתי נסיעה קצרה(מבחן) על S3 אבל על גרסת ה 125, הייה מדהים תאמת אגיד לך. אבל מצד שני הוא מרגיש קצת בומבסטי ושמן מידיי, לא מתמרן בקלות ויש לו משקל לא קטן. אני שומע דברים ממש נוראיים על הדיאלים, אבל מצד שני זה מגיע מילדים קטנים 16 - 20 שלא כ"כ מבינים וסתם אומרים שהם לא טובים מתוך דעה אישית.
הארומה יצא לא מזמן לפי שראיתי, נראה קטן וחמוד, מכניקה בסיסית לפי המפרט. חבר שלי משבח ומשבח אותו אחרי שקנה תארומה, אבל וואלה לא יודע אם למישהו יש ניסיון עם הכלי הזה באופן ספציפי במיוחד שהוא הגיע לארץ ממש עכשיו.
S1 ראיתי כמה שליחים איתם, נראה סבבה
ביבון הוא בכלל נראה גועל נפש, מוזר שקוראים לדבר הזה קטנוע, מעניין איך נוסע
סטיזר נראה גדול ומעניין.
מיותר לציין שזאת חוות דעת שטחית מאוד...
זה מצחיק אבל כל מי שענה לך, ותבדוק אותי ותציץ בהודעות שלהם - מדברים רק על דיאלים.
לשאלתך - כשסקאלה של קטנוע מזוייפת ב40 אחוז זה חרא אחד גדול וגם מסוכן.
אין לי נסיון אישי איתם, אבל כששאלתי מישהו שנושם אופנועים מה דעתו, הוא אמר 'אל תגע, זה דרק.' אני מאמין לו.
Sent from my T5 using Tapatalk
אני מכיר הרבה אנשים שאומרים את זה, באופן מעניין לאף אחד מהם אין שום נסיון עם דאלים.
לא יודע מה האיכות ואני גם לא אנסה לקבוע כי לא רכבתי על אחד מעולם.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
יש לי s3250 כבר שנתיים.קטנוע מצויין !
וכן,מי ששואל על דיאלים אז מן הסתם בעלי הדיאלים יתנו את חוות דעתם..
אני כבר חצי שנה עם s3 250
אחלה קטנוע לקטגוריה שלו,לא מצאתי משהו לא בסדר בו או כושל.
קטנוע נוח,יש מקום לאיחסון.
אני מאוד נהנה ממנו ובמחיר שלו הוא משתדל מאוד אפילו.
רוצה להחליף אותו כרגע בגלל שירדתי מאופנוע 750 לקטנוע וחסר לי כוח
אני רוכב על דיאלים S3 125 כבר שנה וחצי ומאוד מרוצה ממנו. נכון שהוא פשוט ובסיסי, ולא בסקאלה של קטנועים יפנים/איטלקים/שקר כלשהו אחר, אבל מצד שני הוא זול משמעותית מהם הן במחיר הקניה והן במחיר הטיפולים (700/1000 ₪ לגדול/קטן בהתאמה). נכון שהספידומטר שלו מזייף יותר מאשתי בערב קריוקי, אבל במבחן התוצאה הוא מחזיק אצלי יפה קו ראשון-ת"א-הרצליה על בסיס יומי ולא נופל משאר ה 125'ים על הכביש. בלי תקלות משמעותיות ונכנס למוסך לטיפולים שגרתיים (ופעם אחת להחלפת נורת לוחית אחרי שנכשלתי בטסטס).
תגידו לי, אלה מכם שאמרו שהמד מהירות מזייף, הוא מזייף בכוונה או שזאת תקלה בייצור הכלים?
והוא מזייף יותר או מזייף פחות? כלומר מראה יותר מכמה שנוסעים באמת או מראה פחות מכמה שנוסעים באמת.
גם המד דלק שלהם מזייף?
^^^^
לא צריך להגזים.
אצלי ב 125 הספידומטר מראה 110 קמ"ש כשבפועל זה באזור ה 90 קמ"ש. ככל שהמהירות נמוכה יותר ככה הוא מזייף פחות- 80 קמ"ש הם 70 קמ"ש וכו'.
ל 130 קמ"ש (בספידומטר או באמת) אני מאמין שאוכל להגיע רק אם אקפיץ אותו מהכביש בטיילת בת ים לכיוון החוף...
פות"ש כמו שאמרו לך בנושא, וכמו שמשתמשי אפל אוהבים להגיד, זה לא באג זה פיצ'ר.
שוב, הכלי נותן אחלה תמורה למחיר הנמוך שלו. כמו כל כלי בעולם, זה מאוד משתנה ביחס לאיך השתמשו בו לפניכן, יש כלים שיחזיקו 30-40 אק"מ בלי לראות מוסך למעט טיפולים, ויש כאלו שאחרי 1500 ק"מ אצל קונה יד שניה (ו10000 במצטבר) ישפכו מנוע.
היתרון העיקרי של ה S3 לפחות הוא במחיר הנמוך שלו. החיסרון העיקרי (למעט הסחירות הבעייתית בגלל היתרון הקודם) הוא שאין הרבה מוסכים שמתעסקים איתו, לא ממש יודע מה הסיבה.
אני חיפשתי קטנוע 'מנהלים' (או מנהלים זוטרים כמו שנכתב בסקירה איפשהו) בנפח 125 חדש ככל האפשר ועם מעט ק"מ, ושכל החבילה תעלה מעט יחסית. המטרה של הכלי מבחינתי היתה לקצר את הנסיעות לעבודה בצורה משמעותית ובחינת החזרה לעולם הדו"ג (יותר בכיוון של לשכנע את האישה), לכן לא רציתי לשים הרבה על כלי שלא בהכרח ישאר הרבה זמן. ה S3 התאים לי בול לדרישות. אני מודע לכך שכשארצה להחליף כלי אני ארוויח עליו סכום נמוך, אבל בתור הרגליים שלי בשנה וחצי האחרונות, הוא החזיר את ההשקעה בו כבר די מזמן.