תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: אזהרה למנויי פוינטר בעקבות בירור לגבי מה המנוי כולל

צפייה משולבת

Member

אזהרה למנויי פוינטר בעקבות בירור לגבי מה המנוי כולל

קצת עיצבן אותי שיש לי רק שירות איתור על האופנוע ולא גם אזעקה לכן התקשרתי לפוינטר לברר אם יש להם גם שירות אזעקה בנוסף לאיתור ומה שהוא אמר לי השאיר אותי קצת בהלם.

נאמר לי שהמנוי שלי כולל כרגע רק איתור לאחר שאני מדווח שהאופנוע נגנב, ואם אני רוצה אני יכול להרחיב את המנוי שיכלול גם SMS במקרה של ניתוק מצבר או פתיחת סוויץ אבל עדיין האחריות לדווח אם האופנוע נגנב עליי, לעומת מה שחשבתי (ואני מאמין שכל מי שיש לו שירות איתור כזה או אחר) שברגע שנגנב האופנוע מוזנקים סיירים ומנסים להשיב אותו, אלא שהתברר לי שרק לאחר שאני מדווח שהאופנוע נגנב רק אז מתחילים פעולות האיתור.

מצב אבסורד, שאלתי אז אם האופנוע נגנב ב12 בלילה ואני מגלה את זה רק ב8 - 9 בבוקר כשאני קם, אז האופנוע הלך פייפן? התשובה שקיבלתי היא כן, ושכל האופנועים המבוטחים שלהם זה ככה וזה קביל מבחינת חברת הביטוח.

אישית כבר תיאמתי התקנה לזעקה האחרונה למחר, ואני שמח שגיליתי את זה כמה שיותר מהר ועוד בטעות.

לסיכום, תבדקו טוב טוב מול חברת האיתור שלכם מה זה כולל, שלא תגלו שמתחילים לאתר את האופנוע שלכם רק אחרי שכבר מאוחר מידיי.

Member
    ידוע. לפני שעשיתי מנוי בררתי את הנושא וזו התשובה שקיבלתי.
    מרכיב ההגנה העיקרי שלי (חוץ משרשרת ומנעול) זה ביטוח מקיף. דרישת הביטוח היתה למערכת איתור או אזעקת ביפר, ובחרתי באיתור. העיקר שיחזירו את הכסף אם הכלי יגנב.

Member
    אבל חברת סקיילוק של רב בריח זה לא ככה אתה משלם 61 שקל וגם במקרה של התראה מאופנוע יוצרים איתך קשר ובמידה ואתה לא עונה מקפיצים משטרה סיירים לפי הצורך

Member
    1. לדעתי לא שווה בכלל לעשות מקיף וגם הזעקה האחרונה. חבל על הכסף.
    2. דרך אגב אם אינני טועה אצל יובל בר לא חובה בכלל מערכת איתור או אזעקת ביפר כאשר עושים מקיף אלא רק מנעול דיסק ושרשרת 10 מ"מ ומעלה.
    3. אני בכלל עכשיו שואל את עצמי האם כדאי לי לעשות ביטוח חובה מוזל ולא מלא ואז לעשות ביטוח תאונות אישיות.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי airwolf צפיה בהודעה
    ידוע. לפני שעשיתי מנוי בררתי את הנושא וזו התשובה שקיבלתי.
    מרכיב ההגנה העיקרי שלי (חוץ משרשרת ומנעול) זה ביטוח מקיף. דרישת הביטוח היתה למערכת איתור או אזעקת ביפר, ובחרתי באיתור. העיקר שיחזירו את הכסף אם הכלי יגנב.
    אם האופנוע נגנב אני מקבל מחירון מהביטוח, אך יש על האופנוע תוספות בשווי של כ15 אלף ש"ח שאני לא אראה אותם לכן אני רוצה גם שירות איתור והשבה.

ציטוט נכתב במקור על ידי xAmitx צפיה בהודעה
    1. לדעתי לא שווה בכלל לעשות מקיף וגם הזעקה האחרונה. חבל על הכסף.
    2. דרך אגב אם אינני טועה אצל יובל בר לא חובה בכלל מערכת איתור או אזעקת ביפר כאשר עושים מקיף אלא רק מנעול דיסק ושרשרת 10 מ"מ ומעלה.
    3. אני בכלל עכשיו שואל את עצמי האם כדאי לי לעשות ביטוח חובה מוזל ולא מלא ואז לעשות ביטוח תאונות אישיות.
    אני מבוטח ביובל בר והם דורשים שירות איתור על אופנועים שהשווי שלהם הוא מעל 60 אלף ש"ח ולכן אני מחויב לעשות.

Member הסמל האישי של tree
    ציטוט נכתב במקור על ידי Skity צפיה בהודעה
    אם האופנוע נגנב אני מקבל מחירון מהביטוח, אך יש על האופנוע תוספות בשווי של כ15 אלף ש"ח שאני לא אראה אותם לכן אני רוצה גם שירות איתור והשבה.

אני מבוטח ביובל בר והם דורשים שירות איתור על אופנועים שהשווי שלהם הוא מעל 60 אלף ש"ח ולכן אני מחויב לעשות.
    האם זה בנוסף לשרשרת?

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    האם זה בנוסף לשרשרת?
    שרשרת, מנעול דיסק וחברת איתור.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Member
    אכן, תחשוב על זה כעל מכלול בו כול חלק בנפרד (ביטוח, איתור) שווה במידה מסוימת ואילו שניהם יחד שווים יותר.
    למה?
    במקרה של אירוע גנבה, חברת הביטוח שלא ממש רוצה לשלם כסף, תדאג למצות (אף אם מאחורי הקלעים) את שרות האיתור.
    Four wheels move the body, but two move the soul
    I refuse to tiptoe through life only to arrive safely at death

Member
    במקרה שלך אוולי זה באמת שווה אבל במקרה שלי שהאופנוע שווה כ35 אלף ש"ח עם תוספות ששות מקסימום 3000 ש"ח אז אני לא יכול להרשות לעצמי להוציא 5000 ומשהו על הביטוח המלא פלוס כ2500 על מקיף מלא פלוס התקנה של זעקה האחרונה בעוד כ2300 ואז גם לשלם להם כ70 ש"ח לחודש. זה עודף ביטוחים ואני לא משוכנע שזה שווה את זה.

Member
    עדכון קטן:

היום יצרו איתי קשר מפוינטר (גם בעקבות הפוסט) והוסבר לי שקרתה טעות, הנציג שידברתי איתו (שהיה נורא אדיב דרך אגב) עדיין חדש ולא בקיא כ"כ במסלולים ולא ידע שאכן יש מסלול שכולל הזנקה של סיירים גם אני אני לא מדווח על גניבה, מה שאומר שזה שירות שאכן קיים, הוצע לי פיצוי הולם ביותר בעקבות אי ההבנה אך מכיוון שאין להם אזעקה בנוסף לשירות האיתור וההשבה לכן אני נאלץ להמשיך עם הזעקה האחרונה.

בכל מקרה מעבר לאי ההבנה מוכרח לציין שהשירות שלהם היה מעולה ואדיב גם לאחר שהתנתקתי מהשירות שלהם, לעיתים זה לא מובן מאליו...