אני רכשתי GT1.4.
יחד איתי רכש מיקי (חבר פורום נוסף) GTR 1.4 והוא עשה יותר קילומטרים ממני כך שהוא יוכל לתת יותר מידע.
בגדול הGTR הוא האח התוריסטי במשפחה כאשר הוא והZZR חולקים את אותו מנוע כאשר הGTR מכוון למומנט גבוה ופחות הספק.
בפועל השמועה אומרת שהוא יודע להגיע לאזור ה300 קמ"ש ולהרים גלגל (יעיד מיקי על נושא הגלגל) במהירויות שהשתיקה יפה להן גם בזוג.
מבחינת נוחות הכלי נוח מאוד ואני לא רואה צורך בשיפור כל שהוא מיקי מעוניין לשפר את המושב ( ראיתי מושבי אפטר מרקט מגניבים).
אני עברתי לGTR מהבאנדיט כאשר בתווך היה לי XV950 למספר חודשים (חוויה מפוקפקת מאוד ).
הGTR בעייני היורש הטבעי לבאנדיט כאשר הוא מספק עוד כמה כוחות סוס ונוחות נהדרת.
הכלי מגיע עם זוג מזוודות צד ומנשא לארגז אחורי.
הכלי שלי מגיע עם ABS כיוון גובה אורות שקע למצית.
החל מ2009 כמדומני יש גם בקרת משיכה ובדגמים מאוחרים יותר (אם אני לא טועה) חימום לידיות.
יהכלי כסטנדרט מגיע גם עם משקף קדמי מתכוון יעיל למדי וראיתי גם גבוה יותר ורחב יותר באתרי אפטר מרקט.
למרות משקלו של הכלי ברגע שאתה בתנועה הוא כמעט ולא מורגש ועם המומנט הגבוה קל להתנהל איתו גם בתנועה צפופה.

לרעתו:
במראות נמוכות (לפחות בדגימים המוקדמים) ובולטות לצדדים והפיירינג רחב מאוד דבר אשר מצריך שימת לב ומקשה בתנועה הצפופה.
מזוודות הצד גדולות ומורגשות אני הסרתי אותן ורק בטיולים גדולים אני משתמש בהן - זה מאוד מקל על התניידות בתנועה הצפופה.
חום המנוע שנפלט מעיק בקיץ ונהדר בחורף - אני חושב שבדגמי 2010 הנושא שופר על ידי הוספת וונטה ותיעול שונה קצת של האוויר.
אספקט נוסף בשל רוחבו של הכלי בעמידה נדרש לפשק רגליים כך שהתחושה שמתקבלת היא של כלי גבוהה למרות שזה לא כך בפועל.
משקל 320 קילו לפחות מצריך תיכנון מקדים בחניות והמנעות מפעולות שיצריכו רוורס בעליה.
והדבר הכי נורא זה היבואן הגזלן מטרו שמחירי החלקים של הGTR גבוהים ובשל הטכנולוגיה מצריכים הגעה ליבואן לפעולות כגון החלפת חיישני לחץ אוויר או שיכפול שלט קירבה (שכחתי לציין שיש כזה) וייתכן עוד פעולות.

בגדול כאופנוע טורינג הכלי נהדר הוא לא חף ממגרעות אבל נכון לכתיבת שורות אילו אני נהנה ממנו.
לגבי הZZR הוא יצריך אותך להתקין ( אם לא התקינו קודם) ארגזי צד וסבל.