ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDee צפיה בהודעה
הצמיגים בסדר, נראה שהבעלים הקודם נסע יותר בכביש מאשר בשטח ועדיין יש את השוונצים החדשים של הצמיג בצדדים.
גלגלי שיניים דווקא נראים קצת חדים אבל תנקה את השרשרת ואותם ותשמן טוב מחדש וכמובן תמתח שרשרת אם צריך.
הרדיאטור זה שטויות, כל עוד עובד פיקס לא לגעת.
הכבל גז עדיף באמת להכניס את השרוול גומי המגן למקום אבל זה לא עניין קריטי.
שהקילוף לא יחמיר נקה טוב טוב את האיזור עם מים שמהולים בקצת שמפו, תשטוף תייבש טוב טוב!
תצבע את הקילוף החשוף בצבע אדום עדיפות לצבע איכותי.
הרגלית שטויות אם זה לא מפריע לנוחות או תפעול והיא מתקפלת אז הכל בסדר.
לגבי הקייס הוא סתם נראה משופשף ולא שבור צלם תמונה יותר טובה.
תתחדש דווקא נראה די שמור!
- לגבי השרשרת - היא כרגע לפי מה שראיתי בנקודה הכי מתוחה אבל אולי יש כמה קליקים להזיז אותה בחזרה ולסיר אולי חוליה אחת כי היא לא נראה שחוקה יותר מדי, אבדוק את הנושא.
- הגלגלי שיניים אבל עדיין לא קיבלו צורה של גל קיצוני, הן יחסית ישרים וגם לא רזים מדי. כרגע לא נראה לי שאחליף אותם - נהנה קצת עם האופנוע ונחליף בעתיד.
- אני אנסה להחזיר את השרוול בחזרה, אולי אפרק את מיכל הדלק וככה תהיה לי גישה טובה יותר נראה לי שזה יהיה הדבר החכם לעשות.
- יש לך המלצה לצבע טוב? (לא מחפש לחסוך בכסף אבל כמובן אל תציע לי עכשיו לעשות צביעה שלמה לכל השלדה :P )
- רגלית אחת מתקפלת והשניה העקומה יותר לא כל כך מתקפלת. זה לא מפריע בכלל בנוחות או תפעול כרגע.
- הקייס אכן משופשף ולא יותר מזה, אין סדקים או משהו אבל אני פשוט צילמתי כדי שבערך זה יראה את רמת השמוש בכלי.

תודה רבה לך ג'וני! שבוע טוב ידידי!

אגב, אני חייב לציין שמרגיש מוזר (וכמובן כיף ממש!) לעבור מטרקטורון לאופנוע.
ה125 בזכות זה שהוא 2 פעימות ממש מיטיב איתי במיוחד בסל"ד נמוך כשאני מתאמן על יציבות בנסיעה ממש איטית. הדבר הזה פשוט מסרב להכבות ברמה כזו שאני יכול לספור את מספר הפעימות מרוב שהסל"ד נמוך!
התרגול הזה בהשראת הבחור בערוץ הזה (שאני ממש אוהב): https://www.youtube.com/watch?v=ejIN8vJq1Nw
גיליתי שאני יותר טוב בפניות שמאלה מאשר ימינה (שמאלי).