תוצאות 1 עד 15 מ 20

אשכול: מחפש שמן איכותי לניקוי שרשרת וגם שמן מנוע מומלצים לCB500

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    שרשורי שמן בגדול מאוד זה תחום בעיתי, חברים מבקש לשמור על השרשור הזה מדעי ורלוונטי ככל האפשר ולא להתחיל משאות צלב של מותגים ללא שום ביסוס .

הוראות היצרן של הונדה זה 10/30 סינטטי .
    בארץ חרגו מזה והרשו 10/40
    ואז גם 10/50 וככה זה בגל הארצות החמות.

שימון שרשרת זה תחום די פשוט , כל מטרת השימון זה למנוע מהגומיות בין החוליות להישחק ולהתייבש .
    יש לך כמה אופציות :
    א. שמן דליל שבעצם עף מהר , מלכלך קצת מסביב אבל לא דורש נקיון כי הוא גם מעיף את הלכלוך איתו ביחד זה הפתרון ההכי נגיש והכי זול(שמן גיר/מנוע /כל שמן טכני אחר).
    ב. גריז שהוא מאוד דביק הוא נדבק לשרשרת וגם מדביק אליו לכלוך , זה לא מלכלך אבל זה דורש שטיפה עם ממיס כדי להוריד לכלוך מהשרשרת ואז שימון מחדש (זה ספריי שימון רגיל)
    ג. שימון יבש , זה בעצם שימון שהוא יבש ,לא דביק ועל כן לא מלכלך . הלכלוך לא נדבק והגומיות מקבלות שימון מספק זה לא דורש ניקוי בין לבין אבל זה פתרון מאוד יקר (טפלון)

תעשה חושבים עם עצמך מה אתה מעדיף
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    שרשורי שמן בגדול מאוד זה תחום בעיתי, חברים מבקש לשמור על השרשור הזה מדעי ורלוונטי ככל האפשר ולא להתחיל משאות צלב של מותגים ללא שום ביסוס .

הוראות היצרן של הונדה זה 10/30 סינטטי .
    בארץ חרגו מזה והרשו 10/40
    ואז גם 10/50 וככה זה בגל הארצות החמות.

שימון שרשרת זה תחום די פשוט , כל מטרת השימון זה למנוע מהגומיות בין החוליות להישחק ולהתייבש .
    יש לך כמה אופציות :
    א. שמן דליל שבעצם עף מהר , מלכלך קצת מסביב אבל לא דורש נקיון כי הוא גם מעיף את הלכלוך איתו ביחד זה הפתרון ההכי נגיש והכי זול(שמן גיר/מנוע /כל שמן טכני אחר).
    ב. גריז שהוא מאוד דביק הוא נדבק לשרשרת וגם מדביק אליו לכלוך , זה לא מלכלך אבל זה דורש שטיפה עם ממיס כדי להוריד לכלוך מהשרשרת ואז שימון מחדש (זה ספריי שימון רגיל)
    ג. שימון יבש , זה בעצם שימון שהוא יבש ,לא דביק ועל כן לא מלכלך . הלכלוך לא נדבק והגומיות מקבלות שימון מספק זה לא דורש ניקוי בין לבין אבל זה פתרון מאוד יקר (טפלון)

תעשה חושבים עם עצמך מה אתה מעדיף
    תודה רבה החכמתי.

1. מכיוון שלי אין ממש ניסיון אז הייתי כנראה בוחר בשמן מנוע סינטטי מלא 10w40 מכיוון שזה מה שהציעו לשים בארץ אבל מצד שני מדוע ראיתי בעוד איזה שרשור לגבי שמן לCB500 וגם המוסכניק(סטפן) מר לי שהוא ממליץ על שמן חצי סינטטי?
    2. שוב מכיוון שאין לי נסיון אז כנראה שהייתי בוחר בשימון היבש אבל השאלה כמה הוא יקר?
    וכל כמה זמן ק"מ בקבוק שלו נגמר(במידה ואני משמן כל 400-500 ק"מ)?
    3. אם זה היה האופנוע שלך אז אילו מהאופציות שציינת לגבי שמן מנוע ושמן לשימון שרשרת אתה היית בוחר?