חשבתי להזמין את התיק מחו"ל ואני לא מצליח למצוא ברחבי האינטרנט האם נכנס או לא? אז האם יש פה אנשים עם התיק הזה ויכולים לספר מנסיון?
האם בכלל מוכרים אותו בארץ?
ושאלה נוספת, האם זה בכלל סביר לנסוע עם לפטופ של העבודה/אישי בתיק זנב?
תודה מראש
תודה רבה,
אז יש לך המלצה לתיק זנב אחר יותר נורמלי?
אל תשים שום לפטופ (במיוחד אם הארד דיסק שלו רגיל ולא ssd) בתיק זנב, יש שם המון וויברציות , תוך זמן קצר הלפטופ ימות לך
אז מה אתה ממליץ במקום?
תיק גב- אם מדובר במחשב מבוסס הארד דיסק רגיל- לכבות אותו לפני שאתה מתחיל לרכב
יש לך המלצה על תיק גב ספציפי? והאם להכניס לsleep או hibernate זה גם בסדר?
דרך אגב יש לי במחשב גם כונן SSD ששם יושבות תוכנות חשובות ומערכת הפעלה ויש גם כונן רגיל עם כל מיני דברים פחות חשובים.
בכלליות עדיף תמיד לכבות ולמזער נזקים. Hibernate זה כמעט כמו כיבוי, לעומת זאת, sleep זה יותר דומה ללהשאיר דולק. עוד דבר, בעל חשיבות פחותה לעומת הזעזועים הפיזיים, זה שכשאתה משאיר את המחשב דולק (או ב sleep) המחשב ממשיך לפלוט חום שלא מאוורר. לאורך זמן זה יכול לגרום לזנק.
תודה רבה על המידע.
אז עכשיו השאלה איזה תיק גב אתם ממליצים לצרכים הללו?
תלוי במחשב (גודל), בצרכים שלך (דברים נוספים יכנסו?) ושיקולי תקציב כמובן...
תכלס המטרה היתה תיק זנב(ולא ארגז מכוער) ביום יום כאשר אני נוסע לעבודה אז שם לפטופ 15 אינץ ואולי איזה בגד וכמה שטויות קטנות. ובסופשים כאשר מטייל אז שם גם דברים לטיול וכמובן בלי המחשב.
ובגלל מה שאמרתם לגבי המחשב אז אולי באמת אקנה תיק זנב רק בהמשך אבל כרגע יותר חשוב לי תיק שמתאים ללפטופ(15 אינץ כמו שציינתי) ואולי איזה כמה שטויות קטנות.
תקציב- בסביבות 600 ש"ח וגם אין לי בעיה להזמין מחו"ל
ממליץ לך לבדוק את התיקים של קראיגה
זאת החברה שממנה רציתי לקנות את התיק זנב US-20...
מה אתה אומר על התיק גב הזה שלהם - http://kriega.com/riderpacks/r20 ?
או שכדאי תיק אחר ו/או בגודל אחר?
מה הבעיה בתיק לפטופ איכותי עם סגירת חזה? יעלה לך חצי מהתיקים המופלצים של החברות השונות ויעשה את העבודה לא פחות טוב.
מסכים עם אלכס. גם אני חיפשתי תיק בסגנון, שיתאים לדברי עבודה (לפטופ, דפים וכו'), יוכל לעבוד כתיק זנב, יוכל לעבוד כתיק גב (מהקטנוע ליעד וחזרה) ויתאים בכלליות לרוכב. אחרי הרבה חיפושים עקרים קניתי תיק גב רגיל עם מקום ללפטופ והקדשתי לו את האיכסון מתחת לכיסא. לכל שאר הדברים שאני צריך לקחת קניתי ארגז גדול שמכיל את כל הציוד חורף שלי (למעט שרשרת ומנעולים שחולקים מקום עם התיק) ונשאר עוד מקום לאי אלו שטויות שצצות עם הזמן.