שכחתי טלפון - 0-5-2-268-1-772
אבי
למכירה הונדה CB500X שנת 2016, יד ראשונה, 12 אלף ק"מ. מתאים לרישיון A1. האופנוע אחרי טיפול 12 אלף (כל הטיפולים בוצעו בזמן ובמוסך המרכזי), טסט ואחריות לעוד 10 חודשים. מגיע עם אזעקת ביפר, מתקן לטלפון Ram Mount ושקע USB. מחיר מבוקש 43,500 ש"ח.IMG_5761.jpg
אבי
אני מתעניין בקניית אופנוע כזה,
אבל אתה - ושאר המוכרים ביד2 - קצת לא מבינים את מקומכם.
ב-1500 ש"ח יותר, אני מקבל sv650 חדש בניילונים...
אתה מבקש מחירון+ על אופנוע שנסע לא מעט בשנה האחרונה, ובלי תוספות מיוחדות (סט ארגזים, מגן מנוע, אגזוז, ג'ק אמצע, מגיני ידיים...).
אני רואה ביד2 מוכרים שמנסים להפטר מהאופנוע כבר חודשיים ויותר, רק אלו בטרייד-אין מצליחים להזיז משהו.
שוק היד 2 מת. והמוכרים לא מבינים זאת.
יכול להיות שאתה צודק.. ואתה בהחלט יכול לקנות SV650 חדש מהניילון, אבל אני מוכר CB500X ולא SV650, והמחיר של CB500X חדש הוא 50,000 ש"ח ועוד קצת תוספת על אגרות רישוי, ועל אזעקה עוד כמה גרושים. אז מדובר בתוספת של לפחות 7500 ש"ח על המחיר שאני דורש. על התוספות שציינת תוסיף עוד כמה אלפים טובים. אגב, גם אם היו לי עוד תוספות, סביר להניח שהייתי מוכר אותן בנפרד.. כי כשמוכרים אופנוע עם תוספות, בד"כ מפסידים כסף.
מחירון זה נחמד אבל לא קובע דבר. אני קניתי את האופנוע כשהמחיר שלו היה 52 + אגרות רישוי. אז כן, ירד לו המחיר ב2000 ש"ח ובגלל זה ירידת הערך הגדולה, אבל המחיר שאני דורש הוא מה שאני מרגיש שנכון לדרוש כרגע. אתה יכול להמשיך להתמרמר על שוק היד 2 שמת, או שתבוא לראות את האופנוע ואחרי זה תחליט כמה אתה מוכן לשלם עליו. או שאתה תמיד יכול לקנות SV חדש מהניילון (בעצם לא תמיד.. יש לך קצת פחות מחודש לקנות במחיר המוזל. כדאי שתמהר) או CB חדש מהניילון.
אגב, כרגע האופנוע שלי הוא הכי זול ביד 2 בשנתון הזה. ולא, 12,000 ק"מ לאופנוע בן שנה זה לא הרבה.
בהצלחה לכולנו.
נערך לאחרונה על ידי Ser Jorah Mormont; 05-04-2017 בשעה 22:27.
אז בואו ספרו לי מה נראה לכם הוגן לדרוש על אופנוע כזה. שנה וחודשיים על הכביש. ללא שריטות/מכות/החלקות. טיפולים ושימון שרשרת בזמן. כמו שכתבתי כבר, אני גם ככה כבר הכי זול ביד 2, אז תהיו הוגנים... ולא, אל תגידו לי שיש מבצעים עכשיו על אופנועים אחרים אז אני צריך לחתוך הרבה במחיר. זה לא רלוונטי כל עוד אין מבצע על CB500X. אם יש מבצעים לכו קנו חדש ואל תנסו להרוס לאנשים מכירות כי איזה פוץ בלוי יצחק החליט לשחוט 10,000 בשנה למחירון של אופנוע.
בהצלחה במכירה!
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
עשו פיגוע וברחו. בכל מקרה, לכבוד החג, מעדכן מחיר ל-42,500 ש"ח.
אפשר לפנות בשבת וחג.
חג שמח.
לא פיגוע וברחו..
בכל מקרה, לא בא להרוס לך שום מכירה..
אבל כלי משומש, עם X קמ, לא צריך לעלות הפרש של כמה אלפים בודדים לעומת כלי חדש, המחיר שאתה מבקש הוא כביכול עבור הירידת ערך של הכלי, בלי לשקלל את העובדה שהוא באמת שומש בפועל..
בכל מקרה, מאחל לך שתמכור אותו מהר ובמחיר שיהיה לרצונך.
חג שמח.
מה ז"א כמה אלפים בודדים? לא הבנתי את ההיגיון הזה... ירידת הערך של הכלי כוללת את השימוש הסביר בפועל. הרי מי קונה אופנוע, שם אותו במחסן עם 0 ק"מ ואז מוכר אותו במחיר מחירון? אם היו עליו 30 אלף ק"מ בשנה אחת, הייתי מסכים איתך. אבל 12,000 בשנה וחודשיים זה שימוש ממוצע לגמרי.. ואפילו פחות מזה לאופנוע כביש תיור.
אני בטוח שכשאתם תמכרו את האופנוע שלכם, תורידו עשרות אלפי שקלים מהמחיר.. היי, אולי אפילו תתרמו אותו לנזקקים.
חג שמח.
זה בדיוק העניין סער. למרות כל הטרוניות, אני עדיין מציע את המחיר הכי זול ביד2. אם הטענה שלו היתה הגיונית, הייתי שותק ומוריד מחיר (מה שעשיתי בכל מקרה, כי אני מנסה להיות הכי הוגן והגיוני שאפשר, בעיניי לפחות).
ברוך הבא לשוק הישראלי , ככה זה אנשים חמדנים. לי לקח למכור את האופנוע שלושה שבועות ,
וכמובן היו אנשים עם הצעות הזויות להורדת מחיר.
לדעתי אפשר למחוק את כל התגובות של החבר'ה "הנחמדים" פה.
מאחל לך בהצלחה במכירה . חג שמח