כרוכב על CB500F כמה התייחסויות:
- לגבי הרוח התייחסתי בפוסט אחר. לא כיף אבל לא קריטי. מה שאני לא מבין איך הנקודה הזו עולה כל פעם בהקשר של F לעומת X. מה הקשר? יש אינסוף נייקדים וסטריט פייטרים בנפחים והספקים כפולים מה-CB500, לא שמעתי מישהו שמתלונן שהוא לא יכול לרכוב על כלי כזה מעל 130 קמ"ש בגלל הרוח...
- יש יתרון (קל) ל-F לעומת ה-X בעיר, בגלל רוחב הכידון (הפרש של 3 ס"מ). לא נשמע הרבה אבל לפעמים עושה הבדל ביכולת המעבר בין רכבים. כבר קרה לי שעברתי במקומות שה-X נאלץ לוותר. עם זאת באמת מדובר בשיקול משני.
- מושב: אתמול חזרתי מעוד טיול של מעל 300 ק"מ. מעולם לא הרגשתי שהמושב מציק לי, יכולתי להמשיך עוד. אני לא יודע איך זה ב-X (המושב טיפה שונה). אם כבר הייתי שמח שהמושב היה טיפה גבוה יותר כי לפעמים כיפוף הברכיים מציק לי (אני 1.83 מ'). דווקא בתחום הזה ל-X יש יתרון לגבוהים.
- SV650: אכן מתמודד שמשנה את החוקים במחיר שלו, אופציה שלא היתה כשקניתי את ה-F שלי. לא יודע אם הייתי בוחר בו, כי אני לא כ"כ מתחבר לצורה שלו, ובמיוחד לפנס העגול, בעוד שה-CB500F של 2016 "עשה לי את זה" ועדיין עושה. בסוף לאופנוע צריך להתחבר גם בלב ובנשמה, ולא רק בשכל. שים לב שנושא הרוח תקף גם לכלי הזה...