היי חברה,
אני יושב עכשיו במיטה באשפוז ומשעמם לי, אז החלטתי לשתף אתכם איך הגעתי לפה...
אתחיל מההתחלה, לפני שבועיים החלטתי עם הקבוצה שלי שנצא לטיול עם אוהלים לרמת הגולן,
אחרי הרבה תכנונים זה קרה, שישי על הבוקר 2 cbr250r נינג׳ה 300 אחד וסאניאנג וולף עולים צפונה, עמוסים על גבם בתיקי ענק מלאים בכל טוב.
פתחנו אוהלים על גדות נחל הירדן באיזור יסוד המעלה והתחלנו חופשה חלומית.
שבת בבוקר, אני ועוד חבר החלטנו לטייל קצת לאורך גדות הנהר על שביל הקורקר, נוסעים עם אופנועי מיני ספורט במהירות של 40 קמש ופשוט נהנים מהנוף מהרוח ומהסיטואציה, עד ש- בום.
בלי שאני מספיק למצמץ חוט לבן בעובי חוט דייג עוטף את הצוואר שלי ומושך אותי אחורה, אני על האופנוע מתקדם והחוט כמו מסור, משייף ולא מוותר, רוצה לקחת את הראש שלי איתו, יד על הברקס יד שניה מנסה לשחרר את הבן ז**ה מהצוואר, רגל לוחצת על ברקס אחורי, ולי כבר אין אוויר, מרגיש שעוד שניה הראש והגוף נפרדים, מוסיף את היד השניה למחמה בחוט, האופנוע מאט ואני נשכב על כיסא המורכב. אני מבין שהחוט לא מוותר ולא נקרע, אני בועט באופנוע ונזרק יחד עם החוט המתוח לאחורה, כמו אבן ששחררו מגומיה.
חשבתי זה נגמר מבחינתי, קפצתי מהרצפה מלאת האבנים, הסתכלתי על הידיים וראיתי שהחוט עבר את הכפפה הכבדה וחדר אל האצבעות, ישר חשבתי, זהו הצוור שלי חתוך, כמו האצבעות, רבע דרך בפנים, עורקי דם משפריצים החוצה... אני שם שתי אגודלים על מנת ללחוץ שלא ישפריץ ואז קולט, הידיים שלי אכלו הכול, הצוואר נשאר שלם, רק חתך לא עמוק לרוחבו שבסך הכול ישאיר צלקת קטנה. הגוף חבול כולו מהנפילה אבל לי לא איכפת, אני עדיין חי, אני אפילו יכול לפנות את עצמי (כמורכב) לבית החולים...
אחרי שהסדרתי את הנשימות שלי ונרגעתי מהטראומה בחנתי את מה שקרה,.
מישהו אידיוט החליט למתוח חוט מהמאהל שלו לצדו השני כאשר השביל עובר במרכז (החוט פשוט חצה את השביל לרוחבו) כדי לתלות ציליה באמצע, החוט היה בגובה הצוואר שלי, החלטה של אדם אחד כמעט לקחה לי את החיים ברגע הכי לא צפוי.
מובן מאליו שהיתי ממוגן, אך שום מיגון שיכולתי לשים לא היה מונע מזה לקרות, חחח אולי חמצוואר![]()
כל הגוף חבול, סימנים של אדם שניסה לתלות את עצמו על הצוואר, אך תודה לאל אף עצם לא שבורה, קנה הנשימה שלי נפגע, אבל יחלים במהרה.
היה לי מזל.
uploadfromtaptalk1439119317823.jpguploadfromtaptalk1439119333411.jpguploadfromtaptalk1439119345007.jpguploadfromtaptalk1439119364307.jpg
Sent from my LG-D855 using Tapatalk