משתתף בצערך
אחד האנשים היותר אופטימים וחייכנים שהיה לי הכבוד להכיר. סיים משמרת לילה בדומינוס ב24.02.16. הרכיב את חברה שלו ורכב חזרה הביתה מהעבודה בשעה 2 לפנות בוקר. שהגיע לרחוב רימון בעיר רחובות, פגע ברכב בו רכבה נהגת שככל הנראה עשתה פרסה פתאומית במקום אסור. הוא לא הספיק לבלום ונהרג במקום. לא עזר לא הקסדה המלאה ולא המיגונים שלבש ותמיד הקפיד עליהם. החברה שלו נפצעה בינוני - קשה והיא עד עכשיו מאושפזת בקפלן.
בוריס, בן 28 במותו. יהייה זכרו ברוך.
הזוי.. זה פעם ראשונה שנהרג רוכב שאני ממש מכיר. רוכב שהיה איתי בבית ספר. רוכב שעבדתי איתו שנה שלמה ביחד בדומינוס. רוכב שהייתי רואה מפעם לפעם עד ממש לאחרונה ברמזורים , מחליפים חיוכים ביחד. אני בפיצה האט והוא בדומינוס. זה לא נתפס..
מאז מותו אני נזהר בכביש שאני על הקטנוע אפילו יותר ממקודם. הוא היה רוכב יחסית זהיר. ייתכן שתורם לתאונה העובדה שזה היה רכיבה אחרונה הביתה אחרי משמרת ארוכה שבה הוא גם סגר את הסניף, אולי הוא קצת הוריד ערנות ומיהר הביתה..
סעו בזהירות חבר'ה. אל תסמכו על אף אחד, ותהיו מוכנים לכל תרחיש.
הידיעה על התאונה ותמונה מזירת הארוע:
http://news.walla.co.il/item/3043510
נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 15-03-2017 בשעה 02:23.
משתתף בצערך
הצטרף למועדון הרוכבים - בשחקים עם הרבה חברים טובים שלנו.
יהיה זכרו ברוך.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
לפני כ 6 שנים גם אני איבדתי חבר קרוב בתאונת אופנוע.
משתתף בצערך.
עצוב לשמוע, משתתף בצערך!
דרך אגב, אני מניח שהתכוונת בתאריך ל 24.02.17.
רק רכיבות זהירות ובטוחות.
איזה צומת? זה יכול לקרות לך בכל כביש. לא צריך צומת בכלל.
ראיתי את הדיווח בזמנו. וזה מצטרף לתאונה בכביש 411 בין רחובות לברנר. שהייתה גם לא מזמן.
משתתף בצערך.
עצוב מאוד לקרוא את הידיעה. מרגיז לחשוב שבגלל איזה טמטום וצפצוף על החוק חייו של בחור כה צעיר נגדעו.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
משתתף בצערך
פירססו עלי פעם על קו לבן. הרגשת חוסר אונים נוראית. למזלי רכבתי ממש במהירות זחילה.
הבעיה בפירסוס היא הניראות של דו-גלגלי עבור הנהג,
מבצע הפרסה קודם כל דואג שלא יפגע ע"י מכונית ואני מעריך שהוא מכוונן בתת-מודע לזהות בעיקר מכוניות,
לא תמיד הנהג מסובב את הראש ב 90 מעלות במהלך הפניה, שטחים מתים שאופנוע יכול להבלע בו בקלות,
דווקא בלילה הניראות של דו-גלגלי אמורה להיות גבוהה יותר עם הניגודיות של אור הפנס לעומת הכביש החשוך חלקית
מצד שני, בלילה הפנס הבודד של אופנוע מקשה מאוד להעריך את המרחק אליו עד שהוא כבר קרוב מדי.
פותח השרשור, משתתף בצערך.
ואיך 2 הפנסים של מכונית מקילים בהערכת המרחק ?