להיות גלוי ? הניסוח שלך ובמיוחד 3 המילים האחרונות מעלה לי את העצבים - ניסוח נבזי למדי אני חייב לציין. אני לא פועל מתוך רגשנות אלא מתוך עניין לעזור בראש ובראשונה לבן שלי, ולכלל הסוכרתיים. כפי שעזרתי בזמנו בשינוי החוק המפגר שהגביל סוכרתי לרוכב על אופנועים "עד 500 סמ"ק" ...
סוכרתי חייב בביקורת משרד התחבורה - ומשרד הבריאות מקובל עלי - אין בעייה.
אבל ההליך מערב בירוקרטיה בלתי אפשרית:
אתה לוקח טופס ירוק - בדיקת עיניים - הולך לעו"ד וחותם בפניו על תצהיר שאתה מטפל בעצמך ואתה מאוזן, הולך לבי"ח מחתים רופא סוכרת שאתה מטופל ומאוזן, חותם על טפסים נוספים ... נגש למשרד התחבורה - מביא את הטופסים לבדיקתם שאורכת במקרה הטוב חודש - חודש וחצי ...
או אז מתבשר (שיחה מוקלטת ) ש ... עכשיו הטופס עובר למכון לבטיחות לבדיקת הרופא שאורכת עוד כחודש וחצי ...
כלומר ... אתה מפסיד 3 חודשים לחינם כי ההליך עצמו בירוקרטי .
למה לא להפוך את היוצרות ולהתחיל במכון לבטיחות בו רופא יבדוק את הטפסים, יאשר \ ישלול \ יתנה את הזכאות לרשיון נהיגה ויגיש את הטפסים למשרד התחבורה?
בכל השלב הזה אין לך מידע היכן מצוי הטופס, אין שום דרך לקבל מידע לא ממשרד הבריאות ולא ממשרד התחבורה , אין מס' פנייה, אין מידע במוקד המידע, אין מידע במשרד התחבורה עצמו.
מיותר לציין כי טפסים רבים הולכים לאיבוד בדרך ... ואז כל ההליך מתחיל מחדש.
http://www.jdrf.org.il/#!-/c2315
איתמר ואני הפסדנו יחד במצטבר כמעט יומיים עבודה (!!!) על הבירוקרטיה ועשינו רק חצי מהדרך.
הפקידים אינם יודעים להסביר את ההליך בצורה נכונה...
המתנה של 3 חודשים לבדיקות פורמליות אינה בגדר מנהל תקין. ואני רוצה לראות אותך אדון יותם ממתין לתשובה ממשרד ממשלתי במשך 3 חודשים ... אם אתה לא היית מתחיל לטפס על קירות ... אז אני מוכן לאכול את הקסדה (בתנאי שתהיה עשויה שוקולד)...
מצויים בידי מקרים נוספים של סוכרתיים שממתינים לרשיון נהיגה ומתלוננים על התנהלות שני המשרדים הללו ... כך שהגיע הזמן להרים את הכפפה ולהתחיל לשנות כמה דברים