האם נסיעת מבחן על ורסיס 1000 שווה לקיחת יום חופש מהעבודה?

אצלי בלקסיקון התשובה חיובית, אבל אני דוגמה טובה, לדוגמה רעה. אז תישארו שחורים. (באנגלית זה נשמע טוב!).

אז כשיוני מיוני אופנועים התקשר אלי אמש ומסר כי הורסיס פה ומחפש רוכב, לא חשבתי פעמיים.

לפני שיקום הנודניק התורן (האמת קשה לי להפסיק עם זה) ויגיד "בלי תמונות זה לא קרה.." אז:

אז מה היה לנו שם?

בדיוק מאותו המקום בו אספתי את ה-MT 900 טריסר זצ"ל, המתין לי הוורסיס, גדול ב-100 סמ"ק
מהיאמהה, אם נוכחות מרשימה יותר, בצבע ירוק חמאס שעבר כביסה, 4 בשורה במקום 3 בשקל...

לא חיכיתי לשמוע הסברים מדרור, פשוט הנעתי ויצאתי לדרך, אי שם באיזור נס הרים אמרתי לעצמי
שאולי חשוב לבדוק מצב הדלק, מסתבר שמישהו למעלה מכוון אותי נכון, נורת ה-E מהבהבת נואשות
אז ירדתי לבית שמש לתדלק....פחות 74 שקל ועם הרבה יותר אוויר בריאות המשכנו כשהפעם העברתי
את מצב המנוע מ-L (לפלף) ל-B (בריון?) ויסלחו לי אלוהי הקוואסקי שאין לי מושג ירוק מה אומר כל
דבר אבל הלב שלי אומר שBריונות זו המחלקה שלי...

אז איך היה, היה טוב, האופנוע נוח, זריז, מרווח, משתף פעולה מהרגע הראשון, לא לקחתי אותו לקצוות
כי אני כמעט אף פעם לא שם ,אבל כן לחצתי אותו, ואני נשבע בשם כל משטרת התנועה שלא עברתי
את המהירות המותרת בגרמניה באוטובאן...

איך הוא בהשוואה ל-MT, בדיוק על זה רציתי לדבר אתכם, ה-MT קטן ממנו זריז מאד מרגיש כמו ברוס
לי מול ארנולד שוונצנגר בגרסה הצעירה שלו, שניהם טובים לחרחר מריבה בבר אופנועים, ברוס לי יעשה
הכל חד מהר נקודתי ובשקט, בעוד ארנולד יקמט את היריבים והסביבה ביחד.

ניסיתי לדמיין אותי מספר למישהו שיש לי ורסיס, התגובות שאני מקבל היום כשמישהו שואל אותי "איזה אופנוע
יש לך" ואני עונה "וי מקס" הם בדרך כלל וואוו/זה החלום שלי/כבוד/ וכד' התשובה שאני אקבל עם הורסיס
היא "וואלה? אופנוע נחמד, לאחותי יש אחד כזה...".

אז קדחתי לעצמי יותר לעומק, האם אכפת לי מה אומרים, זהו שלא, היום אני בגיל שממש לא אכפת לי מה
מה אומרים/חושבים האחרים, להפך לפעמים אני בעד לעשות דווקא...ויאללה בלאגן!

אין ספק שבקרב המשימות שלי שלי הורסיס תופס את המקום הראשון ביחד עם הויסטרום 1000 ה-MT
בינתיים יושב על הספסל ומתחמם רק על הקווים.

עכשיו נשאלת השאלה איך משיגים את הכלי הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר....