בעניין ההתחלת נסיע כמו שאמרו פה לפני זה ללמוד את המשחק/רגישות עם הקלאטצ וגז. וכן פשט לתרגל את זה. להתחיל נסיע לאט לאט ולהרגיש את ההתחברות של הקלאטצ.
בקשר לשמיניות אז מבט מבט מבט. המבט תמיד צריך להיות לכיוון שאת רוצה להגיע ולא קדימה. זאת אומרת אם את בפניה אז המבט הוא לסוף הפניה. ואם נתייחס לזה בעניין השמיניות אז תמצאי לך סימונים לאן לכוון את המבט. לדוגמה האיקס (או עיגול) שיש במרכז השמינייה והנקודה הבאה זה שינוי כיוון לפניה הבאה. והמבט תמיד מקדים אותך והוא כבר לשינוי כיוון הבא. זה מבלבל אז אני אנסה לתת להסביר.
נניח שהשמינייה זה מלבן שנמצא מולנו לאורך ואנחנו מתחילים מהפינה הימנית הקרובה אלינו.
1. התחלת נסיעה לכיוון מרכז השמינייה (שמאלה). בשלב הזה המבט הוא כבר לפניה ימינה אחרי מרכז השמינייה (ממש הראש פונה ימינה, לא לכיוון הנסיע בכלל).
2. שמתקרבים לפניה ימינה המבט צריך להיות כבר ליציאה מהפניה ימינה.
3. משם המבט כבר עובר למרכז השמינייה בחזרה.
4. שיוצאים מהפניה ימינה והמבט כבר למרכז השמינייה מפנים את המבט עכשיו שמאלה לכיוון הפניה באה (כמובן כמו שאמרנו מבט מקדים אותנו אז השינוי מבט שמאלה קורה לפני הפקודת היגוי).
וככה ממשיכים. תמיד מבט מקדים אותנו.
מה שעוד יכול לעזור זה כמובן להבין את הקונספט של היגוי הפוך ויש גם את נושא הישיבה נכונה על האופנוע. שזה אומר ברכיים מחבקות את מיכל הדלק (שזה בעצם נקודת העיגון שלנו אופנוע) וידיים משוחררות.
כמובן שכל העצות פה הן בערבות מוגבל אני לא "מומחה" ולא מדריך רכיבה.
עצה שלי אחרי שמקבלים את הרישיון לקחת קורס רכיבה.
בנוסף יש איזה סרט הדרכה ששווה לראות
https://www.youtube.com/watch?v=20Wx4YrZ55I קצת ארוך ומשחק ממש גרוע אבל יש שם טיפים טובים.