אין שום ביטוח זול אתה משלם ביטוח זהה לכל אופנוע ביניים כרגע.
גם הטיפולים בגדול אותו דבר ההבדל זה שיהיה לך קלאצ ולא יהיה ארגז מתחת למושב אלא אם תוסיף מאחורה.
ובטוח יהיה לך חיוך רחב מאוד בקסדה ,שיקול שלך
Sent from mTalk using windows 10 mobile
בקיץ האחרון שדרגתי את הרישיון לבלתי מוגבל, אחרי שנים של רכיבה על קטנוע.
הרעיון היה לקנות אופנוע בנפח ביניים שישמש אותי לעיר , ובסופ"ש להתחיל לצאת לטייולים בקטנה.
בתכלס הנסיעה היומיומית שלי בעיר לא יותר מ 10 קמ"ש לכל כיוון , וכרגע הקוואסאקי גיי 300 שלי מבצע אותה בכיף.
השאלה אם לוותר על הנוחות של קטנוע , והעלויות הזולות יחסית (מחיר הכלי והביטוח במידה מאחר ואני קונה חדש) , או להישאר
עם קטנוע ולהשכיר אופנוע לסופש
אין שום ביטוח זול אתה משלם ביטוח זהה לכל אופנוע ביניים כרגע.
גם הטיפולים בגדול אותו דבר ההבדל זה שיהיה לך קלאצ ולא יהיה ארגז מתחת למושב אלא אם תוסיף מאחורה.
ובטוח יהיה לך חיוך רחב מאוד בקסדה ,שיקול שלך
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
במידה ואני עושה מקיף מדובר בהפרש משמעותי בין קטנוע 300 לאופנוע 700 סמ"ק חדש ממוצע,
אבל אני מוכן להשקיע בשביל להנות מרכיבה.
השאלה באמת אם בעיר אני אסבול ביום יום , או שאוכל להתנהל בקלות יחסית גם עם אופנוע, לדוגמא חשבתי על ה sv650 החדש ?
עשיתי רכיבת מבחן על האסוי החדש לפני כשבועיים. כלי ממששש מגניב וקל לתמרון, אפילו יותר מהקטנוע הנוכחי שלי.
קבע רכיבת מבחן, תיסע איתו בעיקר בעיר אם זה מה שמדאיג אותך ותראה אם זה מסתדר לך.
מנסיון שלי, לעבור בין רכבים בפקקים ממש קל ואפילו כיף.
אגב, אני על קטנועים 4 שנים ועכשיו עברתי טסט ל A, מצב דומה לשלך.
נסעתי נסיעת מבחן על ה mt7,cbx500,sv650 מבחינת הרגשה התחברתי הכי ל-sv (למרות שה cbx נראה לי יותר נוח מחוץ לעיר) , כמו לעלות על אופניים רק עם כוח של אופנוע
עדיין לא היה לי ביטחון בנסיעת מבחן לעבור בין המכוניות כמו בקטנוע , אבל כן קצת ניסיון וזה יסתדר.
נראה לי אצא לדרך חדשה עם אופנוע , לחזור אחורה תמיד אפשר.
תודה לכולם
בהצלחה.
היה לי את הSV הקודם 6 שנים, היום את הMT כבר שנה ועשיתי רכיבת מבחן על הCB500X.
הSV אופנוע סופר ידידותי למתחילים, עם מנוע מעולה בשרני וחלק הוא קצת יותר אופנוע קלאסי לעומת הMT (צורה, תחושה, מיקום לוח שעונים וכו)
הMT הוא פשוט אופנוע מגניב עם עיצוב מיוחד, מנוע חזק ומוצלח וסוג של הכלאה בין סופרמוטו לנייקד, הוא נוח לרכיבה עם מומנט בכל הילוך, אני מאוד נהנה ממנו ביומיום, כלי מאוד שימושי, זריז כמו קטנוע וחזק כמו אופנוע.
על הCB עשיתי רכיבת מבחן קצרה, מטבע הדברין הוא חלש מהMT וזה ממש מורגש, הוא מרווח מאוד ונוח, ההיגוי שלו לא חד כמו הMT. מהתרשמות שלי, זהו כלי שימושי מאוד ונהדר להתחיל איתו.
בהצלחה.
נראה מדליק האפריליאה, הביקורות מעורבות , מטריד אותי בעיקר נושא האמינות בכל זאת מדובר בתוספת של 13 אלף מעל ה sv ולא בא לי לקבל תקיעות במחיר כזה.
מה דעתך ?י
האמינות סך הכל טובה מאוד אפריליאה זו לא חברה שקמה אתמול לשוק.
אם אתה מחפש קילומטרזים ממוצעים הכלי יספק לך הרבה מעבר לsv ולכל מה שציינת.
אקפוץ לעשות נסיעת מבחן
תודה לכולם
אם השיקול שלך הוא נוחות ושיקולים כלכליים - תישאר עם הקטנוע שלך.
כמו שאתה אומר אתה מאוד נהנה עם הקטנוע ועושה את הנסיעה בכיף, אם כך אז למה לשנות?