עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 20 מ 20

אשכול: התעייצות בקשר לתאונה

Senior Member
    תביעות קטנות הולכות עד 32 אלף...
    תביא צילום של העד או תבקש ממנו להגיע לבית המשפט. התביעה עצמה עד חצי שנה לדיון א' שבו בכלל לא צריך עדים (בגלל זה אפשר לצלם עד ולהראות לשופט) ואם יוכח שהבן אדם ברח אחרי המעשה זה אומר שהוא היה לא בסדר (תשחק על זה) והשופט כבר יתן לך את מלוא הנזק האפשרי (לדעתי).

התהליך ארוך.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Junior Member הסמל האישי של teddybin11
    ציטוט נכתב במקור על ידי pret צפיה בהודעה
    לא הבנתי..מה סוג הביטוח ?
    האם צד ג בלבד ? אם מקיף מלא ?
    הרי למיטב הבנתי צד ג רלוואנטי רק למקרה שנהג הרכב תובע אותך, אבל במקיף המלא האם זה לא עבודה של חברות ביטוח להילחם אחד עם השניה ואתה אמור לקבל את התמורה מביטוח שלך בכל מקרה ? (למעט השתתפות עצמית כמובן)
    לגבי ביטוח חובה נראה לי לא קשור לנהג ההוא..בכל מקרה תכוסה כספית אם תבדק בבית חולים, לא ?
    צד ג יש לי, הוא לא מודה זה לא עוזר לי. לכן אני תובע אותו במשפט תביעות קטנות.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Junior Member הסמל האישי של teddybin11
    ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
    תביעות קטנות הולכות עד 32 אלף...
    תביא צילום של העד או תבקש ממנו להגיע לבית המשפט. התביעה עצמה עד חצי שנה לדיון א' שבו בכלל לא צריך עדים (בגלל זה אפשר לצלם עד ולהראות לשופט) ואם יוכח שהבן אדם ברח אחרי המעשה זה אומר שהוא היה לא בסדר (תשחק על זה) והשופט כבר יתן לך את מלוא הנזק האפשרי (לדעתי).

התהליך ארוך.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
    סגור תודה.
    כמו כן התקשרו אליי שהאופנוע בנזק של 20 אלף וכנראה יהיה במצב של השבתה.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

ציטוט נכתב במקור על ידי ZeroCool צפיה בהודעה
    הצעה שלי מה הנזק שנגרם לאופנוע הלך טוטאל או נזק כספי קטן ? מציע לך מכייווון שאני רוכב גם על z300 , פשוט תביעה קטנה על מקסימום שזה 32 אלף שח או שתיקח עורך דין זה מילה שלך מול מילה שלו מקווה שצילמת את כל הנזק , השופט יחליט מאמין שאתה תקבל את מקסימום הפיצוים אל תשכח לקחת שמאי להעריך את הנזק

Sent from my iPhone using Tapatalk
    אין דבר כזה אף עורך דין לא יקח, כל עוד זה נוגע בכסף הם יקחו גם אתה צריך למצוא את העורך דין שמתעסק בזה, בכל מקרה אם 32 אלף מספיקים לך אז לך לבד לתביעה קטנה ותוציא ממנו את המקסימום ואני כבר אומר לך בלי בדיקה של שמאי רכב יהיה לך מאוד קשה לקבל את מה שאתה רוצה . בהצלחה

Sent from my iPhone using Tapatalk

שאלה - כתבת שהמשטרה לא עוזרת.
    תלונה על תאונת פגע וברח הגשת? ברגע שהבן אדם ברח והשאיר אותך בלי עזרה זאת כבר לא סתם תאונת דרכים.
    ברגע שיקחו אותו לחקירה באזהרה הבן אדם ישיר שיר אחר.

ותתייעץ עם החברת ביטוח שלך לגבי מה לעשות וגם עם עורך דין. לא יודע מאיפה הסקת שאף עו"ד לא יקח את התיק שלך...
    הם יבינו הרבה יותר טוב מכל אחד פה בפורום מה לעשות.