אם אין במצבך כול דבר חדש שבאמת עשוי לסכן אותך או אחרים על הכביש, אז אני אישית הייתי פונה לעורך דין ונלחם בערוץ המשפטי (תלוי כמה זה חשוב לך וכמה הכיס שלך עמוק). לפחות תתחיל לבדוק עם עו"ד טוב שמתמחה בתחום האם יש לך 'קייס'.
זו רק דעתי כמובן
לפני חודש הייתי צריך לעבור בדיקת עיניים לחידוש רשיון נהיגה, ופתאום החליטו שאני כבר לא כשיר לרכוב על דרגה A למה? ככה. אני רוכב פאקינג מגיל 16 אי שם משנת 1996. בזמן זה למדתי והוצאתי רישיון על ג'ווה ובזה נגמר הסיפור. רוכב 30 שנה היו ברשותי כמעט כל כלי שיצא ועד היום עדין רוכב ופתאום זהו אני כבר לא כשיר לרכיבה בגלל שיש לי עין עצלה (עין שניה 6,6), הלו אני נולדתי עם זה וסביר שאני ימות עם זה, אז מה חדש?. 30 שנה אני רוכב ללא עברות תנועה תיק נקי תאונה אחת בגיל 17 וזהו אבל פתאום אני לא כשיר. טוב סליחה שאני חופר אבל מדינה זין וחיים זין והלך YAMAHA טרייסר שהייתי אמור לקנות בקיץ. ופיתרון עין אם משהו יש לו רעיון אשמח לשמוע.
אם אין במצבך כול דבר חדש שבאמת עשוי לסכן אותך או אחרים על הכביש, אז אני אישית הייתי פונה לעורך דין ונלחם בערוץ המשפטי (תלוי כמה זה חשוב לך וכמה הכיס שלך עמוק). לפחות תתחיל לבדוק עם עו"ד טוב שמתמחה בתחום האם יש לך 'קייס'.
זו רק דעתי כמובן
נערך לאחרונה על ידי Maxi; 08-04-2017 בשעה 08:43.
עדיין יש רשיון A1. תרכב ותהנה, במגבלות החוק.
במשך השנים הראייה מתדרדרת ולא משתפרת. אני לא יודע אם יש טעם לחוות דעת נוספת - שווה לברר את לשון החוק, אבל כך בחשבון שייתכן והראייה שלך יכולה לסכן אותך ואולי הכל לטובה.
משקפייים ניתוח לייזר ,או שזה גם לא בא בחשבון?
אני מניח שאם יש לבחור עין עצלה , הוא נכשל בבדיקה על רוחב שדה הראיה. לרשיון בדרגה a, ועל רכב ציבורי צריך רוחב שדה גדול יותר.
ניתוח לייזר לא מתקן רוחב שדה ראיה עד כמה שההשכלה הרפואית שלי יודעת. (והיא לא יודעת הרבה)
היי ,
זה תלוי באיכות ראיה של העין העצלה.
אני גם עם עין עצלה ומה שעשיתי הלכתי לאופטמטריסט והוא עשה לי בדיקה , אמרתי לו שאני צריך להגיע לראיה כזאת כזאת בכדאי להוציא רשיון A.
הפתרון שלך זה במידה ותצליח בעזרת העדשה לראות 12\6 ו-140 מעלות שדה ראיה אז פשוט לפי החוק תחוייב לנהוג עם העדשה.
לך לרופא עיניים שיבדוק לעומק מה הבעייה.
בנוסף, יתכן ותוכל לשפר את הראייה בעזרת שיטת בייטס,
זה סוג של תרגילי עיניים.
האופציה השלישית היא להתפשר על אופנוע A1 ויש כאלו מספיק אפשרויות.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
BMW F800 GSA
אם כבר חתמת והם הריצו את זה למשרד הרישוי אז יכול להיות שזה מאוחר מידי.
אם רק אמרו לך שאתה צריך לוותר על הרשיון אבל לא עשית כלום אולי עוד ניתן לעשות משהו.
הייתה לי בעיה דומה (פרסמתי אותה כאן לפני חצי שנה).
מכונים שונים מתייחסים בצורה שונה.
תבדוק עוד כמה מקומות ואל תתייאש.
בהצלחה