לא ראיתי את הסרטון הזה, אבל אין בו חדש. רק אקט מעליב של השלכת האופנוע (מה הוא צועק שם בספרדית?)
ידוע שקשה לעבוד עם לורנזו, ונראה שבימים אלו האגו הענק שלו קורס לתוך עצמו.
השמועות על פרידה מתגלגלות ב-24 שעות האחרונות אבל לא ברור על מה זה מבוסס עדיין.
שלום וברכה לחברי המחלקה הסגורה. רגע לפני הגרנד פרי האמריקאי, לפי פרסומים שונים ברשת ובמדיה הספרדית ביממה האחרונה. בעקבות ביצועים עלובים בשני המירוצים הראשונים של העונה ובמידה ולא ישפר את תוצאותיו בצורה משמעותית בחודשים הקרובים - יאלץ הרוכב הספרדי להיפרד מהאופנוע האדום עוד לפני תום העונה הנוכחית.
יש ממש בדיווחים הללו, ואיך הם ישפיעו על הרוכב הרגיש ממילא?
ימים יגידו...
קישור לידיעה
http://wbmotors.ca/articles/ducati-c...-spanish-press
לא ראיתי את הסרטון הזה, אבל אין בו חדש. רק אקט מעליב של השלכת האופנוע (מה הוא צועק שם בספרדית?)
ידוע שקשה לעבוד עם לורנזו, ונראה שבימים אלו האגו הענק שלו קורס לתוך עצמו.
השמועות על פרידה מתגלגלות ב-24 שעות האחרונות אבל לא ברור על מה זה מבוסס עדיין.
אגו? לא נראה לי. חולשה מנטלית? ידוע. דוקאטי יצאו בהצהרות החל מהעונה הקודמת שהם באים לקחת אליפות. לורנזו כשחתם ידע שהוא לא האיש למשימה ושהסיכויים לאליפות קלושים.
האטרף של דוקאטי לקחת אליפות והלחץ האדיר שמופעל על הקבוצה להביא תארים אחרי שהושקעו בה סכומי עתק, מנותב ישירות לאיש שהכי פחות בנוי לעמוד בו על הגריד.
Sent from my HUAWEI KII-L22 using Tapatalk
זה גם מה שאמרו על סטונר. במבט לאחור סטונר היה יותר מופנם מחבריו הקופצניים לגריד (רוסי, סימונצ'לי) ועל כן נתפס כשחצן ומתנשא.
הכל נכון (נניח)
והספארטני מס' 99 לא זוכה לאהדה שהיה מצפה כאלוף כמה פעמים (כמובן שיש לו מועדון מעריצים גדול, וילה מפוארת וwhat not.. אבל העם הספרדי תמיד ראה את שחצנותו - בעיקר לעומת דני פדרוסה הצנוע)
אבל לגבי השמועות, מקורן ונכונותן - מציע לך לקרוא את תמי גורלי בדו"גיגים.
http://www.doogigim.co.il/?p=11981
אמ;לק
שטויות. זה לא נכון
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
דני אולי צנוע, אבל זה לא מפריע לאנשים לקרוא לו "צנון". כנראה להיות שקט וצנוע עדיין מקושר אצל ההמונים למרוחק ומתנשא.
[QUOTE=rusty james;93806])
אבל לגבי השמועות, מקורן ונכונותן - מציע לך לקרוא את תמי גורלי בדו"גיגים.
http://www.doogigim.co.il/?p=11981
קראתי והחכמתי. תודה
אני לא הייתי מספיד את לורנזו.
צנון או לא.האיש בעל אופי כשרון ויכולת למידה.
עוד מהיותו ילד (בדומה למארקז, ) הוא גדל על למידה לחץ השגיות.
הדבר המבדיל בינהם הוא שלמארקז יש משפחה בריאה ותומכת ולורנזו הוא זאב בודד .
שלום אמריקה .
המחלקה נפתחת . דש
וצאו'.
לורנזו אלוף ,מקווה לראות אותו עומד על הפודיום באוסטין
אני בהחלט לא מעריץ את הצנון הספרדי הזה. תמיד תירוצים והאשמות. אבל... תחרות זה טוב, תחרות זה מעניין וזה טוב לנו.
חוץ מזה שאין מה לזלזל בוא. הוא עדיין אחד הרוכבים הטובים בעולם ואני באמת חושב (או לפחות מקווה) שאולי ייקח לו זמן אבל בסופו של דבר הוא "ייתן עבודה" עם הדוקאטי (כמובן כל עוד לא יהיה שם גירושים בינו לבין דוקאטי כמו שיש עכשיו שמועות).
סה"כ אם היה רק רוכב אחד טוב ולכל השאר לא היה סיכוי זה היה משעמם. לדוגמה השנה שמארקז ניצח כל מרוץ בחצי הראשון של העונה. זאת עונה שאני הפסקתי לראות באמצע כי היא פשוט הייתה משעממת. כל היופי זה שאני לא יודע מה יקרה והכל יכול להשתנות גם מרוצים ספורים לפני סוף העונה. ועל זה גם יבורכו דורנה על העניין עם המחשבים אחידים.
ותחלס, אני חושב שכרגע האויב הכי גדול של לורנזו (הצנון הספרדי) זה הוא עצמו...
אני לא רואה בו תחרות מאמצע עונה שעברה.
משהו עובר עליו וברגע שהוא לא תחרותי אני לא מרגיש בו צורך יותר.![]()