ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
אני עושה בערך 300 ק"מ בשבוע על אופנוע, רוב הנסיעות על כביש מהיר כשהקצרות בהן 15 ק"מ לכיוון, כולל תנועה עירונית
ביטוח יעלה לך בערך כמו הרכב (כך אצלי לפחות עם ה-500 סמ"ק). דלק - האופנוע שלי צורך בערך 1 ל-20, ממלא אחת לשבוע ב-80/100 ש"ח. מטפל כל 5000 שזה בסה"כ שמן, פילטר וכיוון שרשרת, עושה את זה לבד בבית אז יוצא בערך 280 לטיפול (אני מטפל לעתים יחסית תכופות כי אני גם מטייל בארץ בסופי שבוע וצובר ק"מ).
טסט לאופנוע - 330 ש"ח בערך.

ואל תיקח את ה-MT-03, אין לו שוק. אם כבר - Z300. יש לחבר שמאוד מרוצה ממנו, יצא לי לעשות סיבוב עליו כמה פעמים, בהחלט כלי מגניב ומספיק להתחלה, מרגיש קליל אבל עם די כח להתחלה לדעתי.
יכול להיות שזה ישמע מוזר אבל הZ300 הרגיש לי קצת קטן וצפוף באזור הרגליים לעומת הMT03 שהרגיש בול בגודל (אני מטר 81)

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
במילה אחת: לא.

תמיד עדיף לעמוד בפקקים שעות...ככה יש לך זמן לדבר עם חברים, לשמוע מוזיקה טובה
לשרוף דלק.

ואין שום חוויה שמשתווה לחיפוש חניה במיוחד במרכז, איזה כייף זה לחפש חניה, לריב עם כל
העולם ואחותו הצולעת. אני לפחות פעמיים בשבוע באוגוסט יוצא עם רכב למרכז ת"א בשעות
העומס ליהנות.

לפעמים אם הכל מסתדר לך נכון אתה גם מקבל דו"ח חנייה או איזה נהג זהיר משאיר לך דבקה
על הרכב לתיקון פשוט כייף.

ואין אין על החוויה של רכב שרירי מפוצץ בכוחות סוס בכניסה לת"א כל בוקר ב-07:30 כבר קשה
לי לחכות ליום א'...

ואני הכי הרבה אוהב להגיע מאוחר הביתה, חצות וכזה, ואז פשוט לחפש עוד עשרים דקות חנייה
וללכת הביתה עוד כחצי ק"מ-פשוט בריאות.

אופנוע זה לפושטקים, כאלה שאין להם בית ואימא אוהבת, אלה שאונסים זקנות ומתפרעים,
מה אתה צריך את זה...
חחחחחחח תהייה בריא