לא שייך לטכני, עובר לכללי.
רציתי לישאול אתכם,
בדר"כ אני משאיר את הכלי והולך וחוזר ברגע שמודיעים לי שהסתיים הטיפול
אבל פעם אחת קרה שבאתי לקחת בחזרה את הכלי והיו כמה שינויים מוזרים שלא היו לפני שהכנסתי אותו לטיפול. כניראה המכונאי פישל ולא רצה לגלות לי.
לדעתכם עדיף להישאר במוסך ולהסתכל עליהם עובדים?
למה - אם תישאר במוסך, אתה תבין מה המכונאי עושה?
משום מה, אני בספק.
אם כבר, המכונאי הולך לקרוע את בגדיו, לשפוך אפר על ראשו, לפול אפיים ארצה ולרוץ להתדפק על דלתות המנזר הקרוב. שם יתחנן בקול סדוק למקלט, שבו יעביר את שארית חייו על מים ופת לחם, מתפלל חמש-עשרה פעמים ביום כדי לכפר על עוונותיו.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
פות"ש - תגדיר שינויים מוזרים.
באופן כללי רוב רוכבי הדו"ג הם קטנופובים\אופנופובים, זה אומר שהם מסוגלים לדמיין כל מיני דברים מוזרים אחרי כל טיפול או תאונה בכלי - לאו דווקא עם קשר למציאות.
אם אתה יכול להישאר בטיפול אז עדיף, אבל בתכל'ס מה כבר אפשר לדפוק בטיפול לקטנוע.. המוסכניק עושה אותו איזה 1000 פעם כל יום. באמת שאין יותר מדי איך לפשל.
*** עריכה: נא לכבד משתמשים אחרים. ההנהלה ***
נערך לאחרונה על ידי uriar; 08-03-2017 בשעה 08:27.
אשכול מאוד מוזר.. יש לי חבר שתמיד נשאר במוסך ואומר שרק הרוויח מזה.. אני לא נשאר ואין לדעת מה קרה שם. אלו סוגי השאלות שנפוצות בפורום הזה, שאלות אולי כן אולי לא. אין תשובה חד משמעית.
תשובה חד משמעית: אם אתה לא מבין דבר וחצי דבר במכונאות, ורוצה להישאר במוסך כדי לשאול שאלות מפגרות ולהפריע למכונאי לעבוד - אז יקרה הדבר הבא:
1. אתה מילא לא תבין מה המכונאי עושה.
2. אחרי השאלה המפגרת השלישית, המכונאי יגיד לך שאתה מפריע לו לעבוד, ויבקש ממך לחכות בפינת ההמתנה.
3. אחרי השאלה המפגרת החמישית, המכונאי יתעצבן עליך. אם יבוא לו, הוא ישחיל אותך במשהו, כי אתה לקוח מעצבן ורואים שאתה לא מבין כלום.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
ממש לא הייתי שואל שאלות מפגרות. יש לך שריטה עמוקה במוח, אם לא טוב לך הנוכחות שלי בפורום אל תגיב פעם הבאה... לא מעוקצך ולא מדובשך חביבי.
כשהוא יודע שהלקוח מסתכל, הוא יעבוד אחרת. הוא יודע שאין לו את הזמן הפנוי הזה לשבת ולהתבטל או לעשות דברים שהם לא 100% במקום, כפי שהוא היה יכול לעשות במידה ולא הייתי נשאר נוכח שם ומסתכל עליו.
הנוכחות שלך בפורום נפלאה בעיני.
לא יכול להתחיל את הבוקר בלי לראות איזה עוד שרשור פתחת.
אם אפגוש אותך במציאות, אבקש חתימה.
לא דובר עליך. דובר על טיפוס אחר לגמרי של לקוח... זה שפתח את השרשור.מי אמר שצריך לשאול שאלות? אני תמיד נשאר, תמיד מסתכל, והשאלות היחידות ששאלתי מעולם היו אחרי שהמכונאי עשה טעות ובאו לתקן אותו. בכל מקרה אני רואה שגם כשאני עומד בצד ומידי פעם מסתכל המכונאים עובדים ברצינות שאני בספק אם תישמר אם לא אהיה שם.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
רק תשיג את התוצאה ההפוכה,ברוב המקרים.
אישית, כשאני עובד ומישהו עומד לי על הראש בשביל לבדוק אותי אני מתרכז באיך להעיף אותו במקום להיות מרוכז במה שאני עושה ואז העבודה לא נעשית טוב.
אז אם אתה לא סומך על המוסך שלך עד לרמה שאתה רוצה להשגיח על המכונאי,אתה לא במוסך הנכון זה לא אמור להיות ככה.
יקירי,
אני מודה לך על ההכוונה.
לצערי, השעמום שלי מביא אותי למחוזות הרבה יותר רחוקים מלשחק לגו.
אחד מהם זה לענות לילדים טרולים בפורום אופנועים.
רק כדי להרגיע אותך - הלגו שלי בגודל מלא, ויש לו מנוע. אם היית משחק בכזה, אולי היית לומד דבר או שניים.
כמובן שאני מודה לך על האישור לא לענות שנתת לי. אשקול להשתמש בו כשיתחשק לי.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
את השקל שלי אני אתן לא כדי להאכיל את הטרול אלא למקרה שמישהו איי פעם יחפש משהו בנושא - שיצא נשכר בשקל.
לי לא משתלם כלכלית לטפל לבד, ורוב הזמן יום עבודה שאני אאבד יעלה לי יותר מיום במוסך.
התחלתי לטפל כשרימה אותי מוסך עם הכלי הראשון שלי.
היום האופנוע שלי רואה מוסך(לשמחתי מצאתי אחד שאפשר לסמוך עליו) רק כשאני צריך להחליף צמיגים/בעיות חשמל או לקבל אישור כלי רכב מיושן לפני הטסט.
כשהאופנוע שמה אני לא מגיע עד שמתקשרים להגיד לי שמוכן.
אני לא צריך לשבת להם על הראש, זו סדנא קטנה ומקצועית, עם שני עובדים שתמיד עמוסים בעבודה ותמיד יש להם זמן בשביל הגחמות הקטנות שלי כשהן עולות.
בתור נותן שירות בעצמי, אני לא אוהב שיושבים לי על הראש 'נהגים של מושב אחורי'. למיניהם.
כשמישהו מעיר לי על משהו שהוא חושב שאני מפספס אני מציע לו עבודה. תמיד אומרים לא. תמיד יושבים בשקט אחרי זה.
וזה מצב של 0 מנצחים.