עוד לא קנית אופנוע, עוד לא רכבת עליו, עוד לא למדת אותו, עוד לא התרגלת לנסיעה בעיר איתו, עוד לא נסעת איתו בין עירוני.
אתה מתעסק בעיקר בכל מה שמסביב, אבל כלל לא רוכב על אופנוע.
מהצד נראה שאתה ממהר מדי.
אתחיל בזה שאני רוצה אגזוז כגון:
ixil, , akrapovic, leo vince, gpr, remus, mivv, arrow, yoshimura, m4, scorpion וכדומה. אני יודע שהם לא כולם באותה רמה אבל זה הכיוון.
האגזוז מיועד לCB500F. סהכ אני רוצה סאונד נעים וכייפי ולא יבבה חלושה כמו שיש למקורי(אבל לא משהו שיפריע לשכנים ויבהיל נהגים).
אז קראתי כמה שרשורים ישנים וראיתי קצת מחירים הזויים בארץ לעומת חול וחשבתי האם לקנות פה יד 2 או אפילו להזמין מחול משהו עד 2000 ש"ח כולל הכל.
מה אתם ממליצים ואיך לעשות זאת?
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי Thelegend; 21-04-2017 בשעה 02:09.
עוד לא קנית אופנוע, עוד לא רכבת עליו, עוד לא למדת אותו, עוד לא התרגלת לנסיעה בעיר איתו, עוד לא נסעת איתו בין עירוני.
אתה מתעסק בעיקר בכל מה שמסביב, אבל כלל לא רוכב על אופנוע.
מהצד נראה שאתה ממהר מדי.
Sanyang Pure 50 -> Aprilia Rally RS 50 -> Kawasaki KLE 500 -> Suzuki Vstrom 1000 -> Yamaha XT1200ZE
אם אתה מחפש משהו לא רועש מאד אז תפסח על יושימורה, לאו וינס וGPR הם בדרך כלל הרועשים שבקבוצה בזמן שאקרפוביץ נחשב לשקט ביותר אבל אפשר לשחק עם הDB KILLER כדי לקבל את הרמה הרצויה
היה לי סיביF עם GPR. יצאתי מרוצה. לא זוכר את המחיר אבל קניתי מאבנוע.
חברה כבר נסעתי על אופנוע מהסוג הזה לפחות כמה שעות בטוטאל ולכן לא צריך להיות גאון או רוכב על בשביל להבין שאני לא אוהב את היבבה שמוציא האגזוז המקורי כמו כן אין שום סיבה שבעולם שאחכה עד שיהיה לי האופנוע על מנת להתחיל להזיז עניינים. וכן לפעמים אני חסר סבלנות...
בקשר לאגזוז עצמו אכן באבנוע ראיתי gpr אבל במחיר שהם רצו ראיתי באייבי אקרפוביץ יותר זול והבנתי שgpr הם לא בין הטובים אך לא יודע האם זה באמת נכון.
השאלה האם שווה להזמין מאיביי מבחינת עלות כוללת האם יש מס מיוחד? האם צריך להגיד למוכר משהו? האם האגזוז חייב להיות בדיוק לCB500F?
אולי בכל זאת יש בארץ מקומות שבהם כן כדאי לקנות או אפילו יד 2?
תודה
תודה
חוליו+מזוודה+טופס החזר מע"מ בנמל כשחוזרים הביתה.
נ-ב: השכנים הולכים לשנוא אותך.
אם אתה בעניין של שיפור הספק, חבל על הכסף שלך. בכלי כזה השיפור שתקבל יהיה מזערי ולא מורגש. אם סאונד זה מה שמעניין אותך, כבר הסבירו מעליי מה רועש ומה פחות.
שורה תחתונה, קנה מעלי אקספרס חיקוי אקרפוביץ קרבון ב200 שקל וכשהרעש יסיים לקדוח לך במוח תחזיר את המקורי.
Sent from my HUAWEI KII-L22 using Tapatalk
דווקא אני ממליץ על יד 2, בקבוצות השונות בפייסבוק מפורסמים אגזוזים רבים, צריך אומנם להבחין בין החיקוי למקורי, אבל אם אתה נובר מספיק ויש לך סבלנות כולל ידע לזהות את האגזוז המקורי, אתה יכול לקנות במחיר טוב ולקחת למוסך שלך להרכיב בעלות של עוד 200 שקלים לרוב.
אם אתה לא רוצה להתעסק עם יד 2, ממליץ על להזמין מחו"ל יש מספיק מדריכים פה בפורום בשביל לדעת מה לשאול את המוכר מאייבי ואיזה תקן צריך להיות מוטבע על האגזוז.
לקנות מחנות בארץ? לא רואה טעם לשלם 50% יותר מקנייה מחו"ל.
ש.jpg
בבקשה.
תודה, דרך אגב איך אפשר לדעת האם הוא מקורי, האם הוא מתאים לCB500F ושהוא באמת עובד כמו שצריך?
הקיצר נראה לי אני אזמין ממוכר מאייבי ב1100 שח כולל משלוח אבל לא כולל מיסים למיניהם.