יש לי ניסיון רע ממערכת הזעקה האחרונה בכל נושא הטעינה/צריכה.
בכלי שלי הותקנה מערכת, לאחר פחות משנה המצבר החל להתרוקן באופן מחשיד. (המצבר החדש הותקן ביום התקנת המערכת)
אז כפי שנאמר המצב החמיר עד לכדי הנעות בדחיפה, ומכיוון שנבדקה הטעינה ונמצאה תקינה - ההנחה היתה שהמצבר כנראה סיים את חייו.
בדיוק באותה תקופה מכרתי את הכלי, והצעתי לקונה שיבצע בדיקה אצל המוסך המשותף שלנו לברר אם ישנה בעיה אחרת (הסלילים בכלי שופצו לפני כמה חודשים) ואכן נראה שהכל תקין. עקב זאת רכשתי על חשבוני כמובן מצבר חדש.
לאחר יומיים אני מקבל טלפון מהקונה שהמצבר החדש כבר לא מניע והתרוקן, ובנקודה הזאת כבר הבנתי שלא מדובר בבעיה שקשורה לאופנוע אלא רק לאזעקה האחרונה.
ואכן הבחור נסע אל מרכז ההתקנות, שם בוצעו בדיקות ונמצא שהכל בסדר אבל " שיבוא בעוד יומיים להחלפת רכיב במערכת לצורך עדכון".
על הדרך, כדי להימנע מאחראיות הומצאה השטות שנורת ה- HISS המהבהבת (כבכל הכלים של הונדה) הינה הגורם לגמירה של המצבר....בחיים שלי לא שמעתי שטות יותר גדולה מזו.
אז במקום לקחת אחראיות ולזכות את בעל הכלי על קניית מצבר חדש ולבצע החלפה כמו שצריך ולתת פיצוי על עוגמת הנפש הם פשוט המציאו "תקלה".
זה לא הפעם הראשונה ששמעתי על סיפורים כאלה, וכל פעם הם מתנערים מאחראיות. אני ממש לא מתכוון להמליץ למי שרוצה את המערכת.