עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 63

אשכול: תם לו עוד פרק - מוכר את ה- BMW F800ST ומחשבות על הרומן הבא

Senior Member הסמל האישי של shushu
    דיזל,

מה הדרישות היומיומיות שלך ממפלצת כזאת, אני מניח ששפכת רק בתוספות 20K בקלות.

Member הסמל האישי של diesel
    ציטוט נכתב במקור על ידי erani99 צפיה בהודעה
    גם לי היו מחשבות לשדרג ל ZZR14 מה ZZR1100 ב 2012.. ואחרי שעליתי עליו רק בחניה הבנתי שזה לא בדיוק כמו ה ZX11\ZZR1100 , היה לי טיפה יותר מדי ספורטיבי בתנוחה + כל התוספות שציינת לעיל שאני הייתי צריך לקסטם אותו.
    בסוף סיימתי את הסאגה הרי עם K1200S יחיד במינו, שסגר לי את כל פינות הזיווד התואם (כמעט כל מזוודות האפטרמארקט נראות זוועה על ההיפרים, חוץ מאולי של קורבין, אבל הם יקרות ובקושי אפשר למצוא כאלה), רגלית האמצע ודרייבשאפט כבונוס.
    הייתי מציע לך ללכת על ה K1300S, אבל אין כאלה למצוא. המעטים שיש לא נמכרים. כמעט.. היה אחד, אבל נקנה מייד - אני קניתי אותו.
    ה- K1300S היה ברשימה שלי כמועמד בהחלט, אבל איך שציינת, ההיצע דל מאוד עד לא קיים. ובכלל, הפסיקו את הייצור של כל הסדרה, וזה מעלה כמה שאלות לגבי הכדאיות.
    אם יש דבר אחד שאתגעגע אליו מהב.מ.וו אלו יהיו תיקי הצד עם השקעים שמותאמים לקימורי האופנוע, שיושבים בהרמוניה וזרימה מלאה ולא נראים זרים אלו.

ציטוט נכתב במקור על ידי shushu צפיה בהודעה
    דיזל,

מה הדרישות היומיומיות שלך ממפלצת כזאת, אני מניח ששפכת רק בתוספות 20K בקלות.
    בעיקר זה אופנוע סופי שבוע וטיולים.
    הדרישה, שיהיה אפשר לטייל איתו, גם בהרכבה + ציוד, עד ל- 500 ק"מ ליום, בנוחות. נושא מיגון הרוח קריטי בשבילי, במיוחד במהירויות גבוהות. קיצר, שיקצר את הקטעים המנהלתיים בטיול ככל שניתן, מבלי לשלם על כך בתנוחות מוזרות וטלטולי ראש ממערבולות הרוח.
    טוב, ובדרך למשימה זו, שיפוצץ את המוח בדוזות של אדרנלין

*התוספות עלו סביב ה- 25K

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ורסיס 1000?
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    רן המנטרה החדשה ורסיס?

אני אם כבר הייתי חושב על הfjr
    שהוא עם נטייה לטורינג בהשוואה לzzr.
    מאידך חסר לfjr האומפ שהzzr ולדעתי גם הgtr יודעים לייצר

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    ורסיס 1000?
    יכול להיות שעל הנייר היה מתאים. השיקול בסופו של דבר היה אישי. לא מתחבר לאופנועי אדוונצ'ר, גם ה- "כאילו" אדוונצ'ר.
    נטיית הלב הייתה לכיוון ספורט-טורר קלאסי, עם כמה שפחות אלקטרוניקה וכמה שיותר מומנט וכוח.

ורסיס 1000?
    יכול להיות שעל הנייר היה מתאים. השיקול בסופו של דבר היה אישי. לא מתחבר לאופנועי אדוונצ'ר, גם ה- "כאילו" אדוונצ'ר.
    נטיית הלב הייתה לכיוון ספורט-טורר קלאסי, עם כמה שפחות אלקטרוניקה וכמה שיותר מומנט וכוח.

ציטוט נכתב במקור על ידי diesel צפיה בהודעה
    גם אני די בעייתי באופנועים, אפילו יותר. צפיתי בלי להגזים במאות מבחני דרכים לאופנועים שברשימה שלי,
    להגיד שהורסיס היה ראשון מבחינת הלב יהיה שקר, אבל המכנה המשותף לכל מבחני הדרכים האלה בעולם
    של רוכבים מנוסים, כתבי רכב, וסתם רוכבים שהרסיס מפתיע כמעט בכל תחום ואין לו תחום אחד טהור.

מה שאומר שמדובר באופנוע ורסטילי שיתאים לרבים מהרוכבים מכל קשת האופנוענות הרבה יותר ממה
    שהם היו מוכנים להודות.

אין ספק שאם היינו מדברים על תקציב לא מוגבל כשהכסף ברכישה וההחזקה אינו מהווה בעיה, הבימר
    G/S 1200 לוקח, אבל ברמת המחירים של הורסיס לדעתי האישית והמבולבלת בעליל, אין לו מתחרה אמתי.

אחרי רכיבה אישית עליו אני יכול להעיד שהאופנוע הזה יעשה כמעט הכל עם רוכב ממוצע והרבה יותר
    עם רוכב נחוש, מה שאומר שהאופנוע הזה ידע לצמוח אייתך ככל שתשתפר ותעז ורוכב מיומן ייתן בראש
    להרבה אופנועים אחרים.

מבחינת נוחות וגמיעת מרחקים האופנוע הזה מדהים, ברכיבה אגרסיבית הוא ידע לתת 120 סוסים ומי
    שיתעקש קפיצים מחוזקים ובולם מבית טוב יתנו לו גם יציבות קטר, שיפור הנשימה והסאוונד ידברו לרבים
    אבל מעבר לכך מדובר בכלבוייניק מדהים ושותף לכל מטרה כשרה.

במציאות היום על פי הדרישות שלך תצטרך לפנות דווקא לבימר נייין או לאופנועים קצת יותר ותיקים/יקרים
    שלא בהכרך יתנו לך את מה שאתה צריך.

...אבל אופנוע קונים מהלב...

דווקא לפי השימוש שלי, וורסטיליות לא נמצאת גבוה ברשימת העדיפויות, אבל אשמח לשמוע יותר, למה וורסיס ולא ZZR? קח בחשבון כי יש פה פקטור "ריגוש" שונה מהותית, ובהפרש גדול בין השניים.

RNINET?! הייתי שמח לכזה בבית, בתור אופנוע שני, לסיבובי איזי בעיר, בין פאבים ובתי קפה של שישי אחה"צ ואולי לגיחות לכבישים הרריים, וזהו בערך. בכל השאר לא יעמוד.

ועם נסועה של פחות מ- 8000 ק"מ לשנה, עלויות התחזוקה לא קריטיות, גבוהות ככל שיהיו.

ZZR מכוון יותר לכיוון כביש /מסלול-תיור סגנון הישיבה שונה והוא הרבה יותר ספורט מתיור
    אם לשם אתה מכוון סבבה, הוא אכן יהיה טוב יותר בתקיפת סיבובים מהירים מאד, וירד
    יותר נמוך, אם אתה מחפש יותר כלי לתיור נופים הורסיס יעשה עבודה טובה יותר מבלי שתצטרך
    לצעוק חכו לי חכו לי...

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    הוורסיס לא בר השוואה לzzr שבו היכולת הספורטיבית נמצאת בליגה אחרת.
    תכלס גם בהשוואה לאדוונצרים יש אחרים הוא לא מצטיין.
    על סמך מבחן השוואתי מ2015 ב motorcycel.com הוורסיס הפתיע רק בתחום של תמורה למחיר .
    המתלים יחסית רופסים ומהמעט שאני מבין המנוע גדול עליהם במידה וחצי.
    ככלבוייניק הוא אכן כלי טוב ואם כבר להשוות אז ההשוואה היא מול באנדיט.
    הzzr כמה ליגות מעל הוורסיס

https://youtu.be/nRXHC2C2ntQ

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ZZR מכוון יותר לכיוון כביש /מסלול-תיור סגנון הישיבה שונה והוא הרבה יותר ספורט מתיור
    אם לשם אתה מכוון סבבה, הוא אכן יהיה טוב יותר בתקיפת סיבובים מהירים מאד, וירד
    יותר נמוך...
    ובכן, בין היתר זה מה שאני מחפש

Member הסמל האישי של danielk
    אם בגרנד טוררים בעלי ניחוח ספורטיבי עסקתם, איך לא הוזכר הSUPER DUKE 1290GT?

