יש לך קיר שלם לאורך כל השביל, שים עוגן.
יש אנשים שאין להם קיר, כי זאת חניה פתוחה עם אבנים משתלבות)
אהלן, אז לקראת הקניה של האופנוע החדש והראשון שלי(כבר בן 35...) אני צריך עזרה בבחירת מקום לשים את השרשרת בחנייה בבית שלי וגם איך לחבר משהו לקיר כך שיחזיק את השרשרת טוב וגם באוויר(הבנתי שזה מקשה על החיתוך של זה).
צירפתי כמובן כמה תמונות של אזור החנייה שלנו ואני תכלס יכול להחנות בחניה הצידית הקטנה(התמונה האחרונה) או בארוכה.
יש לי אפשרות ללפף את השרשרת לעמוד יחסית לא בעל היקף גדול או לקדוח בקיר(למטה או באמצע או לא יודע איפשהוא) מה אתם אומרים? איפה ואיך כדאי לי לעשות זאת?
נ.ב.
המלצות על שרשראות, גודלן(חשבתי על 18) ועל סוגן(קריפטונייט, מגנום וכדומה) יתקלבו בברכה.
תודה.
יש לך קיר שלם לאורך כל השביל, שים עוגן.
יש אנשים שאין להם קיר, כי זאת חניה פתוחה עם אבנים משתלבות)
אחרי שתתמקם עם השרשרת אל תשכח מנעול דיסק וחשוב לא פחות כיסוי אופנוע.
נראה בן ****, אז איך לעזעזל אני מתקין כזה בדיוק בקיר?
אם קדחת בעצמך אז איזה סוג מקדח(עובי וכדומה) ומאיפה הבאת את השאקל הזה?
לא איכפת לי גם לשלם לבעל מקצוע.
אה ודבר אחרון האם המתכת ועובי של השאקל זו אותו דבר כמו של השרשרת? כי אחרת הגנב פשוט יכול ללכת על השאקל ישר, לא?
תודה
סבבה,
איפה אני מוצא את זה בכלל? בחנויות אופנועים? בHOME CENTER, ACE? חנות בניין?
ואיזה בעל מקצוע אני אמור למצוא?
תודה
יש בחנויות לאביזרי אופנועים. יש של חברת מגנום שהוא הזול יותר ויש של אבוס שהוא יקר מאוד.
בעקרון זו קדיחה רגילה והחיבור עם ג'מבואים שאחרי ההתקנה דופקים כדורית ברזל לתוך איפה שמבריגים ואז אי אפשר לפתוח אותם.
נדמה לי שצריך מקדח 16 (אני לא בטוח) וזה מקדח שלא מתחבר למקדחה רגילה ועל כן צריך בעל מקצוע (קבלן שיפוצים או משהו דומה).
אני רכשתי כזה ועד היום לא יצא לי להתקין...
תודה על המידע.
אשמח אם מישהו מכיר וממליץ על בעל מקצוע שיכול להתקין את זה.
דרך אגב מה תכלס ההבדל בין אבוס למגנום? ושמעתי גם על משהו שנקרא קריפטונייט
אם תעשה את הידית הזו לקיר ותקשור לשם לדעתי זה עדיף על שאר הדברים הסטנדרטים כמו עמודים או גדרות שאליהן אני בדר"כ קושר את שלי. ניסית פעם לקשור לגדר או עמוד? זה לא סוף העולם, אבל יש לזה את החסרונות. כשמדובר במשהו יוקרתי, אין פשרות.
נראה טוב, אבל אם כבר השקעת בעיגון ושרשרת רצינית, הייתי משדרג את המנעול.
את זה אתה מכיר?
https://www.youtube.com/watch?v=iABr_UhqDyg