אני דווקא הייתי מחכה לנסיעת מבחן. בשתי הנסיעות שעשיתי (z300 ו CB500F) גיליתי שה z300 פחות מתאים לי עקב מושב קשה, ומהלך הילוכים קצת יותר קצר לעומת ה CB ש״עודד״ אותי להעלות הילוכים יותר מהר. הכל כמובן עניין של טעם אישי, ניסיון וכו׳ אבל אחרי הרכיבה על ה z300 החלטתי לא לקחת אותו. רק ישיבה על הכלי לא הייתה נותנת לי תמונת מצב שלמה.
לגבי המבצעים של עופר אבניר, אני גם קצת מתוסכל מזה שאין כרגע דגם מוגבל לנסיעת מבחן, ויהיה רק אחרי תום המבצע (תחילת מאי). אבל, אם באפריל הם יכולים למכור ב 10% הנחה ועדיין להרוויח, סביר להניח שגם במאי הם יוכלו להרוויח עם אותה הנחה למרות שהמבצע נגמר. לדעתי, אם יש לך סבלנות וקצת יכולת מיקוח, חכה עד שיש דגם לנסיעת מבחן, סע, תתרשם ואז תתמקח ותבקש את ההנחה.
בלי קשר להחלטה שלך, לדעתי יבואן שמתנהג כמו עופר אבניר (דגש על כמו) בהיבט של זמינות כלים לנסיעת מבחן אל מול מבצעים, הוא יבואן שגם בעתיד יתנהג בצורה לא שירותית כלפי לקוחות קיימים / פוטנציאלים.
אם מצאת כלי לרכיבת מבחן עדכן כאן - אשמח לרכב גם ולהתרשם.