עם סט מזוודות מקורי שמתאים בול לקימורים של האופנוע בלי מנשאים מכוערים, עם משקל שיורד מרבע טון (אם אני לא טועה, הוא הקליל מבין הכלים שהוזכרו למעלה, בפרטיקה אין שום בעיה בתמרוני חנייה, גם לא הייתה בעיה לתפוס בידית המורכב, להרים על רגלית צד ולסובב במקום), ברכיבה עירונית הוא לא מורגש ונכנס בכל מקום, המראות ממוקמות הגיוני והוא לא רחב כמו שהוא נראה, משקף מתכוונן שהרגיש לי יותר נוח במצב הכי נמוך, שימו את הבולמים הסמי אקטיביים על מצב comfort, את מצב המצערת על street, תדליקו את בקרת השיוט ותעברו את הקטע המנהלתי בנוחות ומהירות. (הבקרה "מרשה" רק עד 200 קמ"ש, אם בא לכם הרבה יותר, רק תסובבו את יד ימין)
    מגיעים לקטע טכני? מעבירים למצערת ומתלים ספורט, מבטלים את בקרת האחיזה והABS, והמכונה המטורללת הזאת, אני עדיין בהלם מהיכולות, ווילי? כל 4 ההילוכים הראשונים על הגז בנונשלנט, מעל זה ליטוף בקלאץ' והוא מזדקר, על הצד? הכל קטן עליו, לא משנה כמה מהר תבואו הוא ייתן הרגשה שגם אם תרים לו בעוד 50 קמ"ש זה לא יפריע לו, אמרתי 50? התכוונתי 100. שום דבר לא מערער לו את הביטחון כשהוא על הצד, לא זוכר איזה כלי אי פעם נתן לי פידבק שכזה מהאספלט.
    בטיול לילה שהצטרפתי אליו שבוע שעבר רכוב על הGT פנסי הערפל עוקבי פנייה האירו לי את הפניות של משגב בלבן בוהק ואיפשרו לרכב בביטחון מלא בסיבובים חשוכים לחלוטין, וזה רק חלק קטן מהטכנולוגיה שהוא עמוס בה.

בגדול, מאוד קשה לתאר במילים את המכונה המטורללת, ועם זאת בלחיצת כפתור מתורבתת.

אגב, ברכיבה עם מגף קצר שוק ימין התבשלה, לא קרה עם מגף גבוה, צריכת דלק תחת עומס 1:10 (וכפול מזה + בנסיעה כמו בן אדם)

הרוכב הנ"ל אולי לא העיפרון הכי, אבל מצחיק בטירוף שלו, שים לב למגוון היחסי של
    השטחים בו הוא רוכב, לפרץ הכוח בעקיפות ולהומור העצמי שלו...

אני ידוע שזה לא האופנוע שלך, כנראה מי שתכנן אותו חשב עלי אבל הסרטון רק
    ממחיש את מה שהרגשתי אני ברכיבה שלי וקולע בול.

פרגנו לכם קצת זמן פנוי וצפו.

אגב אשמח לתגובות מבעלי אופנוע כזה.

Senior Member
    השנקל שלי....

אם היה אופנוע "הכי טוב" אז הוא היה היחיד שהיה מיוצר. העובדה היא שלכל אחד יש את הצרכים וההעדפות שלו. אי אפשר להסתכל על אופנוע המיועד לסופ"שים באותה צורה שמסתכלים על אופנוע ליום יום. אחד מעדיף תנוחת רכיבה זקופה, אחר מעדיף רכונה וכו'.

לגבי הוורסיס 1000: יש לי אותו 3 שנים, קצת יותר מ-16,000 ק"מ. הסיבה שאני לא מחליף היא שאין לי אלטרנטיבה ראויה לצרכים וההעדפות שלי. הוורסיס הוא אופנוע כביש, לא דו"ש. הוא נוח (לי) בטירוף, וזוגתי טוענת שזה האופנוע הכי נוח (לה) מכל אלו שהיו לי. בספטמבר האחרון הייתי 3 ימים עם ה-K1600LT ושמחתי לחזור לוורסיס. הוא עושה בגדול את כל הדרישות שלי (שלא כוללות ירידה לשטח): רכיבה יום-יומית לעבודה ולסעפ"ש ומדי פעם טיולים בשניים. מצד שני, אם מישהו הולך לכיוון ה-ZZR אני מניח שוורסיס לא בשבילו.