במקום לקנות הונדה בת 20+ ולחדש לה את כל המכאניקה, עדיף כבר לקנות כלי חדש ולשים לו פלסטיקה של הונדה בן 20+
אישית מכיר מישהו שעשה את זה עם SMC.
שלום,
ברצוני לקנות אופנוע, משהו בסביבות ה-500 או 600 סמק במצב מכני חדש אבל שנראה מספיק עלוב כדי לדחות ממבת ראשון כל גנב פוטנציאלי. אני מניח שהרעיון אינו ממש מקורי. למישהו יש עצה? האם למשל לקנות איזו הונדה בת 20 + ולחדש לה את כל המכניקה?
תודה מראש
במקום לקנות הונדה בת 20+ ולחדש לה את כל המכאניקה, עדיף כבר לקנות כלי חדש ולשים לו פלסטיקה של הונדה בן 20+
אישית מכיר מישהו שעשה את זה עם SMC.
הבעיה היא, שיש גנבים סוטים בעולם. אולי לאחד מהם דוקא "ראט-בייקס" עושים את זה...
לא יודע איפה אתה גר, אבל כעיקרון - מספיק שהאופנוע שלך יהיה לא מבוקש וישן כדי לדחות 99% אחוז מהגנבים במקצועיים - הם יילכו לחפש טימקס, כי הם בעבודה ואין להם זמן למשחקים.
הבעיה היא עם הגנבים הלא מקצועיים, או המקצועיים הסוטים. מהם אין הגנה. אולי דווקא ה-VFR750 נטול פלאסטיקה שלך זה ב-ד-י-ו-ק מה שבן דוד שלו צריך לחלקים.
אולי יש לו חבר שתמיד חלם לדפוק וויליז בכפר, בדיוק יש לו יום הולדת ולך יש בנדיט 1200 סטריטפייטר.
ואולי, כשהוא רואה את ה-DR BIG שלך, הוא נזכר שמישהו הציע לו לפני חודש 1000 שקל עבור קרבוראטור לביג.
בקיצור - עדיף לך לקנות אופנוע חדש ולדאוג למקיף מצומצם.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
כיסוי... במיוחד איכותי שהמנעול עובר דרכו, עושה עבודה לא רעה יחסית להשקעה.
וכמובן מנעולים מתאימים...
תאוריית כיסוי האופנוע זה קשקוש. אני מכיר 2 אנשים שגנבו להם אופנוע מכוסה שהיה קשור עם שרשראות 10 מ"מ לעמוד.
על מנת לצמצם את הסיכוי צריך
א. שרשרת טובה וקשירה לעמוד.
ב. אזעקה+ איתורן כלשהו.
ג. לא להשאיר את האופנוע במקומות לא סימפטים.
ד. ביטוח מקיף נגד גנבות.
ה. מזל![]()
אז זהו, קפצתי למיים וקניתי SV650, צריך לקבל תוך מספר ימים. מאחר שצריך להתחיל עם איזה מיגון, חשבתי להתחיל עם שרשרת 12ממ של אוקספורד. באבניר דורשים עליה כ-600 שקלים עבור 2מ אורך. אני רואה שבאנגליה דורשים 130 פאונד שזה די זהה. האם אני בכיוון הנכון בנושא מיגון? האם 2מ' זאת אופציה נבונה? האם יש צורך דחוף בעוד הגנה?
המון תודה
כן הזעקה עם איתור
תבדוק מחירים של ביטוח מקיף (יש מלא ויש רק לגניבות), אולי מתאים לך לשקט הנפשי. לפחות לשנתיים הראשונות שהאופנוע אצלך.
את כל השרשראות אפשר לפרוץ, אין יוצא דופן, המחיר והאיכות הם רק פונקציה של כמה זמן לוקח לפרוץ אותם.
השרשראות מונעות גניבה של נערים שמחפשים "joy ride" הגנבים המקצועיים יכולים לגנוב כל כלי בכמה דקות, שום דבר לא יעצור אותם.
ביטוח הוא ההגנה היחידה להבטיח את כספך
תודה,
הביטוח דורש קשירה לעצם קבוע כך שאני חייב לקנות שרשרת. עלי להחליט איזו ולא אם :}