אני מחכה ליום שיהיו כאן מספיק גברים לעשות ROC בארץ:
בינתיים ממש לא התלהבתי מהבחור.. סתם לתת גז על כביש ריק זה די בנוהל של הרבה מאוד אנשים. פשוט לא מעלים את זה לאינטרנט. 99% ממי שקונה אופנועים חזקים נותן בראש ברמה כזאת או אחרת כשהכביש ריק.
איזה גבר!
כל הכבוד.
ואני לא סרקסטי.
כיף לראות רוכב שהוא לא רוכב מקלדת לשם שינוי...
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני מחכה ליום שיהיו כאן מספיק גברים לעשות ROC בארץ:
בינתיים ממש לא התלהבתי מהבחור.. סתם לתת גז על כביש ריק זה די בנוהל של הרבה מאוד אנשים. פשוט לא מעלים את זה לאינטרנט. 99% ממי שקונה אופנועים חזקים נותן בראש ברמה כזאת או אחרת כשהכביש ריק.
קחו, קישור לערוץ יוטיוב של התותח:
https://www.youtube.com/channel/UCVk...agBjQlw/videos
לפני חודש הוא העלה סרטון של שוטר שעוצר אותו בצד (והוא עצר). אם השוטרים יודעים לעשות 1+1 ולבדוק מי זה היה, הוא צריך להיות שבוע הבא כבר בבית משפט בבקשה להארכת מעצר.
חבל שחשבון לא מעניין אותם....
סיבסקרבתי
וואלה אהבתי
יש לו ביצים.
בקשר לסרטון שעוצרים אותו כנראה לא לקחו ממנו פרטים (זה גם בערך על פי הcomments שם). ככה שאין יותר מדי למשטרה מה לעשות.
מה הפכתם את יחידת הסייבר של המשטרה לCIA?
אויש נו באמת, הוא לא עושה שום שם רע ושום בטיח. לא יודע למה כולם קופצים שזה קורה בישראל, כנסו ליוטיוב, כל 2 דקות עולה סרטון כזה חדש מחול, אנחנו פשוט צריכים עוד אנשים כמוהו מישראל שיעלו סרטונים כאלה! זה מעניין!
דרך אגב, כמעט כל בנאדם שני עם אופנוע ספורט עושה את זה או דופק שף לשוטרים.
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
גבר על מה אתה מדבר?
הרוכב הגיע על 200 ועקף את הניידת מימין, וכשקלט את זה "האט" ל150. מייד לאחר מכן השוטר נתן בגז צימצם אליו הפעיל צ'קלקה וכרז לו לעצור בשטח הפרדה. לא הייתה שם האטת תנועה או משהו כזה.
לינק לסרטון המלא
https://youtu.be/Zhy_8tbt3bU
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Yamaha Tracer 9GT
לא מרשים ולא לעניין....פחות אוהב את זה.
האמת אני לא חושב שהיה שם משהו מעבר לאופנוען שסוחט מצערת- לא נראה בכלל שמישהו רודף אחריו.
עוד דבר שלא ככ ברור לי- למההוא שם את הפרצוף על המראה הימנית לאורך הסרטון?
כמה שאני זוכר gsxr 600 לא מגיע ל 280 במצב a... הוא מגיע ל 255 לפני שהוא נשמע מאוד עצבני
ואם היו משקיעים בניידות שלנו כמו בארה"ב (דוג') אז אולי גם הם היו מגיעים ל 250
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
סיכון מיותר וטפשי לחלוטין !