תוצאות 1 עד 14 מ 14

אשכול: Gas Gas 250 4 stroke vs Wr250r

צפייה משולבת

Member
    Gamer, בנוסף לתשובותיו של SM26 הייתי חושב פעמיים על ללכת על הגאס גאס (ולא כי הוא כלי פחות טוב בהכרח).

כולנו מכירים את ההתחבטות וההתלבטות של לקנות כלי ולהכנס לנישה שהיא חדשה ולחשוב לעצמך "אני צריך משהו סבבה, העיקר שתהיה לו יכולת X ותועלת Y", ואז המציאות נכנסת.
    התחלת רכיבות שבילים, הכלי נופל ואז צריך חלקים....כאן נכנס קריטריון הקנייה במלוא הדרו, וכלים בעלי שוק בעייתי ייצרו לך רק דאגות.

בלי קשר, לא ציינת מה התקציב- למה לא ללכת על Drz400? הוא אחד הדו"שים הכי מוצלחים בשוק, במיוחד אם יש לך וותק רכיבה של 5 שנים ואתה צריך כלי להתנייד ביום יום הסוזוקי יכול להיות לך אפילו יותר מתאים מהימאהה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Oznik צפיה בהודעה
    Gamer, בנוסף לתשובותיו של SM26 הייתי חושב פעמיים על ללכת על הגאס גאס (ולא כי הוא כלי פחות טוב בהכרח).

כולנו מכירים את ההתחבטות וההתלבטות של לקנות כלי ולהכנס לנישה שהיא חדשה ולחשוב לעצמך "אני צריך משהו סבבה, העיקר שתהיה לו יכולת X ותועלת Y", ואז המציאות נכנסת.
    התחלת רכיבות שבילים, הכלי נופל ואז צריך חלקים....כאן נכנס קריטריון הקנייה במלוא הדרו, וכלים בעלי שוק בעייתי ייצרו לך רק דאגות.

בלי קשר, לא ציינת מה התקציב- למה לא ללכת על Drz400? הוא אחד הדו"שים הכי מוצלחים בשוק, במיוחד אם יש לך וותק רכיבה של 5 שנים ואתה צריך כלי להתנייד ביום יום הסוזוקי יכול להיות לך אפילו יותר מתאים מהימאהה.
    נכון , לא חשבתי על DR עקב המשקל הכבד ורוב התגובות שאומרות שלא יצליח לעשות סינגלים בצורה יעילה , התקציב הוא כ20,000 נטו לאופנוע , בנוסף לא מצאתי כמעט בכלל שנתונים חדשים ל DR

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    RSV4

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Gamer צפיה בהודעה
    נכון , לא חשבתי על DR עקב המשקל הכבד ורוב התגובות שאומרות שלא יצליח לעשות סינגלים בצורה יעילה , התקציב הוא כ20,000 נטו לאופנוע , בנוסף לא מצאתי כמעט בכלל שנתונים חדשים ל DR

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    לא חושב שיהיה הבדל תהומי בין ה-WR ל-DRZ בסינגלים, ברור שה-WR יהיה יותר קליל אל מול ה-DR אך בכביש אין ספק שהסוזוקי יהיה בעל יתרון.
    זה הכל תלוי מה אתה מעדיף? יכולת שטח (יחסית) אל מול שימוש יומיומי.
    שנתונים חדשים של ה- DRZ נעים בין 35 אלף שקל ומעלה לכיוון ה- 40 אלף ביד 2 אך אפשר למצוא גם כלים ישנים יותר בתקציב שלך - בכל אופן, הייתי ממתין וחוסך עוד קצת כדי להביא כלי חדש יותר אם ה- DRZ הוא הבחירה שלך.

מצד שני אם הנסיעות שלך בכביש מועטות יחסית ואתה יכול למצוא WR חדש בתקציב שלך זאת יכולה להיות אופציה טובה.

הכי טוב שתנסה לבצע נסיעת מבחן על שני הכלים, זה יענה לך על הרבה תשובות.