ממליץ בחום על יובל בר ביטוחים.
איש יקר, רוכב שמעורה היטב בסצינה.
עשרות חברים שמבוטחים אצלו מרוצים מהשירות ומהמחיר.
צור קשר:
http://yuvalbar.com/
שלום,
מקוה שאיני עובר על חוקי הפורום אם אדבר על חברות ומחירים אז כך, קיבלתי הצעה של 2650 למקיף מצומצם כולל גרירה מאודי דגן עבור SV650 שקניתי
2 דרישות מיגון:
1) קשירה לעצם מקובע עם שרשרת 12ממ -ללא פירוט סוג או תקן-
2) אזעקה עם מיסרון או אזעקה עם סירנה (ללא מיסרון) + מנעול דיסק
איך נראה המחיר? האם אודי דגן זאת כתובת טובה?
ממליץ בחום על יובל בר ביטוחים.
איש יקר, רוכב שמעורה היטב בסצינה.
עשרות חברים שמבוטחים אצלו מרוצים מהשירות ומהמחיר.
צור קשר:
http://yuvalbar.com/
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
אם אתה יכול לא לעשות ביטוח כלשהו אצל אודי דגן - אל תעשה.
שירות לקוחות מתחת לכל ביקורת עד לא קיים ברגע שהפכת מלקוח פוטנציאלי ללקוח שלהם.
בחישוב לטווח ארוך (וגם קצר) עדיף ויותר זול הזעקה האחרונה שנותנים לך כיסוי 90٪ על גניבה (+ תברר את מלוא תנאי הביטוח שלהם), כמובן בהשוואה לחצי מקיף.
גם הדרישה הביטוחית היא רק נעילת הכידון.
החלטתי לקחת גם את הזעקה האחרונה, לפחות לשנה ראשונה, שרות PRO ולא PROi כי לא מתאים למודל האופנוע שלי (?) וב-PRO אין הבטחה להשבה ואין ממש אחריות. 1400 לאלקטרוניקה + 40 לחודש דמי מנוי.
בנושא דרישת מיגון (יותר נכון אי דרישה) זה לא ממש יתרון: לקבל את הכלי חזרה זה טוב אבל לא לאבדו זה עדיף כך שיש בכוונתי להשתמש בשרשרת של איבוס 14ממ ובאחד או שני מנעולי דיסק בנוסף על האזעקה-מיסרון של הזעקה.
שלחתי בקשת הצעה ליובל
בהמלצת Zvika לקחתי ביטוח אצל יובל: מקיף מלא + גרירה 1850 וחובה עם השתתפות מקסימלית 1440. המזכירות אצל יובל נעימה ועניינית, קיבלתי מקסימום מידע באימיל וכמעט שום בלה בלה בטלפון. ממליץ
מזכירות אצל יו2c61627f
לאיזה אופנוע זה וכמה שנים אתה עם רשיון לאופנוע זה?
התמקחת איתה קצת?
sv650 ABS וותק 50 שנה+
גם בהמלצת צביקה היום ביטחתי את הענק השחור שלי ( בנות לא להתלהב הכוונה לקאוואסאקי) אצל יובל בר.
קצת נמתח לי התהליך הרכישה אבל מילה של צביקה זהב.
מצטרף למתנגדי אודי דגן - שירות מתחת לכל ביקורת וחוצפה - כשביטחתי את הבאנדיט קיבלתי הצעה לביטוח כולל גרירה.
לאחר ששילמתי והכל הסתיים בחוצפתם מודיעים לי שאינם יכולים לבטח בביטוח גרירה וביטלו לי אותו - כמובן שביטל הביטוח חובה וצד ג' יגרור אחריו פרוצדורה מעצבנת וכפל תשלומים וכו'
כאמור חיפשתי מקום אחר שיעמוד מאחורי המילה שלו.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI