ציטוט נכתב במקור על ידי teddybin11 צפיה בהודעה
איזה ביטוח יש לך?
חובה? ג'? מקיף?
צד ג

האם הרכב עמד על השול לפני הפתח והשתלב שני נתיבים או שהיה על השביל שמול הפתח וחצה את שני הנתיבים אנכית?
היה על השול ולפתע עלה על הכביש ונעמד בנתיב השמאלי שאני הייתי בו לפני הפתח.

בנוסף, האם נהג הג'יפ שראת את התאונה השאיר לך פרטים ויהיה מוכן להעיד לגבי נסיבות התאונה וניסיון ההמלטות של הנהג המעורב?
מוכן ויש לי מספר

האם השבועיים שהאופנוע אצלך הם גם הניסיון רכיבה שלך בפועל או שיש לך ניסיון מעבר לכך?
כן יש לי רשיון מ2013

Sent from my LG-H960 using Tapatalk
אם יש לך ביטוח צד ג' אז מן הסתם אין לך ביטוח לנזק לאופנוע שלך. כתבת "נתקעתי עם ביטוח שאם האדם לא מודה אני לא מקבל כסף".

אז רק לשים דברים על השולחן, לא נתקעת עם ביטוח שלא משלם, פשוט לא רכשת ביטוח שאמור לשלם.
אם יש לך סוכן ביטוח הוגן הוא יכול להדריך אותך כיצד לנהוג אבל גם אם לא אתה יכול לפעול והדברים כמו שכתבת אותם נראים לטובתך.

קודם כל תדאג כמה שיותר מהר לדו"ח שמאי על הנזק.
אם יש לך את פרטי הביטוח של הנהג השני תנסה לתבוע את ביטוח צד ג' שלו, בתקווה שיש לו.
סוכן הביטוח שלך אמור לעשות זאת עבורך.

לפני כן תנסה להתקשר לנהג ולהקליט אותו. ייתכן והוא בלהט השיחה (להט זה לא אומר לריב) יגיד דברים שיסייעו לך בהמשך. תנסה להוציא ממנו הודאה. אם לא לא נורא.

אם הביטוח שלו לא מוכן לשלם נשאר לך לתבוע אותו בתביעות קטנות. גם בזה סוכן הביטוח אמור לסייע. אם לא תתייעץ עם עורך דין לגבי ניסוח כתב התביעה.
עם דו"ח שמאי, עד חזק, תמונות והסבר משכנע שלך לדעתי הסיכויים שלך גבוהים מאוד לסגור את זה מהר.