Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
זה דגם שהיבואן רשם בשנת 2016.
זה לא משנה מתי הוא עלה לכביש. עבור כל ריקול, תיקון, תוספים, אביזרים וכדומה, לכל דבר ועניין זהו דגם 2016.
אני לא בקיא 100% בעניין. מישהו פה יודע אם הדגם הרשום מחוייב לקבל עדכון ואישור כל שנה או רק כאשר נכנסים שינויים לדגם?
נערך לאחרונה על ידי alexsupreme; 30-04-2017 בשעה 11:58.
אתה עושה סלט.
הוראת הרישום לדגם - תקינה שהיבואן נדרש להעביר מול משרד התחבורה לפני תחילת ייבוא של דגם אופנוע חדש - נעשתה בשנת 2016. אין קשר למתי האופנוע יוצר, מתי נמכר ומה השנתון שלו.
גם בעוד שנה, SV650 שימכרו כמודל 2018 ישאו את אותה הוראת רישום.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
גם את הוראת הרישום צריך לעדכן כל שנה. אם אין שינוי אז רק מחדשים את הוראת הרישום (carry over)
אל תלמד אותי איך פורומים עובדים.
כשעונים לפוסט רואים מי האחרון שהגיב, אם במקרה בזמן הזה מישהו הספיק להגיב חוץ ממני אני יכול לערוך את ההודעה.
שוב לעניינינו:
זה לא עניין של עמדה, שינו את שיטת חישוב המודל בישראל, כנראה שאתה פשוט עדיין לא מודע לזה.
נתתי לך לינק שאתה יכול לקרוא וללמוד על השינוי, או שאתה יכול להמשיך לחשוב שאתה צודק ושכל השאר טועים ולא אכפת לך מה החוק אומר.
נ.ב. טיפ להתנהלות בפורומים: זה נחשב אפילו מיותר ומציק כשאתה מצטט כל הזמן את מי שהגיב לפניך.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
אני לא רוצה ללמד אותך דבר! שיהיה ברור. אתה הוא שמסביר לי איך זה בפורומים, בפעם השניה
ואתה הוא זה שמתעקש לומר לי שהאמת בידך
ונכון, לא ככ איכפת לי מה החוק אומר, יש לי נטיות אנרכיסטיות מוצהרות ועוד פחות אני מתחשב מפקידתיות שרצה אחרי זנבה ומועד הגימלאות
ועכשיו אתה יכול להגיב כרצונך. אני מיציתי. כל טוב
אם לא אכפת לך מה השיטה לחישוב שנת המודל אתה יכול להחליט באותה מידה שהאופנוע שלך הוא מודל 2050 ושווה הרבה יותר בגלל זה.
אתה שאלת שאלה, אני ואחרים ענינו לך תשובה מנסיון לעזור לך ואתה מדבר בהתנשאות וזלזול מאותו רגע.
השנתון -ואני מתכוון ל*שנת היצור* של הסוזוקי שנמסר לי עי אבניר הינו....... 2017.
מי רוצה לדעת שנתון של כלי מוזמן ב pm