יציבות וזריזות הם שני צדדים של אותו מטבע.
ככל שאתה מקבל יותר יציבות - כך אתה מאבד בזריזות.
כברירת מחדל, לאופנוע יש התנהגות כביש טובה יותר מקטנוע עקב המבנה שלו - גלגלים גדולים יותר מתמודדים טוב יותר עם מפגעי סלילה, חלוקת משקל עדיפה משפרת את ההתנהגות, והחיבור לכלי טוב יותר משום שהרוכב אוחז את הטנק עם הברכיים.
בפועל, הקטנועים המודרניים הינם כלים עם יכולות דינמיות לא רעות בכלל. באותה נשימה - אופנועי ה-250 הינם כלים בסיסיים מאוד, שבנויים על מכלולים זולים ופשוטים לטובת מחיר רכישה נמוך.
כעיקרון, קטנוע 250 איכותי או אופנוע 250 בסיסי יענו על הדרישות שלך.
אם בכל זאת תרצה לקבל יכולות גבוהות יותר - תעלה לכיוון כלי ה-400-500 המשומשים. לא אפרט את כל האופציות הקטנועיות, כי יש המון. בגזרת האופנועים, יש כמה כלים שיכולים לתת מענה טוב לדרישות שלך.
1. ק.ט.מ דיוק 390 שנת 15-16. אופנוע מתחילים מעולה, שובב, זריז, שד עירוני - ועדיין יעשה בכיף נסיעות בינעירוניות.
2. הונדה CBR/CB-X 500 - טובים בעיר, הכי טובים בקטגוריה מחוץ לעיר. חסכוניים לתחזוקה, ונחשבים די אמינים. תקציבך יאפשר לך לרכוש אופנוע ממודל 13-14.
3. סוזוקי גלדיוס 650 מוגבל ל-A1 - אופנוע פול-סייז עם מנוע מוגבל (ההגבלה ניתנת להסרה בקלות). במצב השוק כרגע, ראיתי כלים טריים משנת 15-16 בפחות מ-40, וסביר להניח שניתן להוריד עוד הרבה במחיר, כיוון שהדגם הוחלף ב-SV650 החדש, שמתומחר בצורה אגרסיבית מאוד.
4. סוזוקי DR650 - דו-שימושי. יהיה הרבה יותר בטיחותי וכיפי מקטנוע בעיר, סביר לגמרי בבינעירוני (כל עוד לא מדובר על רכיבות ארוכות מאוד). אופנוע פרימיטיבי, שלא השתנה הרבה מאז הצגתו בתחילת שנות ה-90. מיושן מאוד - אבל גם אמין בצורה כמעט מוחלטת, ומאוד פשוט לתחזוקה. בערך כמו לקנות סוזוקי סמוראי שנת 90' - רק חדש מהניילונים.
כחדש, הוא מתומחר ב-43. אני מניח שהכלים הראשונים שהגיעו ב-2016 נמכרים בפועל בקצת יותר מ-30.
5. ימאהה WR250R/סוזוקי DRZ400S - כלים דו-שימושיים קרביים ומודרניים יותר. מעולים בעיר, לא נוחים בבין-עירוני. פעמיים בשבוע זה לא סוף העולם, כל עוד אין לך בעיה לעשות את זה על 110 בימני. אני מניח שה-DRZ חורג מהתקציב (הגיעו 2000-2008 ומ-2016, החדשים תומחרו ב-46). ה-WRR מיובא מ-2009, אני מניח שתקציבך מאפשר לרכוש אופנוע ממודל 2013-2015 (מחירם כמשומשים גבוה עקב הביקוש לדגם).