ממה שאתה מתאר שרפת את הקלאץ, תנחומיי עשיתי את זה כבר פעמיים.
ובמקרה כזה בהנחה שהאופנוע חדש לגמרי מתחו לך את הקלאץ יותר מדי ונסעת עם "חצי קלאץ" עד שהוא החזיר נשמתו לבורא.
כמה ק"מ זה לקח?
ממה שאתה מתאר שרפת את הקלאץ, תנחומיי עשיתי את זה כבר פעמיים.
ובמקרה כזה בהנחה שהאופנוע חדש לגמרי מתחו לך את הקלאץ יותר מדי ונסעת עם "חצי קלאץ" עד שהוא החזיר נשמתו לבורא.
כמה ק"מ זה לקח?
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
פות"ש יקר,
כתבת פרטים חלקיים בלבד על המקרה והתמונה לא ממש ברורה לרוב הקוראים.
בוא נתחיל עם כמה פרטים בסיסיים שאיתם ננסה להבין מה קרה:
לפני 3 חודשים קנית Z250 - עד כאן, מובן.
איפה וממי קנית אותו? מסוכנות מטרו-דרום באשדוד (ברחוב העבודה)?
איזו שנה? חדש ממש מהניילונים אפס קילומטרים, או משומש "במצב חדש" ובמחיר של חדש?
איך יכול להיות שקנית אופנוע חדש עם צמיגים גמורים? לא שאלת ולא אמרת כלום כי זה פשוט נראה לך הגיוני לקנות אופנוע חדש עם צמיגים גמורים?
אל מי פנית בנושא? לסוכנות מטרו-דרום? מוסך אחר?
באיזה מוסך הוא נמצא עכשיו? מוסך היבואן הרשמי או מוסך מורשה כלשהו של מטרו באשדוד?
יכול להיות שאתה צודק, ועדיין - תזכורת לחוקי הפורום:
ניתן לפנות למנהלים בכל עניין, יחד עם זאת יש לעשות זאת בהודעה פרטית - הפורום הוא לא במה להדיינות/התנצחות עם המנהלים.
אופנוע נקנה מסוכנות מטרו אשדוד דגם 2016 0 קילומטר ..קיבלתי אותו בדצמבר האחרון ...צמיגים היו לא שחוקים אבל לא חדשים והערתי למוכר על זה והוא אמר שאין בעיה ככה זה מגיע .. האופנוע במוסך מורשה מוטו הייטק שאליו הסוכנות באשדוד הפנו אותי ..האופנוע נשאר 3 שבועות במוסך בלי טיפול בעקבות חוסר תשובה מהשירות הכללי של מטרו ...הסוכן לא עוזר לי וכשאני מתקשר לשירות לקוחות כללי הם רק מבטיחים שיתקשרו אליי ויטפלו בי ובנתיים שום דבר לא קרה ולא מתכוון אפילו לקרות ..הגעתי למצב שאני על הקרשים בלי ידע מה לעשות
אני חושב שזה חמימו מהאח הגדול, אני לא מצליח להבין אותו.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אם הוא עצבני אז שינשום עמוק. דווקא במקרה הזה הבקשה לשמור על חוקי הפורום הגיע מהמקום של לעזור לפות"ש. עוד פוסט ועוד פוסט ועדיין לא ברור מה קרה ומה התקלה - הוא רוצה עזרה או לשחרר קיטור? ועל הדרך הוא מכפיש בית עסק בנתיים ללא כל סיבה. הסיבה היחידה שהשרשור הזה לא ננעל עוד אתמול היא שאני באמת מקווה שאיכשהו אפשר יהיה לעזור לפות"ש אבל בנתיים רב הנסתר על הגלוי.
לי נראה שפות"ש שרף לעצמו את המצמד, דבר שקורה הרבה למתלהבים עם אופנוע ראשון (כמו שהעידו כבר כאן בשרשור) ועכשיו הוא בא בדרישות לתיקון במסגרת האחריות. זה לא יקרה.
.
פותח השרשור.... קח רגע נשימה.
רוצים לעזור לך אחרי הכל...
תסביר מההתחלה עם תאריכים (אם אתה יכול) מתי קנית, מתי יוצר האופנוע, מתי עלה לכביש ומה קרה לו בדיוק?
הכל לאט, ארוך כמה שצריך וגורמים נוספים אחרים כדי שנוכל להבין את מה הולך פה בדיוק?
אולי זה אופנוע יד שניה? אולי יש לך בעיות עברית (חלילה, אני לא מזלזל - רק דוגמה) ולכן הייתה בעיית תקשורת בינך לבין מטרו?
בקיצור, אנא הסבר הכל לפרטי פרטים שנוכל באמת לעזור לך ולבדוק בפורומים אחרים על האופנוע הזה ובעיותיו בשנת ייצרו המסומנת.... וכו
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
[QUOTE=Teac1455;92138]אופנוע נקנה מסוכנות מטרו אשדוד דגם 2016 0 קילומטר ..קיבלתי אותו בדצמבר האחרון ...צמיגים היו לא שחוקים אבל לא חדשים והערתי למוכר על זה והוא אמר שאין בעיה ככה זה מגיע .. האופנוע במוסך מורשה מוטו הייטק שאליו הסוכנות באשדוד הפנו אותי ..האופנוע נשאר 3 שבועות במוסך בלי טיפול בעקבות חוסר תשובה מהשירות הכללי של מטרו ...הסוכן לא עוזר לי וכשאני מתקשר לשירות לקוחות כללי הם רק מבטיחים שיתקשרו אליי ויטפלו בי ובנתיים שום דבר לא קרה ולא מתכוון אפילו לקרות ..הגעתי למצב שאני על הקרשים בלי ידע מה לעשות[/QU
0 קילומטר עם צמיגים לא חדשים? לא מסתדר לי
תקנו אותי אם אני טועה אבל דיסקיות קלאץ לא חלק מהאחריות
לא יודע מה הבעיה בהבנה, דווקא נראה לי הבנתי אותו..
- האופנוע נרכש ב 2016, חדש עם 0 ק"מ, במטרו אשדוד, נמסר לבעלים בדצמבר 2016.
- הצמיגים היו שחוקים לטענת הרוכש, במטרו אמרו שהכל בסדר וככה זה (אולי הרוכש לא יודע לאבחן צמיג ? אולי מלוכלך כי דחפו אותו לסוכנות על אבק)
- אחרי כמה פעמים נשרף הקלאץ', ועכשיו האופנוע במוסך מורשה מוטו הייטק (בעקבות הפניה של מטרו אליו)
- האופנוע 3 שבועות שם ועדיין מחכים לאישור טיפול בכלי.
הבנתי נכון teac1455 ?
ונראה לי שענו לך על השאלות.. זה תהליך שלוקח זמן כדי לקבל אישור לגעת בכלי שבאחריות.. עו"ד יכול לזרז את העניינים אם כי לפני פסח לא יהיה גם לו עם מי לדבר..
x-max 250 2013 -> nc700x 2012
אל תתן לעולם לשנות את החיוך שלך, תגרום לחיוך שלך לשנות את העולם !
אכן בדר"כ לא באחריות כמו כל הרכיבים שסובלים מבלאי טבעי (רפידות,צמיגים וכו'), אז שיתפלל חזק.
פות"ש, גם אני חיכיתי פעם כמה שבועות לאחריות של מטרו בסוף התלוננתי וזה טופל די מהר, תנסה כאן:
http://www.consumers.org.il/category/complaint-form
http://emun.org/content/%D7%94%D7%92...FUIUGwodWjcPuQ
אולי יעזור במשהו.