ידיים כמה שיותר קלות על הכידון (פחות לחץ על הכידון), מבט רחוק וקצת קצת 'חידוש קשר' לשרשרת.
לגבי משקל אחורה - אתה יכול לשבת על הכסא קצת אחורה מהרגיל (כך עושים בירידה בשטח) - כמובן שמבלי להכביד על הכידון.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
שלום לכולם
עברתי כמה קורסים וימי אימון של מאומן, לאחרונה עברתי לצפון וכחלק מהפלוסים בנסיעה לעבודה אני צריך לעבור בכבישים עם ירידות תלולות ופניות דיי חדות.
עכשיו בעלייה או מישור נורא ברור לי איך להשאיר "קצת" יותר משקל על הגלגל האחורי באמצעות המצערת והכל מתבצע על מי מנוחות. כאשר אני יורד אני מתקשה להגיע למצב בו אני יכול לפתוח גז למעט לקראת סוף הפנייה. יש להוסיף שלעיתים רבות הכבישים בבוקר לחים, רוב הירידה אני על בלימת מנוע (אני יודע שיש ברקסים אך אני לא מגיע לסל"ד גבוה 3000-3500).
איך לאכול מצב של כבישים כמו שתיארתי (אני מודע שקשה ללמוד מרכיבה על מקלדת אבל בכל זאת אשמח לדעת מהם העקרונות)?
תודה
ידיים כמה שיותר קלות על הכידון (פחות לחץ על הכידון), מבט רחוק וקצת קצת 'חידוש קשר' לשרשרת.
לגבי משקל אחורה - אתה יכול לשבת על הכסא קצת אחורה מהרגיל (כך עושים בירידה בשטח) - כמובן שמבלי להכביד על הכידון.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
קח את הזמן להתרגל לכבישים שונים ומעוקלים.
בהמשך, אתה יכול להתייעץ עם הצוות של ״מאומן״ איך לרכוב חלק ומהר יותר.
בנוגע לבלימת מנוע, זה בסדר להחזיק מהירות בעזרת הילוך נמוך אך להוריד הילוכים ״כמו במשאית״ כדי להקטין את המהירות אינו מומלץ באופנועים.
בנוגע לתנוחה, באופן כללי התנוחה ברכיבה היא דומה לישיבה על האסלה לצרכים. כלומר: גוו כפוף קדימה בקשת.
בירידה ארוכה ניתן להישאר באותה התנוחה תוך סיבוב האגן לאחור. כאילו האגן ירכיים מחובר על ציר
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
BMW F800 GSA
תשתמש בבלימה עם האחורי וגם פחות מאיצים כי אין מי לעשות בחיים האמיתיים יש גם ירידות תלולות ששם אין מה לעשות המשקל מקדימה.
במסלול זה קל יותר וגם במישור.
אם אתה מסתבך בוא לסביבוב תראה על מה אני מדבר
Sent from my m3 note using Tapatalk
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor